116

Анонимен

преди 2 години

Защо има недоволство сред хората, та някоя партия се "възползва" от това? Не си ли задавате този въпрос? Или никой няма право да противостои на правата линия на партията, това не беше ли преди 32 години? Инфлация, цени на енергийни източници растат, доходите никакви, и хората нямат право на протест. Работа срещу сертификат да доказваш че си здрав, това нормално ли е? Ваксини които не предпазват и трябва да се подсилва "действието" им на 3 месеца?!

115

Анонимен

преди 2 години

На всяко правителство се дават поне 100 дни толеранс.На това, не му дадоха и ден.Считайте колко е силна мафията в България,щом е готова на всичко,за да си върне старите позиции.

114

Анонимен

преди 2 години

Махайте ги тези евреи от властта, няма да сте роби на комунизъма. Нали вече бяхте 45 години, не ви ли омръзна?

113

Истината

преди 2 години

До Анонимен 126Не знам кой е популист, но Възраждане защитават моите интереси, а именно:- Свободен избор без задължителни или принудителни мерки. Срещу дискриминационните сертификати;- Срещу "Зелената сделка", която е против българския национален интерес. Подобни неща може да ги пробват тук след 50 години примерно;- Срещу Истанбулската конвенция;- "ЗА" вето за С.М., докато не признаят историческите факти;- Срещу Еврозоната, от която няма излизане след това;- За демографски стимули у нас

112

Вьзраждане

преди 2 години

Само така колкото повече плюете по вьзраждане толкова по голяма подкрепа за тяхНяма лоша реклама

111

Анонимен

преди 2 години

Всъщност протеста събра платените подривни леви елементи на Възраждане, които бяха докарани с автобуси и друга група хора- търсещи отдушник за тежкото си положение, свръхИнфлация, жалък стандарт на живот и ИЗЛЪГАНИ НАДЕЖДИ за промяна-те НЕ подкрепят тази анархистка болшевишка формация на Копейкин.

110

Александър

преди 2 години

Костадинов не е яхнал недоволството, а е първият, организирал протест срещу мерките. Миналата година на - 14.03, беше първият такъв, тогава управляваше ГЕРБ. Спретнаха им какви ли не номера. И пак медиите разпространяваха лъжи срещу тях. Възраждане никога не са твърдели нещо различно от това, което твърдят сега.

109

Анонимен

преди 2 години

Едва ли тия,на които им беше платено по 50-100 лева да мръзнат на студа вчера,сега пишат и четат коментарите тук.Като гледам колко са нахъсани някои,ще да са върли фенове или членове на ГЕРБ,озлобени,че са изпуснали кокала.

108

Анонимен

преди 2 години

До 119 "Защо мислите,че Копейкин веднага щом влезе в парламента каза,че ще бъде опозиция" Е щото беше избран от хората заради опозиционните му идеи. И щеше да е малко грубо той и хората му да се обявят срещу сертификата, а като влязат да променят идеите си. Изпълнява квото е обещал на избирателите. Не като Кирчо, дето хем казва, че задължителна ваксинация няма да има, хем в същото време "не може" да се отмени сертификата, който на практика задължава много хора.

107

Анализатор

преди 2 години

От пролетта, Коцето - премиер. Канадския измамник в Канада с Ленчето. Кокорчо в затвора за прахосани 9 милярда за 8 месеца

106

Вьзраждане

преди 2 години

За мен е без значение кой е на власт дали - борисов дали копейко дали корнелия - интерсуват ме цените на стоките , сметките за ток и парноИнтерсува ме никой да не ме принуждава да влизам някаде с някакьв документ , че ми е поставено нещо което не ме пази от ковидЗатова гласьт ми е за вьзраждане

105

Анонимен

преди 2 години

А Киро Мустафа чий го е яхнал, след като 80% са против сертификата?

104

Анонимен

преди 2 години

Искам да попитам всички,които мръзнеха с часове пред НС:Какво мислите,че ще спечелите от сляпата си подкрепа за един популист?

103

Анонимен

преди 2 години

Ха ха който е гласувал за тея недоразумения да си продължава промяната - кеф ти скок на цените, кеф ти сертификати! И по зле ще става, да си пазят силите да протестират по нататък!

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120"Копейкин" каза, че ще е в опозиция, АКО не се премахне зеления сертификат, който е дискриминационен и противоконституционен. И покани на диалог сегашните управляващи, но те го пренебрегнаха. Това са последствията.

101

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

ИСТИНСКИТЕ протести се провеждат едновременно във всички градове. Но тъй като Копейкин знае, че ще се съберат по 20-30 човека във всеки град, е решил да ги събере в София. За целта са му нужни 30-40 автобуса, на които финансирането да се осигурява от някое посолство. Познайте кое?

100

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!!! Напред към промяната...Друго не остана на тази територия.

99

Анонимен

преди 2 години

Защо мислите,че Копейкин веднага щом влезе в парламента каза,че ще бъде опозиция?Защото предварително се е договорил с Бойко.Иначе щеше да изчака поне малко,преди да се обяви за опозиция.Хитрия Андрешко от Банкя знае как се купуват гласове и депутати.А вие мръзнете по площадите за да им правите кеф.

98

Мдаа

преди 2 години

Ще гласувам за вьзраждане

97

До 114

преди 2 години

Искаш да манипулираш,но не става.Много си ***.ТВ предаваха на живо и се видя ,че няма повече от 500 ***.