128

В провинцията съм

преди 2 години

То само като видиш какви кметове си избират последните 30 години в София и ти става ясно колко им е акълът. И като ми заговорят за провинция някакви хорица набутани в соц блокове в квартали тип Люлин, Младост и пр. и ми става супер смешно. Пилците се броят на есен, така и ефектът и всички странични ефекти от тези компоти, наречени ковид ваксини, ще може да се анализира цялостно през 2025-2026 година. Сега ситуацията е малко тип рибата в морето, ние тигана слагаме ...

127

До 139

преди 2 години

Всички ваксинирани ли работите по сайтовете за жълти стотинки? Явно не умеете нищо друго.

126

Анонимен

преди 2 години

Тези данни нищо чудно да не са верни както лъжат с тестовете така може да лъжат и за набодените.

125

до 136

преди 2 години

Тъжното е, че не осъзнаваш защо си бачкатор. Лек жокер- мисленето ти те издава. Бачкай си там и ни остави нас, ваксинираните. Мерси.

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 "до 135 ще си говорим по късно кои сте по умни след време и аз съм бачкатор"Няма да си "говорим". Затова всичките ви "прогнози" са "абе ще видите вие все някога". Бачкаторите толкова си можете.

123

Анонимен

преди 2 години

Там е централата на всички ковидлъжци и съответно най- големия келепир. А дали има толкова ваксани никой не знае. Статистиката и без друго удари дъното от неадекватни бройки на каквото и да е пандемично.

122

Анонимен

преди 2 години

до 135 ще си говорим по късно кои сте по умни след време и аз съм бачкатор.90 процента се продадохте за молове и ресторанти по голяма *** от това за материялното се продадеш няма.другите с таралеждните сертификати заради работа.те имунните заболявания удрят след време.Споко!

121

Анонимен

преди 2 години

Прелогични новини. В София около 20% от населението живее с отлични европейски доходи (90% ваксинирано). Останалите 23% са или възрастни хора, или съвестни такива, или принудени да се ваксинират. Каквото щете си говорете и плямпайте, заможните с най-високи доходи са ваксинирани по цял свят. Най-ценните за икономиката и обществото. А мечтата на бачкатора как ваксинираните ще умрат, а той ще стане богат, няма да се осъществи.

120

Пророк Ковидастий

преди 2 години

Закълнете се че вярвате в бог Ковид и приемете причастието от Светата Ваксина пфайзерова, вечна ви памяяяят, амиииин!

119

Анонимен

преди 2 години

До САМО ФАКТИ !!!!!! В Германия всичко работи,с изключение на нощни клубове и дискотеки, които не са били отворени И преди 2 месеца, тъй че поне за страна, за която знам, си напълно заблуден.

118

ще ти кажа

преди 2 години

До ПУСТИ КОВИДАРИ! Набодените знаят че са се прекарали и е въпрос на време да ритнат камбаната!Агитират от злоба да имат компания в гробищния парк.

117

Анонимен

преди 2 години

До Наиен си! "Ало ти наред ли си? Холандия броят на починалите е нисък, заради тяхната здравна система." Това вече започва да прилича на пародия: антиваксърите си вървят БУКВАЛНО по зададен модел, включително и следващото, което ще кажат. Ами, не, не е до "здравната система". В България здравната система е еднаква и за ваксъри и антиваксъри, и смъртността сред антиваскърите е смазваща. Ако имахме същата смъртност като при ваксинираните В НАШАТА здравна система нещата щяха да изглеждат различно.

116

До 125

преди 2 години

Колега, спутника нещо ти е размътил мозъка. Горещо ти препоръчвам да изчакаш още малко преди четвъртата доза.

115

САМО ФАКТИ !!!!!!

преди 2 години

т.н. Спасители: " Факсините са много ефективни и при 70% набоцкани се връщаме към Нормалното". И като се почна да се бодат. Страни с над 75% ваксинирани: Австрия, Белгия, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада, Малта, ОАЕ, Израел, Финландия, Дания и др. Е някоя от тези страни върна ли се към Нормалното. О, НЕ напротив. Още повече заразени и нови затваряния и ограничения!

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 "А в Холандия ? Ами не. Резултатът не е "нулев". Виж колко са починалите, при това с близо три пъто по-голямо население." Този аргумент антиваксърите го "пропускат" изцяло, или започват с конспирациите.

113

Наиен си!

преди 2 години

До Анонимен 122Ало ти наред ли си? Холандия броят на починалите е нисък, заради тяхната здравна система. Ти не виждаш ли, че броят на заразените постоянно расте, въпреки че над 85 % са ваксинирани. Ефект от Факсини = НУЛЕВ !

112

Доказано е

преди 2 години

За Мангъров е абсолютно доказано, че има поставени шест дози "спутник В" от началото на пандемията. Той важен пропагандатор. Засега е предпазен от коронавируса, но за съжаление се е засилило многократно развитието на старческата деменцията, с която има проблеми от известно време.

111

ПУСТИ КОВИДАРИ!

преди 2 години

Всеки ден имам спор с ковидарите. Като им посочвам само факти. Задавам им въпросът: " Как ваксините, ако са ефективни, страни с над 80% Набоцкани като Холандия и Канада, не се върнаха към Нормалното". Отговорът им е : " Ваксините са единственото решение".Тия са промити отвсякъде!

110

Анонимен

преди 2 години

До А в Холандия ? Ами не. Резултатът не е "нулев". Виж колко са починалите, при това с близо три пъто по-голямо население.

109

До 118

преди 2 години

Колега, със спутник ли се ваксинира?