211

Анонимен

преди 2 години

Аве гледате ли Диков ? Ако България не беше ,,член,, на ЕС тока щеше да е три пъти по евтин като в Сърбия където е 70 евро а вчера е над 400 лева ;) Гледайте сега за някаква с старт тъпов джакпод говори . Джакпортистите уж че им давали много пари . Е не е за вярване ама е интересно.

210

Засилили се те

преди 2 години

Тъй кат ви гледам,много не ви се ходи на работа в НС, ама сега се жалвате, че не пускат

209

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** да си заминава в Русия.

208

Сеир да има

преди 2 години

и зрелища- това се търси.... а трябва и леп, а от где, никой не казва, жалби пишат

207

към ИЗРОД 221

преди 2 години

с име ПСИХО срещу ПСИХО... Санитарите са в ковид отделението. Там са парите! Във всяка болница само тези отделения работят с пълна сила! Затова се набляга на ваксинирането за да могат тези отделения да работят и да смучат яко пари от здравната каса. Само *** ваксъри все още не са го разбрали, но скоро и те ще напълнят тези отделения след което за всеки от тях ще чака по една катафалка да ги закара в постоянното им местообитание!

206

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да го плюете, той е единственият, който се противопоставя на дискриминацията. Чалгаря не го броя, той е шмекер.

205

Анонимен

преди 2 години

Нещо, народа много сериозно откачи. Вече не е смешно даже. България - паралелна вселена

204

Хехехе

преди 2 години

Това да пускаш жалби срещу нищото е радикално течение в нашите политически среди Новият Кант на нашето време)

203

Катюша

преди 2 години

Този окочателно е изперкал,ГЕРБ и ДПС крадци от класа,другите слуги на Европа и послушници за пари да вземат.Всички с сартификат така е прието и точка по въпроса.Българетата станаха УЖ европейци не знаят на кой свят се намират,анархия и простотия ,няма оправия.ЖАЛКИ И СМЕШНИ бедни глупави българчета.

202

Да се жалят ,

преди 2 години

ама Костя вече си е сложил ваксина.Мда

201

Гунчива

преди 2 години

Викньети Ильена Гунчива да ви убясни за сиртификатити!

200

ъъъ

преди 2 години

Човек се бори с оръжията, които има. В момента имаме Костадинов. Хубав, лош, друг няма. Важна е каузата. То пък Кирчо щото мноо убав..

199

ПСИХО срещу ПСИХО...

преди 2 години

А санитарите на България спят зимен сън....

198

подозирам

преди 2 години

че на 12-ти медиите ще пишат: "Кръв, убити, насилие по улиците на София" и нито Путин нито Байдън ще може да помогне на народните предатели узурпирали властта!

197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"А от "Прераждане", кво казват?" ............ От Прераждене казват, че не е сигурна тази работа с прераждането, затова по-добре се ваксинирайте.

196

Кво стана, та не

преди 2 години

Начи тия глупости си ги говорете и пускайте жалби в клубовете на анонимните суровояди

195

Стат

преди 2 години

Видях какво става с тока и инфлацията. Излязох за 2 месеца на ел.борсата. От 80 на 440 лв. за едно и също потребление през лятото. И какво? Зеления ме притеснява далеч повече. Щото сега мога да ги платя. А когато ми забранят да работя, дали ще мога? Давайте...карайте се кой по по най. Историята има навика да се повтаря като фарс.

194

Костяяяяяя

преди 2 години

Костядин Копейкинов - ваксиниран с две дози пфайзер, "усвоява" парички от наши и чужди началници, но пред мucupkuте лае по ваксините и по началниците, че недоволния народ да гласува за него.

193

П.К.

преди 2 години

Българите от Възраждане не приличат на плямпачите от изхвърлената тайфа, ведно с потрошената латерна... Имат шанс за истински, радикални действия.

192

Анархист

преди 2 години

Ей, манйяк- няа такъв кат тебе - смех