10

Анонимен

преди 2 години

"Умният" Керемидчиев отработва поръчка и дори не се замисля, че точно България може да се окаже най-силното крило. Аман от платени НАТО натегачи! Има още доста плюнки да отнесе тоя, докато стигне Соломончо.

9

Петров

преди 2 години

Керемидчиев като гледам всеки месец напълнява и компенсира слабостта на България. Не се притеснявам

8

На кмето зето

преди 2 години

Нормално, тук са най-големите корумпета, и най-много хора без чувство за чест и самоуажение. Горите са пълни с *** и никой нехае какво се случва отвъд вратичката на кочинката му, особенно ако има за бира и салам в хладилника.

7

aa

преди 2 години

божеее боже боже, всички туапанли ръсят мозък в ефир. ама глупост след глупост.Хораааа тока дойде, парното дойде, март месец започват фалитите и масовите съкрашения. На някои места по предвидливи бизнесемени вече затвориха кой хотел кой кръчма защото няма да имат какво да ядат. Вие чекайате руснаците и четете като то толуппп на снимката

6

Анонимен

преди 2 години

На Русия и КНДР детските им градини са по силни от наще военни,но от васална територия губерния на Брюксел и Вашингтон кво друго да се очаква..

5

Анонимен

преди 2 години

Ние можем да сме само НАЙ-, никога ПО-!

4

Анонимен

преди 2 години

Поправка - най-слабото звено

3

Анонимен

преди 2 години

Абе вчера нашите ястреби ми приличаха на препикани мушката.Явно Мечо леко се е покашлял и нашите сладкопойни чучулуги напълниха гащите.

2

Анонимен

преди 2 години

Керемида ли си тухла 4 Ка ли си не трябва да има продажни политици послушковци .Трябва да ги е срам и да бъдат пратени в затвор всички от 90 насам.А аз ли Керемида, аз никога няма да се бия за такива за олигарси за мутри и в крайна сметка България родината освен да ме гнете с ниски заплати с лоши храни с какво ми е помогнала а?

1

Анонимен

преди 2 години

керемидата много ги разбира ей