187

ни са знай

преди 2 години

Нека някой да каже на това Коце,че вчера се разболя от рак.Но ще го разбере това по-късно.

186

...

преди 2 години

Утре Омикронът ще целуне фанатизираните фенове на Копейкин...

185

Лаладжия

преди 2 години

Отиде му протеста на кино на коцето....другият път трябва повече да си опича акъля....а и къде е тръгнал с тоя народ-стадо УФце да бори мафията....*** най-обича да муа на масата, да се бие у гърдите и да парди на топло под вирганя.

184

кв.възраждане

преди 2 години

костя переш ли я тая бяла ризка бате ?

183

P.R.

преди 2 години

Тоя си мислеше че няма да му баннат обявения протест. Къде си тръгнал бе човече... Kолкото и да се мисли че всичко кара на самотек ... винаги има кой да го измисли... Като им мине карантината ... я камилата, я камиларо - парата ще е изпусната, мерака удавен в чаша домашна ракия а на площада 20-30 души мръзнещи в студа...

182

Гунчо

преди 2 години

До ВЪЗРАЖДАНЕАз мисля че си пропуснал една нула,ама в някой друг филм!!!

181

Гунчо

преди 2 години

Тоя отворко,се е засилил с бясна скорост към изхода от политиката,всички патреоти са аут!

180

Защото

преди 2 години

Защото куха лейко си бил контактен със заразен човек.Това че си правил днес тест не значи нищо.Трябва да изминат 3-4 дни и тогава си направи тест.Иначе много ланкаш но си с остър ум като ***.Всички знаем че влизането ти в парламента се дължи само на антиваксерското ти говорене. А забравих че само ти на съвета беше без маска.РЗИ трябва да те санкционира и за това умнико!

179

Анонимен

преди 2 години

Умниците знаят ли как живеят карантинирани хора, които са сами и нямат близки, независимо къде и на каква възраст са. Кой ще им подсигури храна, лекарство, заплата, пенсия, банкомат, аптека...Може да пукинясат, но важното е че ще са карантинирани...

178

Анонимен

преди 2 години

РЗИ са първото нещо, което трябва да се премахне в тази държава! Що за власт имат да налагат карантина демек "арест" на организатор на народен протест ден преди протеста. В същото време демонстрират пълно бездействие по контрола на телеком антените, които излъчват стотици пъти над нормата в момента!

177

Анонимен

преди 2 години

Едно време късаха минискуси, сега се изкарват мними болни и се карантинират. Шубето е голям страх

176

1

преди 2 години

До 188 - Вече е показал и тест от лаборатория към болница, а именно СБАЛИПБ "Проф. Иван Киров" - серологичен резултат - отрицателен, час на разпечатка - 11,20 ч.

175

Ха Ха

преди 2 години

До ВЪЗРАЖДАНЕИ Копейката няма да направи нищо и ще вкара България в дупката. Ако изобщо предприеме някакви действия. Самият той ще "влезе" в реалния свят и ще види, че нещата които прави България спрямо геополитиката са си правилни, просто той е елементарен и не ги разбира. Ще е за наша сметка.

174

Ха Ха

преди 2 години

Няма такива фанатизирани *** като бандата на Копейката. Във Фейсбук са едни възхваляващи тиради все едно говорят за Господ. Чак ме е жал как ще бъдат употребени. Вчера много хора писаха във Фейса, че от малките им населени места и райони на Герб е имало агитации и подканвания за протеста. Не знам какво ще става утре, но ще е опит за преврат според мен. Полицията трябва да отвърне подобаващо на всякакви опити за погроми и насилие. Гербаджиите ще опитат всичко.

173

Как защо, бе тъпан

преди 2 години

Защото искаш да организираш пуч и да завземеш властта по насилствен начин.

172

Анонимен

преди 2 години

Много *** и ТЪПири под всяка статия в този сайт! За 10ст. на пост бая работа ви чака! Дерзайте!

171

Ром"с

преди 2 години

Тестовете от аптеката ли ? показват че е с отрицателен тест!?

170

Протест

преди 2 години

Кой е за и кой е против протеста - гасувайте с палец моля !!!

169

Анонимен

преди 2 години

Най-неприятното в цялата работа е, че с неадекватните мерки и правила, се дават аргументи на такива типове като Костадинов, който освен неприятен е и опасен!

168

Алекс

преди 2 години

Още ли има наивни шарани,които вярват на Копейкин.Копейкин е елементарен популист.Яхва всяка вълна,която ще му донесе облаги/къща на брега на морето,депутатска заплата,държавна субсидия и т.н/.Възраждане:ваксинирани антиваксъри???