102

Анонимен

преди 2 години

"Според МВР в крайна сметка не са допуснати сериозни нарушения на обществения ред, като е предотвратено е и влизане в сградата на Народно събрание."........... Да ви имам и представите за обществен ред, щом организиран опит за влизане в НС не е сериозно нарушение ........

101

до 104 Истината

преди 2 години

Лошото е,че и ГЕРБ и СДС са БКП,както и задкулисието.Реално с избори в България ние не сменяме никого!Докато няма АК-47 за задкулисието изборите нямат смисъл!!!!!

100

И Дявола

преди 2 години

Ще последваме, за да изметем ваксинаторската фашистка *** от убийци!

99

Анонимен

преди 2 години

До победата! Да живее България!!

98

Мръсна гад

преди 2 години

Глобалистка! ИЗЧЕЗВАЙ НЕМЕДЛЕННО!

97

Анонимен

преди 2 години

Отдавна не съм виждал такъв темерут като Костадинов в политиката, не го подценявайте, опасен индивид е :)) Виждал съм го как влиза с "взлом" при варненския областен управител, не му мигна окото, ченгетата които извикаха не смееха нищо да предприемат, рядко се вижда такъв хладнокръвен тип :)))

96

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА на страхливите лъжци!

95

Кирияк

преди 2 години

Оставка!

94

Анонимен

преди 2 години

80, принципно правилно. Но въпросът е ако няма да допускаме руски ботуш тук, защо допускаме нацистки ботуши? Аз съм за боси по тревата и играейки с децата. Но щом сме против ботуша, не е ли редно да сме против всеки ботуш?

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен1-1. Не влезнахме в сградата, не знам каква беше целта там, но пък Кирчо си призна че няма да маха сертификата, видя се че няма смисъл от сертификати и тестове, защото те карантинират така или иначе. Хем нищо не стана хем пък нещо стана.

92

Тоя

преди 2 години

Продажник трябва да бъде изгонен с камъни!

91

Истината

преди 2 години

От 10 ноември 1989 година досега, всички протести организирани от мафиите на СДС или ГЕРБ са платени и винаги са с цел сваляни на правителството и завземане на властта от тези мафии. Днешният протест също беше дело на ГЕРБ и СДС, скрили се зад Възраждане.

90

Анонимен

преди 2 години

Как завърши мача накрая, че бех зает в кухнята? Колко на колко?

89

Гледам

преди 2 години

Новите опълченци. Браво момчета! Бог и справедливостта са със вас! Трибунал за фашистите!

88

Анонимен

преди 2 години

Всички протестиращи бяха русофили,заблудени но русофили!Пожелавам им да им разтегнат руските войници като дойдат кръглият мускул отзад!Да им вземат всичко както са направили след 1944!!!!''УМНИЦИ""

87

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Поетите ги разбират-- Братчета славяни ! Първи път ви срещам във битката гореща бихме враговете.втори път ви срещам със знамена червени ,трети път ви срещам след на Киро сертификатите ! По принцип съм убеден демократ ,ама във ЕС нещо има дефицит на демокрация Вижте франсето как говори със злоба срещу неваксинираните ,разбирам го ,че пази възрастните ама хората имат малки деца и не искат експерименти !

86

Анонимен

преди 2 години

90 сериозно ли се появява херпес на ваксинираните? Сериозно питам. Защото така се карат шарките при възрастните, с херпес.

85

Darth shadow

преди 2 години

платените ваксотролове и хейтъри много сте смешни и жалки, нищожни мижитурки чийто жалък живот не струва и пукнат грош както и смешни и жалки коментари и дизлайкове нищо не става от вас, най добре се самоубийте :))))))

84

Падение

преди 2 години

Дойде един евтин мошеник, уфсете заблеяха във възторг и сега мошеникът иска да ги заколи.

83

123

преди 2 години

У БГ няма никакви мерки. Утре ще реват, че умират по стълбите пред болниците....