497

Учител

преди 2 години

Това е резултатът от ниското образование през последните 20 г. Защото не направиха реформа в образованието никаква. Целта беше неграмотните по-лесно се манипулират, но понеже учените се оказаха още по противоречиви в световен мащаб, резултатът е трагичен за бг обществото, което вече е на американско и европейско ниво. Жалко.

496

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на кока моментално всичко ти минава но не прекалявайте

495

Роза

преди 2 години

Аз не се ваксинирам,ама и никакъв диоксид не пия ,нито пък буклуци с неизвестен произход!През зимата често ям чесън и червено цвекло.Мия си ръцете след всяко излизане и това ми е всичкото предпазване!

494

Ямболски цървул

преди 2 години

Майка и татко с бустер...и пак ме гледат на кръв,защото нямам нито една игла......Наближава съдният ден НЕУВаЖаеми г-да политици, журналисти и лекари. И той е скоро!

493

Анонимен

преди 2 години

Милиони българи лекуват липсата на апетит с натриев хлорид и метил-ацетат. Добре ли са?

492

Сата НАТО

преди 2 години

За такава клевета срещу "хиляди хора" журналистът трябва да получи к уршум в тиквето.

491

Ха!!!!!

преди 2 години

До Ха!!!!! Ивермектина....

490

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!!-- Когато споменат "белина" се целят в Тръмп. Както лъгаха брутално, че карал хората да пият дезинфектанти.

489

Ха!!!!!

преди 2 години

Kак може да падате толкова низко? Хлорен диоксид е химическо съединение, а не белина. И се съдържа в много продукти. Не казвам че това лекарство не е шарлатания, но... Знаете ли колко химически съединения има в лай..та? И къде другаде може да се открият някои от тях? Тая статия е същата манипулация, както масовия рев по медиите че Имервектина бил конско лекарство и как можело простите хора да пият конски лекарства. И че трябвало да се забрани...... и да се бие четвърти бустер. Платена статия?

488

Анонимен

преди 2 години

Почти всички Българи сипват натриев хлорид в яденето си!!

487

Мдаа

преди 2 години

Тая статия е обьркана американците ползват белина срещу короната

486

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахаха :)))) Прочетох много внимателно тази какви ги къдри на балъцитe и стигнах до извода, че или е чисто луд за връзване или страхотен търгаш. И май е второто. Продава хлорен диоксид 100ml за 43лв, аз го намерих веднага по 26лв. И как тънко се саморекламира: "За да нямат проблем с властите, продавачите не го рекламират като лекарство, но упътват потребителите към групите в социалните мрежи." :))) Тарикат момче. В keнефa да го затвориш, бар ще отвори :)))

485

Анонимен

преди 2 години

Па я пробвах с нафта, малко ми са ниски оборотите, ама от студа е!

484

Анонимен

преди 2 години

И тръмп я похвали белината, значи действа...

483

споко

преди 2 години

Фалшива новина е. Гледат реакцията на читателите, кой ще се хване и накъде ще тръгне дебата. Да си знаят когато пускат фалшиви новини. Отклонява се вниманието от други съществени неща.

482

споко

преди 2 години

Фалшива новина е. Провокират се читателите. Някои се горещят , други са спокойни. Общото е че на всички се отклонява вниманието от истинските проблеми. Гледат реакцията на читателите при фалшиви новини, колко ще се хванат и накъде ще тръгне дебата.

481

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 523 "Тези, които пият белина са същите, които отказват да се ваксинират." --- -по-скоро тези, които вярват на медиите, че хлорен диоксиТ е белина са тези, които вярват, че експерименталните сиропи са ваксини и се бодат хахахах

480

Анонимен

преди 2 години

Остава въпросът защо измират ваксинираните, а не пиещите хлорен оксид.

479

123-ТОиДИ

преди 2 години

До Това е поръчковаТъп-Пунгер !

478

Човек от народа

преди 2 години

Щом журналист може да напише хлорен диоксиТ то нищо чудно че народът вярва в лечебните му свойства.