89

Анонимен

преди 2 години

След албанските "инвеститори" на които Кирето хариза 34 милиона лева за инвестиция в завода за ел автомобили (между другото, какво стана с него или поне с парите ни?), колко ще подари на индийските?

88

Анонимен

преди 2 години

С индийски фирми ще върви Бг напред?!Забравихте ли как рАботят индийците в лицето на Митал и Кремиковци?!?!Толкова ли сте тъъъъпи вееее?!?!

87

IBM Fake NEWS

преди 2 години

щото индийците си нямат индийци и ще идват във България за индийци, а ПЪК КРАСТАВИЧАРИТЕ ЩЕ ТЪРСЯТ КРАСТАВИЧАРИ. от утре българия почва да продава пясък на ЕМИРСТВАТА.

86

дддд

преди 2 години

До ПичНали, ама как става че архитектите бачкат за по 1500лв? Кви балъци само излезнаха тези вишисти. Май ще е най-редно да се объщат на Вие към работната ръка като са по строежите.

85

IBM Fake NEWS

преди 2 години

гетата са пълни с индийци. взимайте ги. обучавайте ги и току виж имаме нова версия WINDOWS 12_______________ 300 ЧОВЕКА? ОТ КЪДЕ ЩЕ ГИ НАМЕРИТЕ ТЕЗИ ХОРА? ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ХОРАТЯ ТЪРСЯТ ЦЯЛА ГОДИНА ДА НАМЕРЯТ ЕДИН ТИРАДЖИЯ И 2 ГОДИНИ ЗА БАГЕРИСТ. а програмист за 4К ще намерите в СОФИЯ ДУДУЦИ!!! IT сектора вече работи дистанционно.

84

До Пич

преди 2 години

"....един човек с образование трябва да взима минимум 10К..." - ми имам Висше по Философия, цитирам Цицирон и Сенека ама майка ми клечи до чушкопека и никой ми не дава 10000 заплата, що така си не знам баси. Не шпакловам, не замазвам, не бъркам в колата и тока и не въртя кранчета, тва е за селяните а аз съм поет....

83

пияница мистик

преди 2 години

До българина === Такива като теб трябва да живеят на село, да рият тор, да произвеждат зеленчуци, месо, плодове, че да може да храните нас, гражданите, дето сме учили и сме умни и не се занимаваме със селскостопанска работа. Или пък тарикатите като мен, все тая :))) Теб какво те бърка тази новина, като не си нито IT специалист, нито знаеш какво е креативна индустрия, а от автомобилна индустрия разбираш, колкото да си оправиш Жигулката :))))))))

82

Анонимен

преди 2 години

Да не мислите, че идват заради София и благия народ :) Просто за същия труд вънка плащат минимум четворно, та затова.

81

българина

преди 2 години

Извън София кога?!?! Или да правим референдум като Кримския? И Гърция Турция Румъния ще ни се зарадват.,.....

80

Пич

преди 2 години

Пичове, като знам колко пари правят всякакви майсторчета - гипс картон, шпакловки, плочки, ремонти от всякакъв тип, един човек с образование трябва да взима минимум 10К лева. Това е реалната заплата с оглед на инфлация и образователен ценз. Всичко друго са някакви смехории. Идвали чужди фирми да предлагат заплати по 3500 лева в ИТ бранша ... хахахахаха. Трябва да пляскаме с ръце и да благодарим. Един бояджия взима 4000 без да се напряга много.

79

Плюс това:

преди 2 години

Бъркате много от какво го е страх Треторайхника - страх го е от изкуството и дизайна , защото именно те могат и го превърнаха в анахронична сюрреалистична конструкция.И без това състезание както казва Величков - нашия народ няма да стигне доникъде ...

78

Планирал съм:

преди 2 години

Футуристична, кубистична, авангардна година! Стратегията ни беше за пет години напред! Сега ще кажат класическата петилетка и ще сбъркат , защото няма бизнес - малък, среден, голям без дълготрайно планиране, а великия номер на Дявола беше държавата да няма такова планиране!

77

Селянин

преди 2 години

Браво .Значи може вече да направим 4 лева хляба . :)

76

Анонимен

преди 2 години

Искат ама нямат желание

75

Ми аз съм планирал

преди 2 години

Още три години съобразявайки се със стратегията на училището която пропадна или почти пропадна именно заради хора в МОН и МК!

74

Анонимен

преди 2 години

Как няма да ви лъжат със средната заплата в София, че е 2000 лв., че ще дойдат инвеститори които ще плащат 3500 лв заплати и т.н. като толкова много инвеститори чакат да си продадат новопостроените жилища и търсят балъци под дърво и камък

73

Пак обяснявам:

преди 2 години

Аз политика ненавиждам - за мене политиците в България първо са едни пионки от 30 години без никаква идея за локални процеси. Аз съм аполитичен анархист и се намесих в тая работа по причини касаещи работното ми място , работата ми и нежеланието трудът, който съм положил 14 години да бъде попилян от една шайка негодници и боклууууци служещи на портфейлите си и не мислещи по-далеч от хуйооооовете си!

72

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Ш поставят условия или ш инвестират при наши условия? Нещо нищо не фащам вяра...

71

Няма ресурси

преди 2 години

Освен каменодобив ама има Кунино - а другите кво правим? Отбий номер?

70

до 58

преди 2 години

Ще си обучат кадрите. Ниаккви разрешителни за отваряне на бизнес, ако не наемат поне 50% от служителите си на възраст над 40 години. В момента има Ужасно много хора на възраст 40-50 и отгоре без разбота, защото всеки иска да наема студентчета. Ама младите виждат, че родителите им не могат да вържат двата края тука и се изнасят , който където може навън. Променете това, за да остават хората в България. Нямате избор.