11

ПХ

преди 2 години

Ей, Собствениците на Лаборатории по света Милионери станаха и парите си не знаят, само у Бг не щът и не щът... Мъка, мъка ,Недялкоу... -))))))

10

12

преди 2 години

До 1. ЖИРАФ При боледуване от варицела се придобива траен имунитет, както се казва, не повтаря. Скарлатината, например повтаря. Всяко заболяване е различно.

9

ХАХА

преди 2 години

Сега и нова смяна пропагандатори изкараха..доктор Калъчев!Хахха!Откъде ги намирате тия бе?Кантаржиев,Калъчев,Симидчиев,Мутафчиев,Кожухарова,Гломб,Тромб..!?Няма ли поне един българин Иванов,Димитров,Петров и т.н.!?

8

Бен Ган

преди 2 години

До ЖИРАФГледам разбираш ги нещата. В коя сфера работиш? Нещо недооценено ще е? Бачкаторче?

7

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък кой е..

6

Хах

преди 2 години

С две думи, нищо не помага срущу Омикроня, даже бустер. Но вие си сложете на всяка цена! Щото ако си с бустер, ще го изкараш с незначителни симптоми, докато ако си неваксиниран, ще го изкараш леко :)))))

5

Анонимен

преди 2 години

Баси пpocтото изказване! 1000 единици антитела срешу друг щам са му малко на тоя щам, да бе майна щото трябва да се изгради имунитет срещу този щам на ново! Това е като да кажеш "баси имам имунизация срещу Туберколоза, защо се разболях от Салмонела като имам необходимите антитела срешу ТУБЕРКОЛОЗА?" Щото имаш IQ на фулмастер, затова!

4

Калчо Калъчков

преди 2 години

Когато метнеш калъч, пак не е добре.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоа явно малко се е налапал... гр.....сна тBap

2

Анонимен

преди 2 години

Моля да ми обясните на колко часа да взимаме Бустер.

1

ЖИРАФ

преди 2 години

Преди 20 години карах варицела - а преди 3 години детето се зарази - е, не се разболях повторно. Колко ли антитела имам срещу варицела? Дали имам някакви изобщо? Тази псевдонаука с непрекъснатото подържане на огромен брой антитела е налудничава! Антитела са необходими когато се бориш със заболяване, после е естествено да намалеят! Две седмици след като преболедувах ковид настинка, вече почти нямах антитела! И за какво да имам? Вече няма вирус с който да се борят!