19

Златен

преди 2 години

Нямаше да сте чували за това момиче, ако не си беше избрала тази еврейска фамилия за псевдоним вместо истинското си име! Как ли да се прекръстя за да успея? Голдберг е твърде амбициозно = "планина от злато"! Да пробвам с Голдщайн - все пак съм си буца злато! :-)

18

междувпрочем

преди 2 години

българите сме арийци! И това сигурно 90% не го знаете!

17

Упи Голдбърг

преди 2 години

е Еврейн, Голдбърг е Еврейски име, освен това е Черна като чистокръвен Еврейн! и в Библията ясно си пише, че Истински Еврей са Черни!!

16

Барух Леви, Пловдив

преди 2 години

За да ви станат ясни нещата, гоим, трябва да ви обясня каква е стойността на евреинът, гоята (демек, вие и подобните ви)! Както казва равин Моше Щейнберг, ако искаме да добуеме представа за относителната стойност на гой срещу евреин, то това най-добре става ако напълним догоре едно ведро с вода! Тогава, евреинът е водата във ведрото, а гоят - капките по външната страна на ведрото!

15

ДДРОнег

преди 2 години

Ха-ха, вече съвсем се объркаха, Упи Голдбърг е права, точно за нация става въпрос, не за раса !!!__Вече съвсем "фърлят масло" :) в стремежа си да покажат колко са деморкатични, толерантни, либерални и прочие :) :) :)

14

Йосарян

преди 2 години

Евреите са изобретили финансовата спекула и лихварството. А, кажете ми сега, от какво страда най-много съвременния свят!?

13

Извинете ме

преди 2 години

на не промениха ли дори табелата на Концлатерите в Германия преди години от 6 000 000 на 1 500 000, щото се оказа, че не е физически възможно с наличното в концлагерите да убиеш 6 000 000 за това време. лека измама като с КОВИД, ама Германия си плати Репарациите за 6 000 000 на Израел. А за КОВИД - Трилиони отново при ЮдеюСемите шефове на Пфайзер и Модерна!!

12

Анонимен

преди 2 години

Всяко племе да си знае мястото. Всяко племе си има мирис и вкус. И никаква толерантност няма да замести сладката целувка на партньор от твоето племе. Може да е расистко, но си е истина. За това много племена не се смесват. Например евреите. А друг въпрос че разни АВС нюз и всички медии, развлекателни, финансови бизнеси, както и производства свързани с ценни метали са присвоени от евреи.

11

Анонимен

преди 2 години

Национализъм,расизъм,религия,идеология...завинаги трябва да се изтрият от човешкия речник и съзнание.Те са в основата на войни,омраза,липса на толерантност,тероризъм .На всички светъл и добър ден!

10

Ментора бай Иван

преди 2 години

Днес американците се опитват да се представят като свръх нация , осланяйки се бомбите хвърлени над Хирошима , така че тук вече не става дува за раси , а за облагоденстване на групи хора от американската нация!Излиза че Упи Голбърг е абсолютно права , нацизма днес не от раса над раса , а от групи хора над други спрямо които първите извършват пълно ограбване и геноцид!Затова и Упи е опрала мръсния американски пешкир , защото ги е разобличила!

9

Картофчо

преди 2 години

Всъщност тя е права, фашистите са се опитвали да докажат че има отделни Арийска и Еврейска раси, но така и не са успели. И едните и другите са отделни народности в европейската бяла раса. Но отново виждаме опит за изкривяване на историята, и липса на елементарни познания от страна на управляващи и ръководители!

8

Чубака

преди 2 години

Ние заедно с немците и арабите и евреите сме една раса. Азиатците и черните са други. Но току що видях в речника, че расизъм включвало и националности ... За мен изказването и е повече вярно отколкото невярно ама " Всеки сам си преценя " :)

7

До Тъп седесар

преди 2 години

Всъщност българският народ - духовници, политици, общественици и обикновените хора спасиха българските евреи, а не некадърника Борис. Интересно защо "великите" македонци не спасиха техните евреи, а помогнаха да ги натоварят на вагоните.

6

Анонимен

преди 2 години

Всъщност е права (въпреки, че в южна Африка има и големи групи чернокожи евреи - не знам чернокож да е бил в концлагер) - през ВСВ в Европа бели са мачкали и избивали бели (като изключим ромите). И изобщо не е права, защото идеята, че всички бели са виновни за расизма явно се пропива в мозъците на всички черни и те вече първосигнално се водят за жертви. Толерастията не прощава....

5

Анонимен

преди 2 години

Колко са били евреите е друг въпрос

4

Анонимен

преди 2 години

Европейските евреи които пострадват от Холокост са бели хора.В америка по времето на сегрегацията и ЮАР по времето на апартейда евреите са считани за бели.Обаче в нацистката идеология северната( нордическа) клонка на арийската група от белите са по по най. Лъженаучен подход към човешките групи все едно са породи от животни.Та в този смисъл нацизма е и расизъм. Винаги съм се втрисал как журналисти и т.н се изказват напълно убедени за неща от които нищо не вдяват.

3

до 13

преди 2 години

Не се прави на интерес ясно е за кои евреи става въпрос.

2

Анонимен

преди 2 години

Чак пък 36 мил. Сталин е убил по-вече руснаци от Хитлер

1

пияница мистик

преди 2 години

"Въпреки извинението от страна на прочутата водеща на токшоуто "The View", президентът на ABC News Ким Годуин..." === Упито май не разбира от фамилии :)))