238

Вярвайте ми

преди 2 години

Това не е Холивуд. Тук сценарист и режисьор е Путин, а САЩ са само анализатори на ситуацията.

237

НФСБ

преди 2 години

Дано не се стига до война, но ако се случи Америка е победителя, русия няма военен капацитет да воюва със Сащ, армията им е наполовина на американската, само в танковете имат малко предимство, ама като се има предвид че са масово Т72 ки това са развалени консервени кутии, путин знае че яде бахура затова сега мишкува нещо

236

Анонимен

преди 2 години

Теория на игрите, така унищожиха СССР навремето.

235

Анонимен

преди 2 години

ВСВ свърши в Берлин със забиването Съветското знаме на Райхстага. ТСВ ще завърши във Фашингтон със забиването на Руското знаме на Капитолия. Да не кажете после че не съм ви казал.

234

Анонимен

преди 2 години

До каква Украйна бе?Видяхме ги руските смешници колко могат да воюват срещу НАТО в Сирия и Нагорни Карабах.

233

Анонимен

преди 2 години

Сега сме 21 век, Русия отдавна не воюва с танкове. В Украйна всичко ще приключи за минути без нито един руски войник и без никаква руска техника да нахлува в Украйна.

232

Анонимен

преди 2 години

САЩ са гъсто населени и 50% от БВП и индустрията им е по крайбрежиете. Всичко това може да бъде унищожено за минути с хиперзвукови ядрени ракети изстреляни от подвоници. САЩ ще бъдат буквално унищожени. Докато Русия е с огрома територия, не може да се стигне до нея лесно по море и много добре защитена срещу ракетен удар. Дори и да успеят САЩ да ударят, това ще бъдат изолирани и единични удари, които ще нанесат щети на Русия, но няма да бъдат сериозни.

231

Анонимен

преди 2 години

До запознат Няма как да стане, Костя Копейкин има само 5 %

230

Анонимен

преди 2 години

След като САЩ изтеглят военните структури на НАТО до линията от 1997 както поиска Русия, тогава членството в НАТО на източна Европа става безсмислено, само разходи за НАТО, без полза. А от там и членството им в ЕС.

229

запознат

преди 2 години

До SUOMI FINLAND: Няма да ги приемат, защото България ще наложи вето!

228

Пипи

преди 2 години

Работих с двама американци. Умълчат се нещо пред компютрите си току кажат 100 хиляди, 200 хиляди и т.н. питам ги какво правят и единият пита другия да му кажа ли? Кажи му е отговорът. И какво се оказва играят игра, в която трепат руснаци. Вие не сте у ред им казвам, а те отговориха у нас във всички или убиваме руснаци. Побъркани тотално.

227

Нострадмус

преди 2 години

" Виждам американски *** да търчат из картофените полета на Украйна."

226

Анонимен

преди 2 години

САЩ могат да воюват с Русия само във формат ядрена война, но дори и тогава не могат да нанесат непоправими щети на Русия, докато Русия за минути ще унищожи САЩ и САЩ дори не могат да отговорят с ответен удар.

225

Анонимен

преди 2 години

Не могат да им пръъднат на Ку

224

Българин

преди 2 години

Неведнъж съм ви споменавал (на 6 уши), че г'син Путин е гениален архистратег и голям иноватор в геополитиката на 21-век.Това, което беше немислимо да се случи през целия 20-ти век, а именно - Швеция и Финландия в НАТО(ОТАН), сега е на една ръчичка разстояние!Благодарение на неговите всеотдайни усилия!

223

каква Украйна бе?

преди 2 години

САЩ не могат да воюват в конвенционална война срещу Русия, просто няма как военната техника и живата сила на САЩ стигне до Русия, ще бъдат унищожени още в морето или във въздуха още щом напуснат крайбрежието на САЩ. В същото време всички американски самолетоносачи с целия им антураж които се намират в открито море ще бъдат унищожени за часове. Затова руските военни вече намекнаха, че ако САЩ не изпълнят ултиматума на Русия да изнесат военните структури и бази на НАТО от източна Европа, възможно е Русия евентуално само като крайна мярка да нанесе превантивни удари в Европа по тези бази.

222

Лошо се пише на Раша

преди 2 години

На похотливият чичо Сам пак му се е приклецaло руска мечка както през 1991 година.

221

НФСБ

преди 2 години

244 *** москвичите могат още тая вечер да пробват с базите в Румъния, само да не осъмне путин стъклено- кварцов ахахахахахахаха давайте бе ей ги на базите са факт и даже ги разширяват за още персонал, дааа ама страха от USA си е голееемо шубе още от рвемето на таварищ Сталинчо

220

SUOMI FINLAND

преди 2 години

Финландия и Швеция ще могат да се присъединят към НАТО още в деня след подаване на заявлението, обсъждането на тази тема може да започне в случай на ескалация в Украйна, каза бившият генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен.MЪЛНИЯ!

219

НФСБ

преди 2 години

Проблема на Путин е че няма никакви ултразвукови демек ( на руски гиперзвукови) " оръжия" :)))) това и от Пекин им го казаха в очите, по точно този тип оръжия са все още експериментални и прототипи които са в процес на изпитания. А за производствен цикъл изобщо не става и дума, така че леко със самолетоносачите, маааалко радио мълчание няма да е излишно:))))