182

чистота

преди 2 години

Руската военна техника е в такова състояние, че ако искат ще стигнат до Англия и няма кой да ги спре. Въпрос на интереси.

181

Анонимен

преди 2 години

Путин знае какво да направи. На него му трябва писмен отговор на това, което е заявил. Няма голямо значение какво ще му отговорят, важното е да дадат такъв отговор, за да са изчерпани всички възможни дипломатически средства за уреждане на въпроса. После той е на ход, за да направи това, което вече е решил. Резултатът ще е неочакван и сряскащ. НАТОто ще осъзнае късно своята безпомощност и безполезност, защото войските които инатливо не иска да оттегли от Източна Европа няма да са в състояние да опазят абсолютно нищо.

180

Много

преди 2 години

...интересно разсъждават рушосвестърите! Как Путин бил приготвил "изненада" за Земенски? Това ,че Путин е изложил стохилядна войска за пушечно месо, на тях им е катонякаква ...изненада! Верно, съвсем извратени мозъци! Когато почнат да връщат кофчезите, тогава ще разберат руснаците за "величието" на Путин!

179

Анонимен

преди 2 години

Зеленски утре е рожденник. Путин му е подготвил заря.

178

Помнещ

преди 2 години

За времето, когато Радев беше шеф на ВВС , бяха хвърлени милиарди за... Кугъри, Пантери ,Спартани, и нито една пушчица... ! Все си мисля ,че това е защото на челото му още се мъдри ...петолъчка! Даже искаше да хвърли милиарди за Грипен, без въоръжение! Всеки може да си направи извода!

177

Анонимен

преди 2 години

Бате Боко,а ти къде спа 12 години, та не модернизира армията? Или пак Радев е виновен за всичко? Ама той няма такива правомощия, ако случайно си забелязал!

176

Проблема е

преди 2 години

Проблема е че Зеленски е политически труп - и американците са му загатнали че му идва края. Затова той е готов на всичко да не свърши запален в резиденцията. Лудналия ще запали войната като нищо!

175

Анонимен

преди 2 години

Песков пак се е опил с боярищник: Украйна не може да атакува собствените си територии, най много да проведе антитерористични операции срещу чужди агенти вкарани подмолно от москва;

174

Факт!

преди 2 години

информацията, която идва от Запада, е пълна с истерия и преплетена с лъжи.

173

Анонимен

преди 2 години

Москалите да не се бъркат във вътрешните работи на Украина! Донецк и Луганск са украински и кремълското джудже да мълчи!

172

dj

преди 2 години

До Herr MullerЗавърши с това че американците си помпат иракски петрол, създадоха ислямската държава, американците, и Европа се напълни с *** ислямисти.

171

до Ганю

преди 2 години

като дойдат тук, първо ще опрвят ***.

170

Herr Muller

преди 2 години

Отново Матушката ще започва овенни действия в независима държава. Саддам започна нещо подобно и знаете как завърши.

169

Анонимен

преди 2 години

Започнаха старата песен от миналия век! Полша и Финландия паднаха под ножа с този рефрен.

168

Ганьо

преди 2 години

Крайно време е Володя да покаже на дъртия, че САЩ вече не са световен жандарм. А иначе Украйна е руската Македония, и изобщо няма да ми е жал да стигнат ако ще и до Лвов.

167

US Sheepshagger

преди 2 години

Да приветстваме началото на бойните действия чрез "заря-проверка", водена от о.з. инж. ген. Фигурантов.

166

Анонимен

преди 2 години

Русия е превзела психиатриите в България .

165

Анонимен

преди 2 години

Да открехна руснаците. Киев се готви да атакува Кремъл. Източна Украйна я оставят на Путин тя и без друго след въвеждането на путинизма там през 2014 не става за живеене.

164

Herr Muller

преди 2 години

До US Sheepshagger --- Колега, сакън! Само това не пожелавай. България не, но много българи отдавна са избомбени вътре в главите, атомно. ;)

163

Анонимен

преди 2 години

Москва също призова дипломатите си да напуснат Киев.