10

ДДРОнег

преди 2 години

Мракобесният комунистичски режим беше възроден от ту***лупа и шай***ката герПдпс и то под предлог , че се борят с комунистите, каква наглост !!!___Дано вече е в миналото този период !!!!

9

Анонимен

преди 2 години

А на жертвите на демокрацията кога?Два милиона изгонени от страната!Лошо образование и още по-лошо здравеопазване,следствие на което стотици хиляди починали не навреме от лечими болести!Мизерия,корупция,престъпност,наркозависими,опростачване на нацията,пенсионери на ръба на оцеляването!Та,какво отбелязвахме днес?

8

А Македония

преди 2 години

Е жертва на фашистична Бугария. Още от времето Стагирит.

7

Анонимен

преди 2 години

Кога ще има ден на почит на жертвите на Прехода. Не знам колко са утрепали комунистите но досега загубите на България са около 2.5 млн.

6

Анонимен

преди 2 години

А на фашизма? Кога?

5

Анонимен

преди 2 години

Чакаме Фигурната, Корнелката и оня Чеховия да ни обяснят колко редно е да са потомци на мракобесни, българомразещи, комунистически убийци.

4

Баба мара

преди 2 години

бълг общество ще бъде винаги разделено едни са плакали преди 9 септ44 адругите след тази дата така че трябва паритет да се почитат и едните и другите

3

Нане

преди 2 години

Дааам... Осъдени са след втората национална катастрофа на България, въвлекли страната си във фашистката коалиция на гитлер... Обирджии на Народа си...

2

Анонимен

преди 2 години

Поклон пред жертвите на комунистическия терор. И не трябва да се забравя кои външни сили разпоредиха тази кървава разправа и кои кръвожадни български болшевики се престараха дотам, че да се задавят в кръв и да изкарат едва ли не, че България е била фашистка държава.

1

Анонимен

преди 2 години

А Христо Иванов идва от комунистическо семейство.Какво право има той да бъде там?