160

Анонимен

преди 2 години

Лекарите не са с функцията на Всевишния! Щом имаш сърдечни проблеми значи си уязвим откъм Ковид и донякъде от ваксиниране, макър че практиката го доказа че не е чак толкова опасно. Ковидът протича различно при всеки индивид, влошаването за съжаление става неимоверно бързо!

159

Анонимен

преди 2 години

Само като чете хронологията на случилото се човек с по-слаби нерви от потърпевшата може да посегне на някой от тия с белите престилки, които няма как да нарека лекари (съвестни и компетентни вероятно има , но са драматично малък дял!). Това не са лекари, а хора, които печелят хляба си от болни хора , има огромна разлика ... и в не малка част от случаите НЕХАЯТ за здравето или оцеляването на тези с нещастната участ да попаднат в ръцете им.

158

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Пандемията ще отмине, когато антиваксерите измрат. Всички до един. Амин.

157

До 172

преди 2 години

Въпросите са два колко получават за хоспитализиран болен с ковид 19 и колко за починал от ковид 19

156

Анонимен

преди 2 години

И с мой колега се случи същото. Получи инсулт в офиса и веднага извикахме линейка. Стабилизиаха го, той каза, че се чувства добре, но след два дни го записаха с ковид и са му назначили протокола за лечение за ковид, който по-късно други лекари ни информираха, че е противопоказен за инсулти. Човекът умря...За мен това си беше убийство, заради парите, които източват от касата, защото той също нямаше никакви симптоми на вирус

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171 Тази е ясна - всички починали са от болниците. Въпросът е какъв % излизат живи от интензивните? Тази статистика липсва.

154

Aнонимен

преди 2 години

Ваксината е отрова и убива, тестването й чак до 2024г.В световен план се извършва геноцид и подчинение с тоталитарен режим. Прогледнете и се обединете срещу беззаконията и престъпленията на века

153

Анонимен

преди 2 години

Нека някой да даде статистика колко хора в България са починали от ковид в болница и колко извън болница!

152

Анонимен

преди 2 години

До Ваксиниран ? 163 Изчакайте още малко :) Истината за ваксините скоро ще лъсне.

151

Еее, най-после

преди 2 години

До Трак:"Не влизайте в болница - шансовете са ви по голями ако сте си в къщи"+++Най-после започна да се осъзнава масово народа, че не ковида,а болничното лечение го убива.Мой близък на 67 г, неваксиниран, изкара ковид средно тежко - с пневмония, но не тежка.Жив е, здрав е защото не влезе в болница, въпреки настояванията на мед.лица.Прегледи при пулмолог и кардиолог месец след оздравяването показаха, че няма усложнения.Стойте далеч от болници,шанса да оцелеете и оздравеете е много по-голям.

150

Анонимен

преди 2 години

До Повчето 165 А ваксатроловете са неваксани :) Направили сме си извода :)

149

Анонимен

преди 2 години

До Повчето Това в Бг-Мама ли го прочете? Кой ти каза, че са ваксинирани и кои хора визираш?

148

не се чудете

преди 2 години

За всеки починал от ковид се дават много пари не само на бялата мафия, но и на правителствата и затова на запад се появи движението KILL the BILL !

147

Анонимен

преди 2 години

С ваксините тестват безнаказано с ударно количество токсичност при точно определени партидни номера и сериен номер, кои са смъртоносни за всяка възрастова група. Това

146

Повчето

преди 2 години

Повечето дето се вихрят с антивакс пропагандата са вакснирани ! Сами си направете извода.

145

Aнонимен

преди 2 години

Всички убиват или инвалидизират както в болниците, така и отровните ваксини

144

Анонимен

преди 2 години

"Не ходете в Ковид отделенията,ако трябва избягайте ,за да живеете.Там ще Ви убият!"===>Както пишат хората влезеш ли веднъж няма как да избягаш - вратите са заключени. Защо толкова хора скачат през прозорците на ковид отделенията, защото вътре екато концлагер - влизане има,излизане няма.

143

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че подобно отношение ще направи чудеса за доверите на българите в лекарите, болниците, здравната система, и препоръките на "експертите".

142

Анонимен

преди 2 години

До Лили приемаш, не приемаш лекари няма.

141

Анонимен

преди 2 години

До Ковид убийци:"В никакъв случай не постъпвайте в Ковид отделение,ако искате да живеете"===>.Тук хватката е друга,хората не постъпват в ковид отделение.Те постъпват за лечение в други отделения,в случая кардиология,но им правят през няколко дена тестове и един да излезе положителен човекът го местят в ковидарника и до там.Започват да "лекуват" ковид с обяснение,че от заболяването си човек можел да не умре,но от ковид ще умре.И накрая връщат на близките труп на човек умрял уж от ковид.Търговийка