28

Анонимен

преди 2 години

Новите да започнат да теглят по 3 милиарда кредити на месец. С един милиард кредити на месец тока не можем да си платим. Децата ще ги връщат, нас не ни интересува.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 - Корнелия ще спре *** ЧСИ-та, да искат да ми съборят вратата, защото съм имал 3 лева неплатени при Мтел, дето станали на 304, от "лихви", а после ЧСИ-то си назначило още 400 лева, зщаото не см бил отговорил на "призовки", доставени "ми на работният адрес". И хоп от 3 лева, за които и не подозирах, защото НИКОЙ НЕ МИ КАЗА, давай сега 704 лева. Нали ... ей така! А ГЕРБ това го РАЗРЕШИ!

26

ИСТОРИЯ

преди 2 години

КНСБ и Подкрепа са част от Мафията която Ограби България след 1989 година .Работници знаят и са виждали как Лидери на Профсъюзите се Трансформираха като *Бизнесмени* .Надявам се че ще дойде време като Народен Съд - да се разследват Профсъюзите в България за Прехода и техния Принос към Мафията .Пиша това заради Истинската РОЛЯ на КНСБ , като Профсъюз - Пичове и Пички - вашата роля е да защитавате Работниците в Сивия Сектор - на 4 часа или без договори - Нормалните Фирми Плащат Добре и без вас .

25

Анонимен

преди 2 години

КНСБ искат по висока минимална заплата за да се нагушат и те. Нали знаете, че всеки работник, членуващ в КНСБ и Подкрепа плаща всеки месец членски внос 1% от брутната заплата.

24

Анонимен

преди 2 години

Изведнъж беше се заговорило за единна мин заплата за ЕС. И така изведнъж спря да се говори вече. Явно сме 3та категория хора... :)

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 - Досега не съм видял, някой легално да дава заплати, като ги вади от "джоба си". При теб нормата е ясна - ако можеше и с коричка хляб за ден щеше да ги минеш.

22

Анонимен

преди 2 години

Промяната дойде. Корнелия оправи икономиката. Всеки който говори за режим на тока е гербер. Оправихме се най накрая благодарение на топ професионалистката Корнелия!

21

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам,къде бяха тези синдикати докато на власт беше сикаджията от Банкя и пет години не дигна пенсии и заплати и ни предлагаше постна пица за да има пари за крадене? Тези синдикати са виновни за положението на България в момента, те бяха съучастници в ограбването на българския народ и създаването и защитата на олигарсите!И сега поставят капани в съдружие със сикаджията от Банкя и ДПС, но дано не ги слушат.

20

Анонимен

преди 2 години

И това е малко. Според мен минималната заплата в България трябва да е поне 1000 евро.

19

1103 лв., да

преди 2 години

Може, ама България трябва да започне да произвежда части за летящи чинии.

18

Работодател

преди 2 години

Съгласен съм но КНСБ да ги плаща както заплатите така и осигуровките.

17

селянин

преди 2 години

до 34 веднага ти давам 100 примера че живееш в няква утопия като начало за една и съща работа се плаща различно в софия пловдив и долно ***

16

Анонимен

преди 2 години

А бизнесо какво прави?

15

115

преди 2 години

Кнсб работи за ромското малцинство, нали помощите им зависят от минималната заплата, а бачка торите да го д уха, както винаги. Стопихте Българите, и Кнсб и Бойко в тандем, 12 години.

14

Анонимен

преди 2 години

Само да питам от синдикатите, поне един дали някога е давал заплата от джоба си?!!? При мен всички са на основна заплата и норма. Има хора дето си докарват до над 3500 има хора дето си стоят на основната няколко месеца, защото ги мързи и съответно сами си тръгват. Това е пазарна икономика - щом не може да произведе продукт или услуга, с която да си изкара заплатата, няма как аз да го спонсорирам за сметка на останалите служители, тези времена мнооого отдавна ги няма, просто го проумейте.

13

Анонимен

преди 2 години

Направо 2000, 1000 за нищо не стигат!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 - Слугинаж, бате. Целтта сега е, да попречат на хора, да си направят иситнски сидникати и да набримчат каквото могат на макс. Натиск да има. Оазквам и искове за по 2500 лева минимална след половин година.

11

Анонимен

преди 2 години

До Иво - Типичната българска простащина и завист. Значи викаш, чистачката не е човек, не работи, ти или някой друг не се възползва от нейният труд, не е полечна, значи да страда. Аааа, чакай - защото ТИ не си взимал колктоо ТИ вярваш, че трябва да визмаш, ще се счупи държавата, ако чистачката не е в АБСОЛЮТНА МИЗЕРИЯ.

10

Анонимен

преди 2 години

Тия при Борисов що мълчаха като п...? Сега искали, може и 5000 да поискат.

9

Анонимен

преди 2 години

От 21 - Ей тролчетата пак ме плоазиха, Няма и секунда и 3 дислайка.