50

Надблюдател

преди 2 години

Ясно е ,че тези предлагат да се премахнат ин-хаус процедурите, че да се набутат частни фирми, и със съдебни трикове ще се удължи строителство поне с десет години! Цената според мен ще се умножи по...пет! Тройно увеличение е вече в момента! Ако ГЕРБ са разплатили 35% предварително , това е най-доброто което е можело да се направи, защото всички материали поскъпнаха двойно! Твърдяха че схемите били "престъпни" пък после ги разплащат? Ако са "престъпни" ,ще ги дадете за разследване!

49

Анонимен

преди 2 години

До 65 "Грешиш. Вече е забравен от повечето население." Вече със сигурност установих, че големи групи население не живеят в реалността, тъй че няма да ме изненада дори ако си прав. Все пак си избрахте ДС да ви управлява: от това по-зле не може.

48

Анонимен

преди 2 години

Тоя много знае да дава оценки кое кой как, а е паднал от Марс! хабер си нема от пътно строителство, а уж щяхме да махаме калинките.... щял да рисува магисрталата, моля ви се, смешника! Абе кой гласува за такива смешници! Явно по- големи гллъмари от него!

47

Радев Разединителят

преди 2 години

Продължаваме промяната.

46

Майките с увреждане.

преди 2 години

Нищо няма да направиш. Лъжец

45

Анонимен

преди 2 години

A как е в Нидерланидия, за колко време прават магистралите в Нидерландия на запад при цивилизацията?

44

Анонимен

преди 2 години

"министре", ако ги рисувате, няма да стане! Магистрала се проектира! Не ви трябват художници, а инженери! Не сте министър на културата, но явно не знаете на какво сте министър...

43

Анонимен

преди 2 години

До 55 "Боката никой няма да го помни." Напротив. На фона на това, което дойде и това, което следва като резултат, ще го помните със сълзи на очи със спомена за хубавото време при него. Преди него беше по-зле, след него ще е в ПЪТИ по-зле, тъй че ще го помните и още как.

42

СТР. ТЕХНИК 2022

преди 2 години

А Рашков е с 19 имота. Нема да се плашите,ако построи още 19.

41

Анонимен

преди 2 години

Аз така и не разбра какво общо има кой е на власт като се строи път... това само в България го има.

40

Анонимен

преди 2 години

Гледам платените калинки на Баце са се активизирали пак и пишат ли пишат глупости.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Гърбърухите пак се кокорчат" ДС куклите започнахте да се обърквате: знаете, че трябва да използвате сигнални думички, но ако не ви ги спускат отгоре започвате да правите отпратки към вашите си хора. Кокорчо го назначи Фигуранта. "Кокорченето" е символа на провала ви.

38

Анонимен

преди 2 години

Не ми обяснявай какво е преврад . Кажи как се нарича начина ,по който свалиха Борисов тогава !

37

Х

преди 2 години

Бай Тошо-великият и тия след него< колко километра магистрала построиха и колко джипката Боце. Сложете и околовръстния на София в тая графа. После се гръмнете.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 ""Ако не бяхте махнали с преврат Борисов до 2027" - Преврат? Това ще го повторишш ли в съда, под клетва?" Бих го повторил и потретил, но ако ми дадат правото на дискусия с Фигурант Грипенов Ветов на тема "Разделение на властите". Кога ще го организираш?

35

Анонимен

преди 2 години

Тея са по-зле и от тройната коалиция....Ония крадяха,но знаеха как.Тея крадат без да пипат нищо ...

34

Далай Лама

преди 2 години

Грозданееее, за нищо не ставаш ! Не можеш да се наденеш и на малкия пръст на Борисов !!! Никой от днешните не може !!! Борисов ще остане в историята като Строителят на България ! Авие, м.ър.льовци , дори няма да бъдете споменати ! Може и да ви споменат като издънките на България.

33

1

преди 2 години

Кокорчо, зеления чорап и ортака му дето сега е министър на отбраната да върнат 500 мил., които бяха определени точно за Хемус. Цяла севроизточна България сега ще продължава да е откъсната заради ПОДМЯНАТА!

32

Анонимен

преди 2 години

ей ,ще ви дам на съд! ЗАщо цензурирате коммуняги и руббладжии? Оня ден беше възпоменанието на жертвите на комунизма! Извън закона тръгвате и ще ви се стъжни!

31

д-р Исня

преди 2 години

С парите, които българският народ дава за поддръжка на пътища, градинки, тротоари, детски градини, обществени места, градски транспорт - западняците ще построят град на 3 етажа с висящи градини и паркове на Антарктида, а отоплението на улиците ще е подово. Това всичкото за 1 година. А ние тук рипаме с цървyли върхи асфалта, за да трамбоваме поредната яма на така наречените магистрали и пътища.