40

Тия

преди 2 години

Мекерета вън от България и ЕС !

39

Прожектор

преди 2 години

Агент на УДБА прие други агенти на УДБА КГБ, за да бъдат провалени преговорите между двете правителства

38

Анонимен

преди 2 години

Не се занимавайте с тези уз роди, това не са българи. Българите с българско самосъзнание са се изселили, останали са селяци никаква националност И са се измешали с най-пропадналата сръбска из мет, Събрана от сърбия и населена на освободените от българите имоти. Киро Жълтото еврейче да не бара националния въпрос, че ще фърчи от прозореца на Министерския съвет.

37

Анонимен

преди 2 години

Щото не смеят да я напишат с "оригиналното" име. Че ще станем смешни на гаргите с толерастията си - "Организация за македонско освобождение"(от бугарско робство).

36

Анонимен

преди 2 години

ОБЪРКАЛИ СТЕ ПОСОКАТА...СЕПАРАТИЗМЪТ ИДВА ОТ ЮГ А НЕ ОТ ЗАПАД!

35

Анонимен

преди 2 години

Какво е ОМО ,че за първи път чувам за тази организация? И защо никога не се споменавало по медиите за това нещо като организация.Ако са сепаратисти и са в България ,защо аз не знам нищо.Защо медиите не ни информират за да ни предпазят.Аз съм ходил много пъти в Пиринска Македония и никой не ми направил нищо лошо.Кажете какво знаете.

34

Българин

преди 2 години

В България винаги са се намирали предатели, а някои даже ги издигат на пиедестал ! С тези номера, явно Макетата нямат никакви намерения за ЕС! Както беше казал Португалският премиер, това не са проблеми между България и Сев.Македония, а между ЕС и Сев.Македония!

33

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТОВА СА ЕДИНИЦИ,НО ИСТИНАТА Е,ЧЕ ХОРАТА ДЪРЖАТ НА МАКЕДОНСКИЯ СИ ПРОИЗХОД!

32

Анонимен

преди 2 години

АЗ СЪМ ОТ САНДАНСКИ,МОЯТ ДЯДО ГОВОРЕШЕ И ПИШЕШЕ НА ГРЪЦКИ,НО ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГРЪК НАЛИ?И В МОМЕНТА ИМАМЕ РОДНИНИ,КОИТО СА ОСТАНАЛИ В ГЪРЦИЯ И ЖИВЕЯТ В НИГРИТА,НА ЮГ ОТ СЕРЕС...ГОВОРЯТ ГРЪЦКИ РАЗБИРА СЕ,НО И ЕЗИК,КОЙТО Е МНОГО БЛИЗЪК ДО ТОЗИ НА НАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ...ЕЗИК,КОЙТО ТЕ НАРИЧАТ МАКЕДОНСКИ...

31

Анонимен

преди 2 години

ВМРО НП ,която е в коалиция с управляващата СДСМ също е Българска партия.

30

Анонимен

преди 2 години

А ОМО,какво диверсии е правила?

29

Анонимен

преди 2 години

Среща на официално лице със сепаратистка организация забранена от законите на държават в която е на посещение е чиста проба дипломатически скандал. За някои държави държащи на реномето си - повод да изгонят поне посланика, да прекъснат отношения, а в някои случаи е дори казус бели. Това естествено не се отнася до колониалните държави като нашата. Или сме още независими, а Кире?

28

Анонимен

преди 2 години

Аз познавам хора от Пиринска Македония,които се възприемат за Българи.

27

Ахахаха

преди 2 години

Мачкаиии Стевооо:))))))

26

Филип от Филипополис

преди 2 години

Вярно е че в РСМ има българска партия (Петър Колев) и няколко културни организации, но нито една от тях не си поставя за цел например отделяне на източна Македония и присъединяването и към България или други сепаратистки цели, нито пък е плашила правителството в Скопие с организиране на диверсии или въоръжени действия. Мешаш баби и жаби.

25

Виждате

преди 2 години

ли как се активизираха македонистите, по всяка вероятност платени от сръбски служби! ДАНС да започне да работи! Лесно ще се издирят.

24

Някой

преди 2 години

Пендо да си взема хОМО-Илинден, да си ги натоварва на един автобус и хайде в Скопие! Халал да са му!

23

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАМИ ЗАЩОТО ТУРЦИЯ Е ВТОРАТА ПО ЗНАЧИМОСТ ДЪРЖАВА В НАТО СЛЕД САЩ...И АКО НЯМА ТУРСКИ НОВИНИ ВИ ЧАКА ТУРСКА ОКУПАЦИЯ!ГЛЕДАЙТЕ КИПЪР И МИСЛЕТЕ ЗА ПЛОВДИВ,ЧЕ И ЗА СОФИЯ ДОРИ!

22

Анонимен

преди 2 години

З твоя информация УЧК си има партия и тя управлява в Македония.Даже Македонците го признават като организация,която се борила за правата на Албанците в Македония.

21

Анонимен

преди 2 години

САМИЯТ ФАКТ,ЧЕ БУКВАЛНО ЦЕЛИЯТ ГРАД САНДАНСКИ ИСКАШЕ ДА ВИДИ И ЧУЕ ВЕЛИКАТА МАКЕДОНКА ВАСКА ИЛИЕВА ПРЕДИ 20-НА ГОДИНИ ПРИ ЕДНО НЕЙНО ПОСЕЩЕНИЕ,Е ДОСТАТЪЧНО КРАСНОРЕЧИВ ЗА ТОВА КАКВИ СА ХОРАТА ТАМ...АЗ МИСЛЯ,ЧЕ ПО-ОПАСЕН Е СЕПАРАТИЗМА НЕ ОТ ЗАПАД,А ТОЗИ ОТ ЮГ(ГЪРЦИЯ)...ГУЪРЦИЯ НА НЯКОЛКО ПЪТИ НАХЛУВА В ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ,ЮГОСЛАВИЯ НИТО ВЕДНЪЖ...