241

Анонимен

преди 2 години

Интересно, след всичките днешни напъни, индексите на Wall Street са надолу, а на московската борса - нагоре. На Зеленски, Джо, Ърсула и тоя сенатор със санкциите бизнесът каза: БОШЛАФ!

240

СМЯХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. .

преди 2 години

- Прекратяване на финансирането на диалога за стратегическа стабилност, докато Крим не стане руски;

239

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Само някой с изкуствен интелект като твоя моге да измисли подобна глупост !

238

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов - Така си е , и това го знае той и още 8млн-а Българи !

237

?!

преди 2 години

До Анонимен 259 - Е Ти сега съвсем ме обърка - Нали уж бяхме НАТОвци ?!

236

Анонимен

преди 2 години

Според мен списъкът е много кратък, но достатъчен за да разберем какви психични увреждания са нанесени върху г-н сенатора. Вероятно и не само върху него. Такива бози отиват повече на някоя африканска държава и КНДР. Вярно е, симпатизирам в случая на Русия, но вместо да трепна от тези "внушителни" мерки, просто ме напушва смях Хитлер и Сталин да бяха седнали на една маса биха завидяли на този храбър американец.

235

Анонимен

преди 2 години

Украйна в НАТО няма да влезе. Това е ясно и на ЕС и на САЩ. Както САЩ не допуснаха през 1962 година ракети на територията на Куба, така и Русия няма да допусне това. За големите оптимисти - за разлика от вас, лидерите на тези държави имат акъл. Просто в момента преговарят и правят сделки. Едно, за друго. И при Кубинската криза Русия е изтеглила техните ракети, САЩ техните в Турция и Италия. Естествено не публично. Та...няма да има никаква война. В момента се пазарят за нещо, а вие мечтайте:-))

234

Анонимен

преди 2 години

Решението на украинските граждани е да са член на НАТО и ЕС. На украинците им омръзна от беднотия и постоянни заплахи от агpecoра Русия. САЩ са като лошото момче което ще набие шамарите на кoмплeкcираните руснаци.

233

До 314 от русофила

преди 2 години

По тая логика,най богатата страна в света е България.Презадоволени сме и бягаме в по бедни от нам държави

232

Анонимен

преди 2 години

То пък Русия щото не намаляват.. ако пък не намаляват значи качеството на живот там е ниско като в Индия. Богатите държави намаляват защото качеството на живот е високо.

231

изчезват

преди 2 години

Най-бързо намаляващо население в света 1. Литва 2. Латвия 3. Молдова 4.Естония 5. България 6. Хървация 7. Сърбия 8.Черна гора 9. Румъния 10. Гърция 11,Армения 12. Унгария 13. Беларъс 14. Украйна 15. Полша

230

Анонимен

преди 2 години

Путин какво казва няма никакво значение, Русия не е фактор. Целта е Украйна да влезне в НАТО.

229

Анонимен

преди 2 години

Игор Коротченко заяви по руската телевизия, че в случай на заплаха за националната сигурност Русия няма да нанася удари по центровете на НАТО в Европа, ами ще нанесе удари директно във САЩ и Вашингон където се взимат решенията и от където се изпращат заповедите на Европа.

228

Анонимен

преди 2 години

На исканията на Русия към САЩ да изнесат техниката и военните съоръжения на НАТО до линията от 1997г. генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че такива искания могат да предявяват само победителите. Русия отговори, че няма искания към НАТО и че не разговаря нито с НАТО, нито с чиновници от НАТО, ами със САЩ.

227

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

А Путин им казва простичко... НЕ ПPEПИKAВАЙТЕ ПОРТАТА И ОГРАДАТА НА РУСИЯ, щото и ние може да започнем да правим същото....

226

Анонимен

преди 2 години

Путин знае какво да направи. На него му трябва писмен отговор на това, което е заявил. Няма голямо значение какво ще му отговорят, важното е да дадат такъв отговор, за да са изчерпани всички възможни дипломатически средства за уреждане на въпроса. После той е на ход, за да направи това, което вече е решил. Резултатът ще е неочакван и сряскащ. НАТОто ще осъзнае късно своята безпомощност и безполезност, защото войските които инатливо не иска да оттегли от Източна Европа няма да са в състояние да опазят абсолютно нищо.

225

мат

преди 2 години

До АнонименШменти капели.10 към 1 за USA.

224

мат

преди 2 години

Русия и Украйна с членство в НАТО,за спокойна и просперираща Европа.

223

hitko

преди 2 години

До 266. Умнико, рашките могата да направят контра мерки само на Дагестан,...Те *** си не мога да избършат ти, какви фантастики раждаш.... Ама не могат да го направят, щото ще има жестоки дела срещу Империята на Злото, както и че никой вече няма да ги еб ава за слива в сериозния бизнес. Лично аз бих искал да се случи, та да видим и Южен поток и още много други потоци., които не се толерират от Москва. Дано всички разберат, че диваците не са за демократичния свят, само за феодална Азия.

222

мат

преди 2 години

И такааа!Русия и Украина в НАТО,за една спокойна,просперираща Европа.