27

Патриот

преди 2 години

Клети пишещи матрьошки, не си ли давате сметка, че точно заради натовските войски не сме станали до сега пушечно месо и втори Крим?!?

26

Анонимен

преди 2 години

Лошото е богаташите и децата няма да войоват , децата им са отдавна на Запад а бункери бол

25

Анонимен

преди 2 години

До анонимен "И 80% българите подкрепяме правителството," - пий си хапчетата, че нещо изплиска легана! Руската армия е единствената, която като влезе в БГ ще излезе с повече хора отколкото е влязла! Никой, повтарям НИКОЙ няма да се бие С нато и ЗА нато (освен "късметлийте" от платената ни армия)!

24

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

САМО ТОВА НИ ЛИПСВА ДА НИ ХВЪРЛЯТ НЯКОЯ ДРУГА БОМБА, И АКО СМЕ НА РЕЖИМ НА ТОКА РАДАРИТЕ НЯМА ДА ГИ ЗАСЕКЪТ

23

Сандо

преди 2 години

има договор м/у НАТО и Русия подписан на 27 май 1997 които и до ден днесеш е в сила според който НАТО няма право да стационира войски в новоприетите държави в НАТО. Нас ни приемат края на 97г. след подписването на гореспоменатият договор. Стационораните войски в България и Румъния нарушават този договор и Русия иска връщането към тази рамка. Много ясно че на никой тука не му харесва това

22

Анонимен

преди 2 години

При война Плевнелиев и Паси да ходят да воюват с руснаците.

21

Западна Логика

преди 2 години

Китай е ОК да пусне Биологично Оръжие над Света, Русия НЕ е ОК да си пази Границите!

20

Анонимен

преди 2 години

Аре краварите да вдигат цирка и като в Афганистан да си обират крушите! Не желая да ставам пушечно месо заради делюзиите на пърдящия джо!

19

Анонимен

преди 2 години

Всички политици олигарси богаташи да си воюват, ако искат за подобни типчета аз живота няма да си дам ама НИКОГА.

18

Пян_Гъ

преди 2 години

ДА ПОЯСНЯ ЗА НЕРАЗБИРАЩИТЕ: Конфликтът е м/у Русия и САЩ, понеже янките нарушиха обещанието си да не се разширяват на Изток от Австрия. Точка. Ние, албанците, македонците, поляците, чехите и т.н. НЕ СМЕ СУБЕКТИ С ПРАВО НА МНЕНИЕ В ГЕОПОЛИТИКАТА!!! Твърдящите обратото са популисти. Където ни лашнат, там. Така влязохме в НАТО, така и ще излезем. Друг въпрос е дали ни харесва. Никой обаче не ни пита. Разберете това. Ако можеха, САЩ отдавна щяха да решат проблема с Русия... Ама не става...

17

анонимен

преди 2 години

Цялото легитимно избрано управление на страната е срещу агресивния подход на Русия. И 80% българите подкрепяме правителството,начело с президент,министър-председател и нотата на на'ето министерство на външните работи,в защита на членството ни в НАТО и срещу всеки опит за руска агресия. И парламента в голямото си мнозинство,който избрахме ние подкрепи България и НАТО и осъди Русия.

16

Анонимен

преди 2 години

*** още си живеят със втората светова,паради,дрънкане на оръжия,безсмъртни полкове...хората по света си гледат живота.

15

ей го 4

преди 2 години

един антифашист, де няма идеа що е фашизъм и колко е близко до русия , ама те са така, т ъ п и 4 к и са и леко д ебилни, но най-обичат да се правят на умни и да употребяват думи де не им е ясно смисъла им. Нищо де, наследници все пак са на родителите си джаллати по комунистическите лагери, ген кво да прайш

14

Анонимен

преди 2 години

До до 1 Не ме интересува бе. Никой не ме е питал дали искам да съм в НАТо и тия продажници да не говорят от името ми и на всички останали. За евроджендърския съюз пак никой не ни пита за евозоната пак никой няма да ни пита. За какъв избор на България говорим? Продажника Паси не е България. Никой не ме е питал и дали искам хамерикански бази в България.

13

До 11

преди 2 години

Колкото ти дадоха избор с ковид, толкова са дали избор и за нато.опа, ти си поредния платен. Ясно

12

Анонимен

преди 2 години

Искам да съм премиер 1 месец. Само ще поканя руснаците да си направят бази до всяка една хамериканска на по километър разстояние докато краварите си тръгнат сами. А да, и да си платят престоя за годините тук.

11

до 1

преди 2 години

Българския народ е до толкова не адекватен, на 2 прaсета поомията не може да раздели, а вие си мислите, че е годен да прецени нещо си в референдум. Справка - в момента каква сеч е от ковида. Само перуанците могат да ни се опрът по неграмотност. Читавите хора сега основно работят в западна Европа.

10

Анонимен

преди 2 години

Прави са нашите. Никой няма право да ни казва къде да членуваме. Това си е наш избор. Прав, крив, но наш.

9

Щирлиц

преди 2 години

Дипломатически средства,че как иначе?Обеднен уран,както в Сърбия става ли?

8

русите

преди 2 години

живеят още в 50те години, манталитета им такъв