115

Анонимен

преди 2 години

Ше обръснат на Герги мишниците...

114

Георги

преди 2 години

Никой вече не харесва американците - остават само разруха след себе си.

113

български гражданин

преди 2 години

Американска лъжица във всяка паница...

112

Анонимен

преди 2 години

Америка разбутва държави по целият свят, но този път може да гризнат дръвцето. Още като си изтеглиха войниците от Ирак, беше ясно че ще ги махат от там, за да ги преместят на друго място. Въпроса вече не е Русия срещу Америка, а Америка срещу целият свят. Щом европейски държави решиха да не участват в тоя цирк. НАТО е като кученце на Американците - водят ги за каишката. Но този път ще ударят на камък. България естествено ще застане с НАТО, защото нямаме никаква армия и няма как да имаме позиция

111

Збигнев Бжежински

преди 2 години

До АнонименОтговорът е в "Голямата шахматна дъска" - там пише буквално, че на Русия трябва на всяка цена да се пречи да се обедини с Украйна. "Без Украйна, Русия е само регионална сила. С Украйна - Русия се превръща в Евроазиатска Империя". Ор публикуването на това писание през 1997 - САЩ са наляли 5 млрд. долара в Украйна, малко революция имаше и т.н. Всичко пасва...

110

до 129

преди 2 години

Нещо да не си утопист. Някакви привидения ли те гонят.

109

Анонимен

преди 2 години

само се замислете - държава от другият край на земята идва да си проповчдва нейните интереси в Украйна, защо? Ето тук е тънката линия за която никой не се замисля. Защо и какво прави ФАЩ нужна да е на всчка манджа мерудия? Тя е там с определени интереси, както и във Виетнам, Ирак, Афганистан, Сомалия, и още много. Където е минала оставя едни оше по-бедни държави след като ги е истискала от ресурси и други неща.

108

Анонимен

преди 2 години

8000 готови да ги,,,,,окупират???украинците/и естаблишмънта им/ малко трябва да мислят!!! влязат ли там не могат ги изкара!!!

107

Анонимен

преди 2 години

Някой зорлен да ги е карал американите да ходят в Украйна? Имат си контракти с пентаграма и където ги натирят. Аедриканския данъкоплатец плаща.

106

Costa

преди 2 години

След миналото и днес, 24 януари, първото за тази година заседание на Съвета за национална сигурност и отбрана (СНО) на Украйна секретар на СНО Данилов отново заяви, че "няма такава ситуация, за която сега всички говорят", имайки предвид слуховете за заплахата от инвазия на Русия. Вижте Данаилов отново опровергава скорошното "нашествие" на Русия, за което всеки ден се говори на Запад.

105

?

преди 2 години

Някой да разкара КГБ то Путин.Не му ли омръзна да играе Световния Злодей

104

да ама не

преди 2 години

Колко пъти светът и бил свидетел на руска ягресия вече близо 200 години.Да се почва да приключи по-бързо с империята на злото и човечсеството да си отдъхне

103

LAST REBEL

преди 2 години

Аве янките що сте тормозили и избивали южните щати? Сега ако Тексас иска референдум за отделяне? Ами целия юг ги последва? Кво праим?

102

Анонимен

преди 2 години

Само отварям да видя Армения и Грузия 2022 и ли става ясно, каква благодат е русия:))) Още карат москвичи и са роби. Мерси. Тоя филм сме го играли. САЩ да струпа армия в източния блок на Алианса.

101

Збигнев Бжежински

преди 2 години

трябва да прочетете... "Голямата шахматна дъска" се казва произведениетоИ много неща ще ви станат ясниФакт е: Военната доктрина на Русия (и СССР) е ОТБРАНИТЕЛНА, на САЩ е НАПАДАТЕЛНА. Русия има 1 - словом ЕДНА военна База извън своята територия. САЩ над 800. САЩ просто продължава "Голямата игра" (дъ биг гейм) на Британската Империя от 19 век. Целта е да се пречи на Русия да стана "глобален играч"... Докато го правят ще "изпуснат" китайците и тогава на всички ни "жална ни майка"...

100

Анонимен

преди 2 години

Също така може да прочетете и Кой е ПРОТИВ обединението на България, когато е разцепена на две:)) Оооо чудо пак ще видите същите "добри" руснаци. Малко четете много говорите.

99

Пак Нормален

преди 2 години

Ааааа.... Виждате ли.... Забраняват ни да наричаме нещата с истинските им имена. Това със *** означава ... нали се сещате.... Не трячва да ги наричаме такива защото се цупели.... Не можело да кажеш на черния че е черен или виолетов щото си бил расист....Ааааа... я да влезнат танковете...

98

Анонимен

преди 2 години

До 127Ами вземи прочети за Пиринска Македония и пак пиши, кое е най голямото зло. Също и за пакта между двамата мустака. Че малко общи приказки говориш, без покритие.

97

бай Танас

преди 2 години

Абе чувам, че Лавров и Путин си мажели взаимно гъзeвeте с грec, верно ли е?

96

Анонимен

преди 2 години

Киев и Одеса са страшно близо до източната граница. :)