9

Анонимен

преди 2 години

Тези май нещо се заяждат...

8

Анонимен

преди 2 години

Пендарович не трябва да бъде приеман в БГ, както и Киро канадеца не трябва да ходи в скопие - вето завинаги на северяците

7

пиринско маке

преди 2 години

Този ако приеме омо-ци, да не бъде приеман от никой наш политик повече. Това я открита провокация против страната ни. Ще се среща той със забранена от закон партия. Ок, но повече никакви срещи с него.

6

хммм

преди 2 години

Нагли и безочливи. Помислиха си че ще стане както те искат-да се надупят на няколко държави и те да им свършат работата, като големите ни принудят да склоним. Сега ще си останат с *** вътре и пак няма да стане тяхното. Може би там така разрешават проблемите си, затова са и на това дередже с Албания. Трябваше да са честни и да се опитат да си решат нередниците с нас лично както подобава, те сами избраха този път, трябва да ги е срам.

5

Анонимен

преди 2 години

Тия са като кал на подметка, егаси червейте

4

Филип от Филипополис

преди 2 години

Много лош знак за добросъседските отношения. Значи няма проблем утре Радев да приеме ветераните от УЧК. И те и (Х)ОМО Илинден са сепаратистки организации.

3

Анонимен

преди 2 години

Абе и тия бунаци се затърчали към ЕС.Бягайте докато още имате възможност. Хич не ви трябва тая робия. Колкото по далеч от ЕС и от НАТО толкова по-добре за Вас, ще си запазите суверенитета. Е ние тука какво, цъфнахме та върнахме. От благопожеланията от "ЕС и сие" вече втора година не можем да се отървем.

2

българина

преди 2 години

Омо Илинден и ДПС веднага да се забранят а членовете към родните места без бг лична карта

1

Анонимен

преди 2 години

Стево да отиде у архиво и да види с очи кой е признал Македония първи и кой първи е признал Киро Глигоров .Много нагли ей пасмина .