111

аз

преди 2 години

До хаха - не знам за къде ще стягат куфарите но знам че когато Русия анексира Крим ЕС и ФАЩ гледаха от страни като наакани и се чудеха какво да предприемат

110

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости "Тогава златото си оставаше у нас." Къде е?

109

Анонимен

преди 2 години

До Българин "Аз съм много доволен, че САЩ разработиха българското злато и ни плащат 1% от печалбите и златото което изнасят." Защо България сама не си изкаваше "печалбите" от злато. Правителствата, които Русия си назначаваше, ни управляваха чак до 2010та. Какво спираше правитлствата на Русия в България да изкарват 100% от печалбата от златото? Впрочем, къде е златото от тези легендарни златоносни мини, което е добито през Комунизма. Това са няколко десетилетия на "печалби"?

108

Анонимен

преди 2 години

Добре, де - какво става(В цифри,ако може) със световната икономика ако двете страни си хвърлят още сега силните козове- изключат Русия от swift, а те обявят че спират да приемат долари за енергоресурсите си?

107

Анонимен

преди 2 години

Сергей Полунин е татуирал образа на Путин на гърдите си и го показва по целия свят. В интервю пред немската медия BILD обяснява, че е бил служител на тъмните сили (винаги е облечен в черно), но е решил да мине на страната на светлите, и виждайки как много негативна енергия на тъмните е насочена към Путин, иска да го защити като насочи тази енерги към себе си защото е млад и силен и може да я понесе. Впрочем Полунин е украинец.

106

Стига глупости

преди 2 години

До Българин: От къде ги вадиш тия г'лупости. Спри се и помисли преди да пишеш. Още са живи хората, които са работили в мините в Златица. Тогава златото си оставаше у нас. А сега колко се изнася никой не може да каже. ..................................................... Не че има връзка с темата.

105

хаха

преди 2 години

До ha--- Всички руснаци да стягат куфарите за Сибир ... ОСвен това тоя диктатор какво си мисли , не може да издържи 3 дневна война.. ще приключи бързо ... Навремето Германия води война срещу цял свят и какво се случи с нея ... ? Каквото се случи и с Наполеон и всички останали лилипути...според мен плаши гаргите.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 "САЩ се изплюха на България с АЕЦ Белене, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали." За Белене имаше тръжна процедура, но всички инвеститори поискаха държавни гаранции за изкупването на тока от държавата, защото знаеха, че тока от Белене ще бъде ужасно скъп. Русия също така наложи забрана за препродажба на ВЕЧЕ закупените от България ядрени реактори, като се изплю върху българите, но русофилите се гушат и се усмихват и се правят, че дъжд вали.

103

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми е бил руски войник. Преди Русия са бранели, а сега не се бранят, а нападат подобно на нацистите! Русия се превръща в заплаха сама за себе си. Там е пълна диктатура, подобна на Ердоган в Турция! Ако САЩ махнат Русия от световната банкова система... практически ще унищожат тази държава без военни действия. Жалко за руснаците! Трябва да махнат този диктатор Путин!

102

Анонимен

преди 2 години

До 109 Русия твърди, че Кирилицата не е българска азбука. Дори имат наглостта да правят филми с тези твърдения, а Руския културен институт по повод 24 май не спомена ЕДИН път, че кирилицата е БЪЛГАРСКА азбука. Лукойла дава работа на няколко хиляди човека, а граби десетки милиони на година. На кои свои фирми разпределя ограбеното не е интересно.

101

Анонимен

преди 2 години

В отговор нато изпратиха един кораб презервативи за ЕС, *** били китайски и били дучени за брак. ПС. г. падада не се отменя.

100

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха на България с АЕЦ Белене, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

99

Българин

преди 2 години

Аз съм много доволен, че САЩ разработиха българското злато и ни плащат 1% от печалбите и златото което изнасят. Преди това руските окупатори изнасяха цялото българско злато и нищо не плащаха. Ние Българите много обичаме САЩ.

98

...

преди 2 години

Някога свързвах Русия с култура,изкуство..,днес бисквитките" са оръжие,насилие,война...

97

ha

преди 2 години

Писнани от комплексирани диктатори ... дали малкият диктатор се сеща какво ще се случи с руснаците в Европа и Америка ... ? ! Помислете как са се чувствали германците 45 година извън Германия :)

96

Нормален българин

преди 2 години

Аз нямам проблем да получа американска виза да замина за САЩ да мия афроамерикански тоалетни да изкарвам долари. Нормалните българи получаваме американска виза без проблем.

95

Анонимен

преди 2 години

До 106 ""САЩ се изплюха на България с тяхната дъщерна канадска фирма Дънди прешъс, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали." Преди канадците ( не САЩ) да поемат златните мини комунистическите руски слуги бяха докарали златоносните райони до екологична катастрофа поради отравяне с арсеник, цианид и други отрови, а мините до разоряване, пореди което ги и затвориха, но рублоробите се облизват за чужда баница, както винаги са го правили.

94

Българин

преди 2 години

Предлагам да освободим Крим от руските агресори!

93

Анонимен

преди 2 години

До 102 САЩ се изплюха лицето на българите с визите, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали" Никой нормален българин няма проб лем да получи американска виза. Визите стоят още единствено защото пробитите *** съдействат на руските си господари да получават достъп до САЩ. Да се чуди човек защо рублоробите и техните господари искат да ходят в САЩ. Според тях тази ужасна страна.

92

Аврам

преди 2 години

Не дивизии а девизьони , разликата е огромна .3 девизьони правят полк а 3 полка дивизия. Така че пропагандната ви съставляваща е точно 9 пъти.