35

Lina

преди 2 години

корнеее, знаеш ли, че на 35 мин.от София , във вашата люлка на бкп - Правешко хора пият , за да се стоплят, не са имали ток от години. Пият така, че падат в тъмнината и умират? У вас! В селата до Правец? Какво стана с регоните, корнее, Бг не е само сф, и ако на Сф и е трудно, представи си по селата какво е? Но - ако в бкп можеш да останеш завинаги представител на бспарския доган- р.овч, на поста на който си няма да останеш дълго. Ти, корнее не знаеш от какво имат нужда избирателите, не ти пука

34

Диана

преди 2 години

До Социална държава не стимулира мързела Нинова, а запушва устата на тези, които изхвърли на улицата..Мързелът е болест - всеки здрав човек обича да работи нещо, да прави нещо, а не да лежи в леглото по цял ден..Съсипването на народа ни продължава и ще продължава докато не махнем БСП от политиката и не открием истинските си политици, завряни по миши дупки от БСП..

33

Зозо

преди 2 години

......Новото правителство връща ролята на социалната държава..... КОГА???

32

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ...

преди 2 години

...СА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ХРАНИЛКА В НС.....ЗАТОВА БЪЛГАРИНА Е БЕДЕН И НЕЩАСТЕН!ДЪРЖАВАТА --НЕ БИВА ДА ХРАНИ ПОЛИТИЦИТЕ , ...А ТЕ ДА ВЛИЗАТ В НС , СЪС СОБСТВЕН БЮДЖЕТ И ИЗДРЪЖКА И ДА РАБОТЯТ .."НА ПОЛЗУ РОДУ"!...ВСЕКИ ОПИТ ДА СЕ СПЕКУЛИРА С "БЮДЖЕТНИТЕ СРЕДСТВА"----ДА БЪДЕ ПОТСЪДЕН И НАКАЗУЕМ!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Нинова каква я забъркахте с пенсиите кажи? Така ли нямахте лист и молив да сметниете предварително ами еб..ахте мамата на 1 милион пенсионери в най-тежкия месец на годината. И имаш наглостта да се появяваш. Това да не тие партията дето омагьосваш и дакладваш на Борисов, че се справяш със задачата да ликвидираш БСП. Сега сигурно имаш и втора задача да ликвидираш и правителството.

30

Калеко Алеко

преди 2 години

На коя социална държава бре другарко Импексова, на тази от времето на Виденов, когато фалираха банки, стопиха се спестяванията на пенсионерите и се раздадоха приватизационните бонове, за да могат такива като теб да си купят на безценица цели Външнотърговски предприятия ... или на тази от времето на Станишко, когато парите на данъкплатеца се погребаха в траповете на Белене и Цанков камък, за да могат Румен овч. и Гоце да си вземат комисионните, а архитект Доган парите за проекта ... !!!

29

ЧЕРЕПИТЕ УПРАВЛЯВАТ

преди 2 години

МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА В БСП ПЛАЧАТ ЗА БЕДНИТЕ И ГЛЕЙ С КОЛКО УВЕЛИЧИХА МИН ЗАПЛАТА- ЕХА С ЦЕЛИ 9.1%, А ИНФЛАЦИЯТА С 7.8%- ДА ПОВТОРИМ ДО МАЙ 2021Г ГЕРБ ИНФЛАЦИЯ ОТРИЦАТЕЛНА ИДВАТ ЮМРУКОВИ И ИНФЛАЦИЯ НАЙ ВИСОКА В ЕВРОПА, А НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОБЕЩАХА СРЕДНО 12.5%, А ИМ ПОДАДОХА СРЕДЕН- 7/8% И ОПАААА ИНФЛАЦИЯТА ГИ ИЗЯЛА- ГРОЗНИ ДУШИЦИ СТЕ ВИЕ ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПНИ МИЛИОНЕРИ ОТ БСП.

28

Социална държава

преди 2 години

Дайте да дадем и всеки 1 работещ да храни по 5 безработни. Това е то социалната държава. Да стимулираме мързела с парите на работещите хора.

27

Диана

преди 2 години

Нинова отново лъже! Този парламент е избран от машинките на БСП, скрити по сайваните, не от народа...Абе няма да се научи тази жена на малко честност! Поне да не бие на очи...Трагедия! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Ще ми ВРЪЩАТ те социалната държава...Нито сме имали социална държава, нито пък времето може да се връща назад..Не може тя да контролира цените на частни фирми - ще я съдят до спукване в Страсбург!...Ама то крадените й пари трябва да избягат от нея, няма как..

26

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Т.Н."БЮДЖЕТ НА Р.БЪЛГАРИЯ" ---Е ХРАНИЛКА И ОБЕКТ НА ПОЛИТИЧЕСКИ АПЕТИТИ И МАНИПУЛАЦИИ, ЗА ВСИЧКИ ПАРТИИ ---И ДОКАТО НЕ СЕ СЛОЖИ ТОЧЕН ПРАВИЛНИК , И СЪОТВЕТНАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГАВАРНОСТ , ЗА ПОЛЗВАНЕТО МУ И ХАРЧЕНЕТО НА "НАРОДНИТЕ ПАРИ", ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ПРОСЯЦИТЕ НА ЕВРОПА И СВЕТА!СОЦ- ЗАКОНИТЕ И ИГРИЧКИТЕ , ТРЯБВА ЗАВИНАГИ ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ В БЪЛГАРИЯ---ЗА ДА ИМА РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ!!!

25

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

А СЕГА ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е НА СОЦИАЛНАТА ХРАНИЛКА

24

БСП ПОБЕДИ

преди 2 години

ДР. НИНОВА СЕ ДОБРА ДО ВЛАСТТА И СЕ ПРЕБОРИ С НЕВИЖДАНОТО УВЕЛИЧЕНИЕ С 1 ЛВ. НА МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ! 1 ЛВ. НА МЕСЕЦ, А ХЛЯБА Е УВЕЛИЧЕН С 30 ЛВ. НА МЕСЕЦ ? А СИРЕНЕТО, ОЛИОТО, МЛЕКОТО, СМЕТКИТЕ, ЛЕКАРСТВАТА...? КАКВО ЩЯХМЕ ДА ПРАВИМ БЕЗ НЕЯ????

23

Анонимен

преди 2 години

Това правителтво изгуби легитимност в момента, в който се състави от 4 различни партии.

22

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 2 години

" СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА"--- СЕ ПРАВИ С ПАРИ ....А НЕ С ВЪШКИ И ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ!...А , Т.Н. "КОРУПЦИЯ " ---ЩЕ ПРЕСТАНЕ , КОГАТО ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО , СЕ ПРИВАТИЗИРАТ И ИМАТ РЕАЛЕН И ТОЧЕН СОБСТВЕНИК!---ПАРИТЕ И ИМУШЕСТВОТО СЕ КРАДЕ ОТ "ДЪРЖАВНИТЕ КАСИ " И ОТ "ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ"-----НО НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА КРАДЕ ОТ "ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ" ...ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ДАДЕ ФИРА....ХА,ХА,ХАААААААА....КАТО В ЦЕЛИЯ НОРМАЛЕН СВЯТ!

21

?

преди 2 години

Оставам с впечатлението, че става въпрос за друга държава!

20

Анонимен

преди 2 години

Нинова, това което ще ви изяде новото правителство е ваксинирането и зелените сертификати. А ако не се справите с цените и инфлацията ще ви изгонят с камъни. Имате няколко пункта, за които СПЕШНО трябва да се вземат мерки. И те не са безплатни учебници скъпа, а са галопиращи цени и насилие над народа да се ваксинира. Стига. Не ни пука кой министър от коя партия е, за нас сте едно и всички ще го отнесете.

19

Анонимен

преди 2 години

21 Аз па пикая на всички от 1990 насам и сегашните Мустафа,Борисов ,Иванов,Трифонов,Нинова,Петков ,Борисов ,Костадинов .Даже се издирам.

18

Анонимен

преди 2 години

Нинова добре ли си?Пенсии 180 лв 430 лв ?Заплати по 900 лв ?Една фабрика не се мисли ,пато е приоритет 1 за всички вас ама с асфалт страна не се крепи .

17

Анонимен

преди 2 години

Да върнат и Тодор Живков.

16

1

преди 2 години

Факта, че българина търпи за министър на икономиката някой, който е бил уволняван за корупция и то назначен от правителство, което твърди, че има "нулева толерантност към корупцията" показва няколко неща: 1) българина няма нищо против да го лъжат 2) българина е неграмотен (за това какви са последиците от това, че търпи такива неща) 3) корупцията в България е на ниво почти всеки гражданин .т.е. е ендемична 4) морала на обществото е изгнил - няма нарушение, което да не бъде толерирано.