269

Жиката

преди 2 години

Абе голяма демократична цензура тука от 409 коментара ,само 366 видими.

268

Пешо

преди 2 години

Хер Мюлер ,значи ЕС печели ,а ние губим.

267

Herr Muller

преди 2 години

И като финал на дискусията по тази тема, да попитам скромно: СЕГА разбрахте ли за ползите и вредите, плюсовете и минусите, pros and cons от влизането на България в ЕС, в НАТО, отварянето на границите и даване шанс на амбициозните да станат хора. Приятна вечер.

266

Herr Muller

преди 2 години

Със средно владеене на английски можете да започнете работа в някоя банка, фирмен офис, да станете мениджър на български бачкатори. Няма да ви кажа по колко получават същите, щото руската трупа мержелееща се из форума може да получи апоплектичен удар. А със завършени международни икономически отношения, стартирате в Чейс Банк, ЮЕсЕй със скромното заплащане 35 долара на час, сума която се увеличава почти на всеки месец и си кютате в офиса из сините небеса на Манхатън. На разбралите - ЧЕСТИТО !

265

Анонимен

преди 2 години

Заеха последните две дупки на кавала, други отзад няма. От 9 млн на 6.

264

Herr Muller

преди 2 години

Как няма да бягат от България, когато един обикновен бояджия получава от 20 паунда нагоре на час, често работи по 8 часа, а му плащат за 10. Почти всички в строителството са self-employed и плащат 20% данъци, които в края на таксовата година HMRC връща на работещите. Също така няма метач из билдингите, който да получава по-малко от 12 паунда на час. *** с арсенал от 100 английски думи за два дена заработва това, което колегата му в Русия - за ЕДИН МЕСЕЦ. Здравствуйте Братушки!

263

Анонимен

преди 2 години

Спечелиха-слугинаж на запад.

262

тесткит

преди 2 години

българина не обича да се чувства част от общност, 5 века затова сме били под робство, все пак "ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯ'. Ние сме част от една невероятна общност, с богата история, ценности и култура, европейската общност. Вместо да вземем примерт за нещо, ние го псуваме

261

цола драгойчева

преди 2 години

а от 50 години мазен комунизъм какво спечвли бъларинът, да краде да *** и да хитрува като всяка мизврстваща нация спечвлиха бандата комунисти и техните деца а за останалите свобода навън с честен труд и далеч от агентчета и агентки миски и мижетурки от харвард и школата в симеоново, платени чалгаджии и смешни софисйки ***

260

Много

преди 2 години

...преди да влезем в ЕС , кадърните млади българи бяха дръпнали от тази комуно'идна клоака! Сигурно ЕС е виновен, че комунистите бяха опоскали държавата! Хайде да си припомним Виденовата зима, когато пенсии и заплати бяха стигнали до грандиозните 3-6 долара месечно!

259

Жиката

преди 2 години

Днес имаме населени места с паркове и градинки ,но без население.Изчезващи села ,но с обработени землища.Болници без лекари и обновени училища без деца.Да ви е честито членството.

258

До Трола

преди 2 години

А бе "тлъстия" да не си е прибрал метрото, околовръстното, м-ла Тракия..., или всичките пречиствателни станции по морето ...във къщи! Аман от платени плювалници!

257

Анонимен

преди 2 години

Спечелихме един голям _ _ _

256

Анонимен

преди 2 години

349-ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ НЕ Е БИЛО ВЯРНО ЛИ? - И ЗА ХИЛЯДИТЕ УБИТИ ПРИ ТЕЗИ БОМБАРДИРОВКИ Е ЛЪЖА ЛИ? -

255

До 347

преди 2 години

се отнасяше.

254

До 348

преди 2 години

Яко промиване на мозъка сте преживяли. За детските играчки с детониращи субстанции думам. Официозът Разбойническо дело пишеше в тоя стил.

253

Ало 349

преди 2 години

То пък един живот...

252

Анонимен

преди 2 години

342- Ама друго си е десетки английски самолети да хвърлят *детски играчки* над София и няколко други градове през ВСВ. Хората търчаха и събраха нали?

251

Пешо

преди 2 години

Супер е.Събрах пари за врата и прозорец ,сега събирам за ***.

250

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

ЕС може да са ,, НИ ,, дали не 250 млн евро ами и 500 милиарда ,ама ние от тях нито сме си вдигнали стандарта, нито ни е станало по-добре . На баба пена от Дреново помага ли и че някой бил дал нещо на друг въобще не и оправя положението ,че е заобградена от тъмнокожи и всеки момент ще и задигнат и последната кокошка Да АЗ всеки ден виждам зализани физиономии да развяват хартиики и да четат за разни суми НО килипир за хората не виждам--е шкафчета и др работо дал господ сигурно парите са там ?