53

Анонимен

преди 2 години

Стара схема. Когато искат да махнат неудобен, му отнемат достъпа до класифицирана информация и после казват, че не може да изпълнява длъжността си, понеже е с отнет достъп. И тази въртят същите ченгеджийски номера. Нищо ново под слънцето. Промяна-подмяна, корупция-антикорупция, бла, бла. Този Петков нали е икономист. Какво се вре в работата на прокурорите и ченгетата. Да се справи с икономическата криза, че иначе ще свърши безславно.

52

ДАНС унищожават хора

преди 2 години

Ами те в ДАНС са все хора на Борисов - Митко, Боби-мазния, Катя........ Нали всички оперативни моментално докладват в щаба на Борисов! Не разбрахте ли че Борисов управлява ше чрез СРС - та масово наблюдение и подслушване!

51

а КТБ бе

преди 2 години

Този на снимката и Гешев замазаха делото КТБ. Оставиха Цецо Василев да си кюти в Сърбия вече 7 години. Та да се забрави.

50

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми Цветан Средков земете мислете в това студено време навсякъде е замръзнало моя климатик ли капе само на онази отдолу не капе ли три климатика и като сте ги сложили в улуците смятате ли че външните тела не капят е елате вижте на Тодора климатици ми подливат вода аз мълча нали е покрива ми капе аз си мълча нали още неща има ли

49

АН

преди 2 години

Форума тука гербаджийте пишат срещу Петков те са неколко дена на власт какво да откраданат,такова крадене не е имало и при Живков.Къде се пипне навсякъде КРАЖБА,какво прави Цацата толкова години?

48

щом буци цвърчи

преди 2 години

щом буци цвърчи, значи евала за отстраняването на този пълничкия от КПКОНПИ. На прав път сме. Сега и каскета трябва да опраскате по някакъв начин, той е разковничето и реалният край на ДПС-ГЕРБ мафията, завзела държавата в последните години

47

Анонимен

преди 2 години

Оставки не стига ама грам!!! ЗАТВОР !!! ЗАТВОР!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е шеф и ОТГОВОРЕН за ДАНС така че това няма как да е натиск!!!Натиск е когато ояден плъх като Цацата ходи на срещи в ЦУМ !!И не само оставка ами следва разследване, съд и затвор за тоя пловдивски ПЛЪХ.

45

Евронюз

преди 2 години

Александър Кашъмов, адвокат: Най-новата история на България е пълна с ярки скандали. През 2021 г. беше публикуван доклад на прокуратурата, в който се говори за над 300 000 операции по тайно наблюдение, което е безпрецедентно за нашата малка страна. Журналисти, политици а други попаднаха под незаконен надзор публични личности.Евронюз

44

Браво!

преди 2 години

А сега и каскета да изчегъртате - за това гласувах за Вас, до момента не ме разочаровате.

43

Анонимен

преди 2 години

КИРИЛ ПЕТКОВ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА КОРУПЦИЯ

42

Справедливост

преди 2 години

Искам най-сетне да видя справедливост в тая държава! Един действащ министър или премиер да бъде осъден и пратен в затвора! И Кирил Петков и Бойко Рашков са доказани лъжци и престъпници и има достатъчно поводи да бъдат арестувани и съдени!

41

кинжал

преди 2 години

Колко врееме ще крадете има информация че си корумпиран сделки пари,когато има престъпление отиваш в затвора.КАКВО ЧУДНО ИМА В ТОВА?ГЕРБ обраха хората и нема закон да ги осъди.

40

Анонимен

преди 2 години

Айде бате купил съм ти билет за влако София Пазаржик. Не сакам да ми го плащаш оти си беден. Приготвил сам ти овчарнико със 100 овце У краварнико има 10 крави. У оборо има 2 магаета 2 магарици и и 1 кон. Ши та праим животновъдин бате. Таман ши отслабниш и ши станиш секси плейбой.

39

Куха Лейка

преди 2 години

Който е виновен там кадето трябва.... Искам дела да видя.... И цацаров и каскетов и Борисов, Горанов, Цветанов подцинковани кофи и Киро японеца, черепчето, и др....

38

hahahahahahahahaha

преди 2 години

опита се да бяга пред вятъра. почти му се получи.

37

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ , САМО НИ ПРЕЧАТА НА ДАЛАВЕРИТЕ ....!!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Така е, за боко не знаехме как ги е докопал, но за кирето ще знаем - като ни продаде на амбасадата. Целокупно.

35

тТт

преди 2 години

Будни граждани, въпросът е защо ГЕРБ, в частност Борисов, "подари" президенските избори 2017 на Радев като сложи Цачева за предендент? Чии марионетки или пионки са Борисов и Радев, другото е драпане между долните крайници.

34

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

МАХАЙ СЕ , БЕ ЦАЦАРОВ ...В ДАНС НИ ТРЯБВАТ , НАШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КО ПИЛЕНЦА , ЗА ДА НЕ НИ БЪРКАТ ДАЛАВЕРИТЕ С ДРОГА И ВНОСА НА ОТПАДЪЦИ ОТ ЕС!...ИНАЧЕ , ОТКЪДЕ ПАРИ ...ХА,ХА,ХАААААААА