47

Анонимен

преди 2 години

До Въпросчо "Как допуснахме такова нещо ????" Ами, ДС ви излъга, че Борисов е проблема на държавата със слкалъпени компроматчета. Не е трудно да се върнем назад във времето. Искахте "умни и красиви европейци" и ДС ви даде точно това. Е, поне като опаковка, но кой ви е виновен, че не можете да различите истинския продукт от ментето и водени от емоции си купихте Адибас, вместо Адидас? Както казва всеки прекаран тарикато - е то е почти същото. :)

46

Банхарвард

преди 2 години

Буци си е фрост крадец.Папка пръчки със медец.

45

Мъдрец

преди 2 години

Остана ли свестен българин ,който да спаси Родината от налазилите я харвардски мошеници ???????????????? Нима ще гледаме и ще си бъркаме в носа докато ни натикват в л.а.й.ната ????

44

Въпросчо

преди 2 години

А бе, тоя лъжец защо не е вече в затвора ? Тоя Кокорчо пред цял народ излъга , че Планът за възстановяване бил пратен в ЕК !!!! Нагъл лъжец управлява народните пари !!! Другия мошеник,Просто Киро, се прави на управляващ държавата !!!! Как допуснахме такова нещо ???? С какво мислят българите когато се разнасяха ковчези, провесваха се бесилки, изсипваха вмирисана риба, хвърляха запъртъци...!!!! И тези ***.аци сложихте начело на държавата !!!! Е, дъвчете сега мазния....!

43

м..да

преди 2 години

Потекоха реки от инвестиций особено в електомоилостроенето, парогазови и термални централи!!!

42

Далавера с газа!

преди 2 години

Как ще обяснят последната си далавера Асенчо крадеца и Кирчо лъжеца? За две минутна сделка с Румъния КОЙ стана милионер, продавайки бг газ (най-евтиния в ЕС) на Румъния? Затова ли беше уволнен толкова бързо предишния шеф и назначен наш човек?

41

11

преди 2 години

Само едно ще ти кажа Асенчо:нищо не става от вас, мълни аматьори и лъжци сте. Ще го усетите само след 3,4 месеца.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 "Инвестирайте в селското стопанство -то винаги ни е спасявало. Плодове, зеленчуци на умерени цени и с високо качество първо за нашия и после за външния пазар. Електроника не ядем, също както и асфалт не ядяхме." Такива като теб, които не са си излизали от вас, дават акъл кое какво е. За твое сведение - в България на практика няма необработваема земя от големите масиви. Интересно е, ти откога не си минавал никъде, където има едро производство?

39

Анонимен

преди 2 години

Когато мине 2022 и го попитат къде са резултатите от Бюджет 2022, ще посочи себе си и ще каже, "ето ги" инвестирахме в човеки капитал. "Модернизирана инфрастурктура"? Хемус е на трупчета, не сте обявявали да сторите друго през 2022, тъй че е любопитно каква ще да е тази "инфраструктура". Тоя, освен некадърник, е и брутален мошеник. Не че не се знае след Евърбред, но е интересно, че българите повериха страната в ръцете на един доказан проваляк.

38

Зозо

преди 2 години

До Калеко Алеко Да не забравяме на клетвата на Ердоган като президент, наш Рундю беше седнал в залата точно до Мъдуро :)))))))))) От там е заверата с машините :))))))))

37

Анонимен

преди 2 години

ИЗГЛЕЖДА ПОВЕЧЕ КАТО КОРУПЦИОНЕН

36

Зозо

преди 2 години

А коя година ще го приемат тоя бюджет за 2022г.? :))))))))))))))))))))))))))))))

35

izh

преди 2 години

Ей, да не става въпрос за "Бюджет 2023". Щото както е тръгнало тоя го отписахме

34

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв е изхарчило правителството само за м декември.

33

Анонимен

преди 2 години

Инвестирайте в селското стопанство -то винаги ни е спасявало. Плодове, зеленчуци на умерени цени и с високо качество първо за нашия и после за външния пазар. Електроника не ядем, също както и асфалт не ядяхме.

32

Анонимен

преди 2 години

Накрая като подчинения си Спецов, ще прехвърли дълговете на някой меринджей и ни лук ял, ни мирисал.

31

Анонимен

преди 2 години

Значи Кирил Петков и Асен Василев се изживяват като инвеститори в България и следователно си търсят печалба.

30

izh

преди 2 години

A в какво и в чий интерес ще са инвестициите? Досега по джоба си видяхме в чий интерес бяха харчовете . Чакам мнението на форумните петолъчковци.

29

339

преди 2 години

Намерете пари за манастири и църкви,срамота.Борисов не ги оставяше.

28

Анонимен

преди 2 години

ПО-ГОЛЯМА ИДИОТЩИНА НЕ БЯХ ДОРИ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА