42

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЦАЦАРОВ ДАДЕ ОСТАВКА ----СЕГА ШЕ ГЛЕДАМЕ СЕИРА НА НОВИТЕ КИЯЦИ.....

41

Анонимен

преди 2 години

Цацаров е стойностен , високо професионален юрист, не виждам за какво го уволняват, наистина не виждам, ще уволнявате хора, а след това некомпетентни калинки ли ще слагате? Освен, ако той самия не се чувства удобно на този пости е негово лично желание напускането.

40

КАКТО И НЕ

преди 2 години

БЕШЕ СЕ ГЛ . ПРОКУРОР НА БГ. И В ТОВА, ЧЕ МИЕШЕ ГЪЗОВЕЪЕ НА ШИШИ И ТУЛУПА. НА ДОГАН. И ЦЯЛ МАНДАТ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА. ОТ ТЯХ. И НЕ ЗАБРАВЯЙ ДУМИТЕ. ТИ СИ ГО ИЗБРА.

39

Анонимен

преди 2 години

8 годино нищо по КТБ ... НИИИЩО.

38

Разкажи ни

преди 2 години

как протече опраскването на КТБ и по чие нареждане, достойни ми човеко.71392

37

-

преди 2 години

ФАКТИТЕ бодат очите! Оправдания винаги ще се намерят, но топки няма откъде да вземеш ако ги нямаш!

36

До 38

преди 2 години

Стига де, двама гениални футболисти ще управляват тотото хахха

35

Анонимен

преди 2 години

За 24 часа може да се оправи тази помия в държавата. Нямат желание. Няма осъден крадльо по върховете от 1989г та до днес. Всичко се командва в сянка.

34

Анонимен

преди 2 години

тези от подмяната плюват всичко и всички ,без никакви доказателства,смениха шефа на тотото при положение ,че последните две години е декларирало печалби както никога досега ,обяснението на спортния министър беше...мога да уволнявам ,без да се обяснявам ,ето това прозрачността на подмяната!!!

33

Дар от БОГ

преди 2 години

Защо светът не може да се оправи?

32

крис

преди 2 години

Браво на Цацаров и Гешев, поне опитаха да направят нещо срещу олигарсите, ама простолюдието няма как това да го разбере.

31

Анонимен

преди 2 години

Цацаране, я дай един урок по достойнство и на Гешо Келешо.

30

Анонимен

преди 2 години

А защо когато имат имунитет като Гешев нямат достойнство а чак като загубят имунитета им се появява достойнство . Има ли връзка достойнството с имунитета ??? Щот и аз си има достойнство ама за неговата заплата мога и да забравя за достойнството поне докато видя че могат да ме уволнят . Ако ще ме уволняват ПО ДОБРЕ ДОСТОЙНСТВО :) а не позорно уволнение .

29

Анонимен

преди 2 години

Г-н Цацаров си е"отгледан"от статуквото Държавен чиновник за лични нужди на мафиятаНего,както и всички други"заковани"в системата,не го ловятЗаконите в БГ-тоТе са над всички тези неща,от който страда простолюдието,наричани от тях,битовизми.Но когато реалността ги споходи и тях,вече се кълнат,че ще са праведни,като самия ГосподДаже и се кръстят,като толупа,за по достоверноИ най интересното е,че има кой да им вярваНо както се казва:"Той,Господ си знае работата,не е пропуснал никой,само е забавил"

28

Анонимен

преди 2 години

В Япония държавните служители не могат да бъдат дебели. Дава се срок да отслабнат и ако не го изпълнят биват уволнявани. Вече се говори на запад, че при триаж (избор за лекуване на един между двама болни при липса на средства), дебелите хора биват отхвърлени. Лакомията и мързела са грехове.

27

Всеки

преди 2 години

Който влезе в съдебната система, започва да се смята за безсмърнно бъжество и загубва чувството си за време. Затова делата се точат с години.

26

Барселона

преди 2 години

Цацаров,за какво достойнство бълнуваш.Преди да влезнете в Съдебната система се оперирате от морал и достойнство...

25

Това е фашизъм

преди 2 години

Извинете ДАНС защо е лична собственост на Бойко Борисов, тези хора ме убиват със СРС ! Потулват ми всички жалби до Прокуратурата, МВР и Омбутсмана под предлог че работят Борисов да се върне на власт! ХОРА КАК ДОПУСНАХТЕ ЦЯЛА ИНСТИТУЦИЯ ДА Е СОБСТВЕНОСТ НА ИЗВРАТЕН МИЛИЦИОНЕР!?

24

Анонимен

преди 2 години

От всички хора по света си по-достоен единствено от Гешеф! Факт, признавам го! Евала!

23

Анонимен

преди 2 години

При тоя поговорката "Който не работи, няма да яде" не важи!