31

Анонимен

преди 2 години

Тя незабавно трябваше да си подаде оставката, без да чака някой да и я поиска.

30

Анонимен

преди 2 години

Правилно. Възраждане винаги говорят и вършат неудобни неща. Но това е начинът нещата да си дойдат на мястото. Защото здравният министър се занимаваше само и единствено с ковидлъжата и размера на бонусите за първа линия.

29

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ами прав е. Тази бумащина и бюрокрация е можело да бъде отменена ако министърката не е спала. Трябва да се поеме отговорност.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 - Да, говорнео на глпсоти е глупост. Стига си извъртал думи, да не ти извъртя еидн шамар. А и какво значение има, че била майка. Аз мислех, че всички сме равни ... явно ти не мислиш така, ммммм?

27

Анонимен

преди 2 години

Закривай всичко. Това не е Държава

26

Анонимен

преди 2 години

Или дава оставка или пада правителството и кики лети за канада! Радев е готов с нова партия и премиер които да оправят нещата.

25

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До АнонименДУРАК Е КОСТАДИН КОСТАДИНОВ - НЕГРАМОТЕН, РУСКИ ДУРАК.

24

Възмутен

преди 2 години

Бялата мафия се опълчи с лесните пари падащи покрай ковидидиотизма и не я интересува здравето на хората които и плащат заплатите!

23

Анонимен

преди 2 години

"Иска оставката на тази която е от 2 седмици министър заради вината на предшествениците и, хаха!" - Нарич се опти за дестабиличация. Ясно е, че няма да мине, но се тръпат негативни точки. След време ще дебнат и ако има още проблеми, ще кажат, как от Възраждане са предложили правилно, но не са ги слушали. А сега е трбявало, народът да слуша. Те и ГЕРБ масово искаха оставки и прочие 2007-а до 2009-а, ама после з аподобни гафове не СИ искаха на техните хора.

22

Анонимен

преди 2 години

А Копейкин, няма ли да поиска обяснение от Баце, как се стигна до такава пропаднала здравна система? Болниците се разпадат, мухъл, няма кой да работи, къде мълчаха досега? И защо на първо място защо не влезе в управлението да вземе здравното министерство да покаже какс еправи, ами удобно демгогства отстрани? Продажен пудел, като цялата му партия.

21

мак

преди 2 години

Този случай е поредна потресаваща трагедия, а здравната система е забатачена от десетилетия, превърната в търговия, нископлатена за не-лекарски персонал. А т.лупско управление по никакъв начин не я подобри, дори обратното, затваряха болници и отделения, хората пак умираха на болничните стълби, нямаше мед. хеликоптери, недостигаха линейки, лекари, сестри, а министрите не бързаха с оставки. То пак едни министри, смях.

20

Анонимен

преди 2 години

Тия от възраждане са анимационни герои, егати покемоните. Пикачу копейкин.

19

Анонимен

преди 2 години

СТРАНДЖАТАпреди 7 минути 5 8САМИ ВИЖДАТЕ КАК В БЪЛГАРИЯ ЕДИН ОФИЦИАЛНО КУПЕН ОТ РУСИЯ НЕГРАМОТЕН МАХЛЕНСКИ ДУРАК СТАНА ШЕФ НА ПАРТИЯ И ДЕПУТАТ САМО ЧРЕЗ ГОВОРЕНЕ НА ГЛУПОСТИ.Ако за вас смъртта на една майка е глупост - питам се: КОЙ Е ДУРАК-а??? Отговора го знам

18

Коце е премиер

преди 2 години

Да дава оставка още днес или Коцето изкарва протеста и Киро пада! Киро часовника цъка, разписвай каквото ти казват или довиждане.

17

-

преди 2 години

Поискайте оставката на директора на болницата, наказание на лицето, което има пряка вина. Министъра какво ви е виновен...

16

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ДА ОСВОБОДИМ МИНИСТЪР СЕРБЕЗОВА ЗА ДА НАМЕРИ ЛЮБОВТА ЗА ПЕТИ ПЪТ! В ТОВА ЕДИНСТВЕНО ТЯ ИМА ТАЛАНТ!

15

Анонимен

преди 2 години

Време е Киро Пора да се качва да самолета за Канада.

14

Анонимен

преди 2 години

Оставки на всичките от МЗ! В ЦЗПБ и ВМА ще заразяват с нови опасни болести.

13

Анонимен

преди 2 години

Министър Сърбежова да си лекува сърбежите вкъщи.

12

Анонимен

преди 2 години

Нали ПРОМЯНА туй онуй, да сяда Сербезова и да променя неадекватните протоколи и заповеди на "компетентните" си предшественици. Ако не може, да си подава оставката. А дали ще се намери наистина компетентен човек за здравен министър не знам, силно се съмнявам.