147

Ама вижте сега:

преди 2 години

Нищо не може да докажете ... но ако можехте това, което щяхте да докажете е, че аз съм човекът нанесъл толкова щети по Сакскобурготите, колкото Витман е нанесъл на съюзническите сили!И това са историческите факти!

146

Анонимен

преди 2 години

Аз съм безродник ужас.Как ме нарече? Незнам защо е необходимо да обиждаш.Давай с ветото,но не обиждай.Ще бъда такъв,като моите са ми казали и тяхните на тях и преди това каквото са казали.Аз не те обиждам,понеже харесвам Българите и България.Аз все още се чудя и на Македонците и на Българите как все още се вързват на политиците си,при условие че им се подиграват от години.

145

Iv

преди 2 години

Поредният лошо мислещ. 161-ви, не имало конкурс за красота. Както и в БЧК. Идеята е да се опиташ да помогнеш.Едва ли ще го разбереш, щом преценяваш хората по дрехи и тегло.

144

Анонимен

преди 2 години

Скоро макетата с български знамена и химн в уста ще се наредят за паспорти. Това е ГМО нация станала за смях пред целия свят с кражба на история.. смятах смятах... дребни души красиви души... клошарите на балканите

143

Държавата:

преди 2 години

Е държавата, аз съм си аз! Чест сред крадци едва ли ще намериш! Но чест сред военни това е друг въпрос!

142

Анонимен

преди 2 години

Македонците са наши братя и сестри! Политиците не са ни! Политиците не са им! Хора, бдете!

141

Тия сега ще кажат:

преди 2 години

Как може да се сравняваш с Майкъл Витман - ти нали знаеш, че за делата си тоя е считан за един от най-омразните войници на Третия райх - унищожил над 140 танка и 200 ракетни или товарни превозни средства? Ми според мен Витман е бил на философията - служа на Германия и на немският народ без значение кой е идиотъъът дето я управлява в момента и без значение лудостта обзела немският народ! Мразен, но и уважаван!

140

Анонимен

преди 2 години

Държавата е на 1300 години,а ти на колко си?

139

Анонимен

преди 2 години

Ти може да не искаш,но аз съм ти брат.Брат,братя не храни ,но му е тежко като го няма.Е как може да нямаш време да ми отговориш.Бате отговори ми ,моля те.

138

Анонимен

преди 2 години

Баф ги и в серсемите, да занимават цяла Европа с полупомашки полусръбски простотии! Презрете ги с достойнство и ги забравете! Нашата държава е на 1300 години!

137

ПОДКРЕПЯМ

преди 2 години

Принципно и добро послание от Майка България към Македония! ОБИЧАМЕ ВИ! Щ2 ВИ ЧАКАМЕ В ЕС, КОГАТО НА НАШАТА ДОБРОЖЕЛАТЕЛНОСТ ОТГОВОРИТЕ СЪС СЪЩОТО!

136

Много е просто:

преди 2 години

Автосугестивно нали след това "ашладисване" всеки български мъж да си повтаря: Служа на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ без значение идиотъъът, който е на власт и я управлява в момента!Трябва да знаете насред целия тоя геноцит и лудост това е единствената мисъл дето може да ви спаси живота!

135

Анонимен

преди 2 години

Никакъв фандък за тия! И крайни време е наред с инфраструктурните проекти, най-накрая да започнем да се въоръжаваме модерно! 30 години разпад стигат! Военна повинност за всеки младеж и закупуване на модерни отбранителни оръжия! И нов национален идеал!

134

Анонимен

преди 2 години

Тези клоуни и чалгари могат само да развеселят македонците. Шоуто на маскираните палячовци им налага вето и обявява война на македонските песни.

133

Много е просто:

преди 2 години

Автосугестивно нали след това "ашладисване" всеки български мъж да си повтаря: Служа на ЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ без значение идиотъъът, който е на власт и я управлява в момента!Трябва да знаете насред целия тоя геноцит и лудост това е единствената мисъл дето може да ви спаси живота!

132

Анонимен

преди 2 години

Аз съжалявам ВМРО от България само като видя вашите лидъри ми става тъжно.Едни без никакъв стил на обличане ,с наднормено тегло и незнам какво друго да кажа,освен че ми е жал за ВМРО.

131

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

България трябва да последва примерът на Сърбия! Национални интереси и точка по въпроса. Заедно със Сърбия завинаги! Не са сърбите ,а гърците и руснаците,немците и турците,които ни правят мазало. Да живее Българи-Сръбското Единение!

130

Iv

преди 2 години

108 анонимнико, имам малко време, затова ще ти отговоря. Не съм ти брат. Като ти чета поста, не искам и да бъда.

129

До 155

преди 2 години

А БЕ КАКЪВ МАКЕДОНЕЦ СИ КАТО ПИШЕШ НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК?!????

128

До 149

преди 2 години

НИЕ ПЪК ВИ ОБИЧАМЕ!! ИМАМ МНОГО ПРИЯТЕЛИ ОТ МАКЕДОНИЯ И ГЪРЦИЯ! Ние ПЪРВИ В СВ2ТА ПРИЗНАХМЕ МАКЕДОНИЯ! НО НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО!