21

Анонимен

преди 2 години

Имате ли представа какви кинти се къртят от този ковид? Ваксини, тестове, маски................ Световната икономика ще се срине, ако обявят край на пандемията. Няма да е скоро!

20

Дедо

преди 2 години

До възмутен . А са махай па ти бе с твоите ваксини и лекарства !

19

възмутен

преди 2 години

Пандемията няма да свърши докато не се появят ваксини с по дълготраен ефект и лекарства които да са широкодостъпни.Ако имаше противоковидни антибиотици и добри ваксини би било добре.При съмнение си купуваш тест.Ако е положителен-още веднага си купуваш и антибиотика и започваш да го пиеш.Пък ако имаше и ваксини дето да защитават поне година-идеално.Обаче за двете изминали години САЩ,Китай и Русия създадоха нови ракети,самолети,танкове и подводници,а не лекарства и ваксини.Това е бедата!

18

Анонимен

преди 2 години

После трибунал и съд за престъпления срещу човечеството.

17

Анонимен

преди 2 години

Kaкто всяка година пролетта намалява и зимата пак затвор с друго наименование

16

Анонимен

преди 2 години

Не си спомням да съм бил на избори , които СЗО е спечелило ! Да ми идват като некви от някъде и да ми налагат рестрикции , дискриминация и пропаганда , това е окупация !!!

15

Анонимен

преди 2 години

Края на пандемията хич не се вижда! След като всеки месец измислят нови и нови "щамове", то така може да я караме още 10 тина години. Не случайно от ЕС вече обявиха поръчки за ваксини за 2023. Ако си спомняте 2020 и 2021 ни увешаваха, че като си бием ваксини, щели сме да си върнем нормалния живот. Да, ама не. Не се случи

14

Анонимен

преди 2 години

Краят ще се види, когато смажат достатъчно много фирми, натряскат с отрова колкото могат народ. С крайната идея пак да започнат после нов бум като след война.Нещо обаче май не само те решават и изглежда ще им излязат криви сметките с тяхната много добре планирана , манипулирана пандемия. Нещо ще са пропуснали и оттам ще тръгне разплитането. Не можеш да лъжеш всички дълго време - основна максима.

13

Анонимен

преди 2 години

Мое мнение. Предричам в скоро време - да кажем лятото, положението в Западна Европа да е една огромна гражданска война. Да изпълзят всички афганци и пакистанци вкарвани с години там и да разплачат майката на бялата раса. Която от своя страна, ще е болна, невъоръжена, неспособна на отпор. И така до цялото и ликвидиране. Всичко това заедно с режими на тока, липса на горива, никаква медицинска грижа и най-вече дефицит на храна, да унищожи всичко бяло що е из Европа. Просто мнение.

12

МАЙ

преди 2 години

МАЙ вече ни управляват с фалшиви новини...

11

Края нанайси

преди 2 години

Кой плюе сочния мазен кокал? Не! Ще открият нов вариант на Кови, ще го кръстят Възраджикон, и ще бъде открит първо в България. След това ще започнат да затварят антиваксърите в Гулаг и да ги стрелят между очите, за техно здраве, разбира се.

10

след

преди 2 години

три месеца който оцелее-оцелее

9

Анонимен

преди 2 години

Сега е моментът честни прокурори от всички държави да започнат да разследват ков.д измамата!Това ще доведе до хиляди арести и ще е преломен момент за разследване на " дълбоката държава" и купените правителства по света!Да се конфискуват всички техни активи!

8

Дедо

преди 2 години

След като си избираме правителство , което да определя начина ни на живот , защо СЗО определя начина ни на живот , вече 2 години ? В смисъл много станаха " началниците " върху главите на хората !

7

Анонимен

преди 2 години

Не се знае какво ще измъдри СЗО след няколко месеца.

6

До 3

преди 2 години

Да, вярно, какво стана с мигрантите. Нещо няма инфо за тях?!?

5

Клоунски Свят

преди 2 години

Таз п(л)есен я слушаме от 2 години - това лято бируза си отива, ам не следващото, ам чекай незнаем, аа това лято- обещаваме, отива си.Флурона, Делтакрон, крив макарон ....За има няма 45 дена (от около 25 ноември до 7 януари) 3 "опасни" щама са обявени.Май това е рекорд до сега.А във същото време историйката за боцинирането се разпада - бройките на високо боцинираните държави за последните 10 дена са достатъчно показателни.

4

Анонимен

преди 2 години

Това го слушаме от март 2020. Ай сиктир!

3

Анонимен

преди 2 години

А 200 милиона мигранти ваксинирани ли са? Или планът калерги си е факт вече? Подготвихте подмяната на бялата раса с цветнокожи.

2

Блабла

преди 2 години

И отново блабла