204

Анонимен

преди 2 години

217 трябва остра реакция от страна на "демократичните" сили забележете сложил съм ги в кавички и по спецялно на герб-сдс

203

Анонимен

преди 2 години

Демократът в Камарата на представителите Брендан Бойл от Пенсилвания внесе проекторезолюция за "обявяване на септември 2022 г. като Месец на американското македонско наследство и честване на македонския език, история и култура на македонските американци и техния невероятен принос за Съединените щати". Честито русофоби ! Ще си постигнете целта

202

Урсула

преди 2 години

Руменчо да се изака по въпроса,Мицкоски май си е прав.

201

Анонимен

преди 2 години

Според мен вече е време да се оттеглим от каквито и да било разговори с Македония и ветото за приемането им в ЕС да остане дотогава, докато не проявят признаци на разум. Когато сметнат, че са готови за нормални отношения и направят съответните стъпки към сближаване с България, а дотогава - все едно че не съществуват. Това ще проработи повече.

200

Анонимен

преди 2 години

Омръзна ми от тия. Свястни хорица са ама само дъвчат едно и също. Да си седят там и трайкат. И без това скоро ще са част от Велика Албания...

199

Анонимен

преди 2 години

До212.Ами прави са,руснаците,защото и те знаят че македонец значи българин.Е малко заобиколно го казват но не могат да го отрекатТа какъв ти е проблема?

198

Анонимен

преди 2 години

Русия днес обяви Гоце Делчев за македонец. Честито русофили, това сте вие, врагове на България!!!

197

Българин

преди 2 години

Историческите ни спорове били от 70 години. Защото тогава Сталин и сръбските националисти измислиха изкуствения македонски език, азбука и нация. До тогава на всички е ясно, в Македония живеят българи, говорят български език и пишат на българска азбука. Сега албанците там са вече 25% защото имат висока раждаемост. Като станат над 50 %, ще се разберем с тях, те никога не са оспорвали българската идентичност на християнското население там. Шепата сърбомани ще се изнесат към сръбско и тогава - ЕС.

196

Анонимен

преди 2 години

Къде са били избити тези 7200 евреи,през ВСВ?В България ли?Аман от ненормалнициНа тези изобщо не трябва да им се обръща вниманиеГоце бил македонец,като че ли македонец не значи българинМного са назад в съзнанието сиМакедония е географско понятие и никога не е била Държава преди 1944гПиринска,Охридска и ВардарскатаТова са трите части на цяла МакедонияА братя Миладинови,според тоя,какви саИ за езикаНе може да възникне нещо от нищото,след като ДържаваМакедония не е имало преди*44-та.

195

Анонимен

преди 2 години

Мицкоски разбери,никой не се интерисува от РСМ в България!Какво мислиш,искаш и предлагаш не ни касае.Ние сме в ЕС а вие се оправяйте там човече,не ни занимавай с глупости.Не си ни важен.

194

Тоя пък

преди 2 години

До Питам за един чуекАз пък те питам каква връзка има осветлението с МОРАЛНИТЕ КАТЕГОРИИ,заради които няма да Ви пуснем в ЕС?.Може цялата държава да потъне в тъмнина,важно е ИСТИНАТА да свети!

193

Драги ми Смехурко

преди 2 години

Ще Ви блокираме и още как!Докато не се научите да крадете и преиначавате историята на БЪЛГАРИЯ,докато не се отърсите от Титовия Сърбокомунизъм и докато не признаете правата на Българите в Северна Македония ще се облизвате като гладно коте пред вратите на ЕС!Дори си мисля,че квотата ни на търпение отдавна се е изчерпала!

192

АНОНИМЕН

преди 2 години

Поведението им е като на малко кученце. Лаят и ....т.

191

Към Мицкоски

преди 2 години

Е това лошо ли е ? Профан. За какво да ти се извиняваме ? Ти бъди благодарен, че вместо български войски по това време там да бяха ви окупирали Вермахта....и както сте една шепа макета, шиптери и тъмни за една нощ ви товарят на ешелона и се озовавате при Д-р Менгеле във Аушвиц ! Сега щяхте да бъдете Сейфгард или Палмолив.

190

Коментатор

преди 2 години

Нито ЕС ще го бъде, нито Македония! Всичко построено на лъжа, ще рухне!

189

Питам за един чуек

преди 2 години

След победата над лошавите българомакета, ще пуснат ли уличното осветление? ли

188

Demonaz

преди 2 години

Ми не. Няма кой се занимава с вас макета промити. Дряновица за вас и вето до дупка.

187

Чоко

преди 2 години

След такива изказвания и особено след срещата на президента им с ОМО, какво изобщо има да дискутираме с тях. Най-добре е да блокираме всякакви разговори с тях и да ги оставим на трупчета за едно 50-60 години. След това направо ще преговаряме с Албания тъй като тези или ще са емигрирали или ще са станали албанци.

186

бГ-то

преди 2 години

Мале тия макета са много нагли!!! Егати ужаса! Ква реципрочност го гони тоя бе!!! Вето не 20 г а още 20000!

185

Паисий

преди 2 години

Търся македонска граматика от 1940 г. Цена 10000 донги, или тугрици.