19

Анонимен

преди 2 години

До до 21/23 Мижавия вирус скапа всички, а най-много скапа българските русофили, които са и антиваксъри. Европа не я е страх от трудности, но за двойкарите в училище, които не са внимавали в часовете по История, всичко е "хи", докато не стане "фи".

18

ИСТИНАТА

преди 2 години

да, готови са да отрежат докрай клона на който седят, съмнЕвам са

17

до 21

преди 2 години

Европа не я било страх пред трудности!!! Ха-ха-ха! Направо се скапаха, заради един мижав вирус. Блокираха тотално.

16

Анонимен

преди 2 години

До aa1830 "а без Русия не може." Може, може. И руснаците ще го разберат по трудния начин. Европа не я е страх от трудности.

15

Анонимен

преди 2 години

И съответно остават без газ. Плашат плашилата.

14

Анонимен

преди 2 години

Меркелица през всичките години като канцлер е играла от отбора на Путин. В момента вървят скандали в Германия че всичкото летално оръжие което САЩ и други държави са изпращали за Украйна през Германия е било спирано и прибирано на склад по заповед на Меркел. След тия разкрития оръжието се кара само с въздешун транспорт директно в Украйна. Логистиката на снабдяването с оръжие на Украйна е променена и дестинацията Германия е изключена от нея.

13

Анонимен

преди 2 години

До Русия: Нападайте вече! Хората се умориха да чакат. Имат и друга работа.

12

Анонимен

преди 2 години

Той Северен поток 2 и в момента не работи, въобще не е тръгвал. А Газпром е със рекордни печалби и без него. Русия строи два газопровода към Китай, освен този който не смогва в момента. Интерес към доставки на газ от Русия са проявили Индия Пакистан Япония и Южна Корея, тези пазари са десетки пъти по големи от Германия. Дали ще се притесни Русия ако не тръгне потока !? Най губещи ще се окажат Европа и Германия, които се радват като малки деца на всяка гемия с два бидона свръхскъп газ от Юесей

11

.

преди 2 години

Той кога е пуснкан, че да го спира?? Северен поток 2 вече е изплатен от овите цени на аза и дори изобщо да не бъде пуснат Русия няма да е на загуба. В момента се строи нов газопровод към Китай, та немците какво ли плашат куче със салам? Те тепърва ще мръзнат.

10

aa1830

преди 2 години

Германия ако спре Северен поток директно се застрелва в главата. Путин може да продадва на Китай всичката газ от Русия, Германия и цяла Европа тогава ще разчитат само на газ от Норвегия и шистов от Америка и цените ще скочат до небето. Доказано е - с Русия е лошо, но срещу Русия още по-лошо, а без Русия не може.

9

Анонимен

преди 2 години

СИИИИГУРЕН съм, че Германия ще го спре. АБСОЛЮТНО съм убеден, че държава 30% от чийто БВП зависи от доставките на газ от Русия ще спре доставките на газ, ако Русия нападне 3-та страна. Колкото спряха доставките на газ през 2014-та. Стига лъгахте, ще наложите "санкции" и ще изпратите поредното остро написано писмо до Путин, той ще си избърше *** и нищо няма да се промени!

8

Анонимен

преди 2 години

Русия прави газопровод "Силата на Сибир" който вече е пред завършване за газ за Китай , може и за Япония на по късен етап.Русия продава газ и петрол на ... САЩ.Германия има газ за 3 седмици, а после?

7

Анонимен

преди 2 години

Вече ми омръзна да обяснявам на бавноразвиващи, че Русия няма да напада Украйна и немците са поредните шаранчета, които се хванаха на фалшивите новини разпространявани от САЩ. Някакви уникати с двуцифрено IQ са застанали начело на повечето европейски държави.

6

Анонимен

преди 2 години

Аналената, газ ли ще пикае после за немската икономика? Те в Германия отдана не я харесват, сега съвсем. Да не говорим, че с голяма кошница тръгна, но май не и се получи съвсем програмата в Русия.

5

аз

преди 2 години

До Анонимен1 - още едно. Тях не ги бърка особенно много :)

4

Анонимен

преди 2 години

И кат спре? На свещи и студено ще стои, тей ли? Големи умници, закриха ядрените си мощностни и заплашват, че ще се мъчат. Много тъжно да се наблюдава в реално време либералните извращения.

3

Анонимен

преди 2 години

До азТрасе за водопровода от Байкал ли? Или другия от Енисей?

2

Анонимен

преди 2 години

Те кога го пуснаха, че да го спират? Аз нещо съм пропуснал.

1

аз

преди 2 години

дали Германия ще посмее да спре Северен поток? Руснаците вече обявиха че почват трасе за Китай :)