90

г

преди 2 години

Абе тоя пич като е толкова достоен и незнам си какво, защо просто не си хване пътя ? Аз не бих стоял някъде, където не ме искат, ако си тръгне сам като пич ще спечели много повече хора на своя страна.

89

Анонимен

преди 2 години

До 64 До 11 Австралия ако реши да пуска хора с едно ухо, ще си ги пуска, ако искат две уши да не ходят, просто е, има режим за достъп до държавата. Ноле е поканен да участва в турнир, но никой не му дава правото на изключение. . . . ТОВА МУ ВИКАТ ДЕ:БИЛ! ЧЕТЕ НО НЕ РАЗБИРА! ДЖОКОВИЧ ИМА ВИЗА И ЗДРАВНО РАЗРЕШЕНИЕ- ОЩЕ ЛИ НЕ Е ЯСНО? ЗАКОНА СТРАННО СЕ ПРОМЕНЯ ОТ 5 ЯНУАРИ КЪМ 6 ЯНУАРИ КОГАТО ТОЙ ЛЕТИ ВЕЧЕ КЪМ АВСТРАЛИЯ! ДВАТА ДОКУМЕНТА СА ОФИЦИАЛНИ - ЗАТОВА СТАВА ВЪПРОС! *** НА ЛЕКАР -СИЛНО ПРЕПОРЪЧ

88

Анонимен

преди 2 години

До 64 До 11 Австралия ако реши да пуска хора с едно ухо, ще си ги пуска, ако искат две уши да не ходят, просто е, има режим за достъп до държавата. Ноле е поканен да участва в турнир, но никой не му дава правото на изключение. . . . ТОВА МУ ВИКАТ ***! ЧЕТЕ НО НЕ РАЗБИРА! ДЖОКОВИЧ ИМА ВИЗА И ЗДРАВНО РАЗРЕШЕНИЕ- ОЩЕ ЛИ НЕ Е ЯСНО? ЗАКОНА СТРАННО СЕ ПРОМЕНЯ ОТ 5 ЯНУАРИ КЪМ 6 ЯНУАРИ КОГАТО ТОЙ ЛЕТИ ВЕЧЕ КЪМ АВСТРАЛИЯ! ДВАТА ДОКУМЕНТА СА ОФИЦИАЛНИ - ЗАТОВА СТАВА ВЪПРОС! *** НА ЛЕКАР -СИЛНО ПРЕПОРЪЧ

87

До Мислеща

преди 2 години

Цитираш недоказана информация от съмнителен източник. Наричаш себе си мислеща. Не, ти си папагал, който повтаря чужди заучени тези, и се мислиш за оригинална.

86

Шаолич

преди 2 години

Австралия е създадена като най -големия затвор в света.Всички престъпници на империята се стоварваха там, местните и природата бяха почти унищижени .Стотици видове животни като торбестия вълк (последния умира зоологическа градина ) бяха изтребени завинаги от лицето на Земята...

85

Една нула

преди 2 години

Изпуснах - 100 млн

84

Анонимен

преди 2 години

не бе, хич не е политическо, само малко. Британската колония просто се доказаха като изключително долни същества

83

аз-ът

преди 2 години

Тук има сблъсък между културите, между Запада о Изтока, между тези свикнали да живеят под правила за всичко и всеки и тези свикнали да живеят така както си искат и да правят, квото си искат. Това отдавна излезе отвъд тениса, затова са и толкова настървени и двете страни и техните съюзници. Англосаксонците искат да покажат на източноевропейците ,че света и все още техен, а другите да им покажат, че вече не е така. Не бих взел страна в този спор, не е нашата битка това.

82

От договори

преди 2 години

Трябва да е получил поне 10 млн. Федерер общо е с 450 млн. Но никой не може да стигне Йон Циряк с над 2 млрд долара.

81

Мислеща

преди 2 години

Цитат от друг форум: "Джокович е подкрепил протест в Сърбия през декември 21 срещу една австралийска фирма за добиване на литий в Сърбия.Това е наложило сръбското правителство да замрази разрешителните и така загубата на австралийската фирма е около 2,5 млрд.Та сега му го връщат с лихвата" Явно нещата са много по-дълбоки!

80

Германец

преди 2 години

"Абе то "цивилизованите държави" ни имат за ***." -- Очевидно има защо :)

79

Неваксиниран

преди 2 години

До Гунчо (#79) - Робе, робе... Държавата утре ще дойде да ти бърка в г*за (тест за ковид) и ти ще им ръкопляскаш!

78

Анонимен

преди 2 години

Австралия отново иска да арестува Джокович.Джокович отново иска да спечели Aopen.

77

Падаря

преди 2 години

Тия преди няколко години избиха всички камили на континента (около 10 хиляди) с карабини от хеликоптери за да не пиели водата оти било суша и водата не стигала ,смятай за кви ръбове иде реч....

76

Анонимен

преди 2 години

До Германец---Абе то "цивилизованите държави" ни имат за ***.За това е този цирк.

75

Неваксиниран

преди 2 години

До Насранович (#68) - И като му приключи кариерата, какво от това? Теб какво те топли? То и твоят живот все някога ще приключи... Даже бих казал, че вече е приключил, само дето не го осъзнаваш.

74

Гунчо

преди 2 години

Това е държава в която се спазват стриктно законите,без значение дали си депутат министър футболист.Ако излизаш извън щата си сега но време на пандемията 25 хиляди долара ти е глобата. Тук няма шест пет схеми и балкански изпълнения!

73

A Надал?

преди 2 години

А защо няма инфо за Надал, след като е ясно че и той е нарушил законите им????Изобщо не обсъждам двуличието на политиците им там и глупостта им, прикрити зад"принципност"

72

Германец

преди 2 години

Балканските кратуни хипервентилират, недоумявайки, как селските им номера не минават в цивилизованите държави :)

71

Анонимен

преди 2 години

До 67 АТП казва, че е взел 154 милиона от тенис наградни фондове. Как ги измисли тези 300-400 милиона?