166

Анонимен

преди 2 години

Имаше един югославски филм "С цървyли по дивия запад".Сега Новак дойде с частен самолет в дивия запад,но като слезна от самолета се оказа пак с цървyли.

165

11

преди 2 години

До Анонимен 182 --- Със сигурност Джоката го знаят повече хора от населението на Австралия. Така че, някакви жалки австралийски институции са нищо пред него, защото той самият е институция. Даже не му трябва и виза.

164

Явно е много зле

преди 2 години

Тези сърби са като бананова държава - излезли някакви с плакати да бранят визата на спортист на другия край на света ! Дори не се усещат колко жалко и смешно изглеждат отстрани ! Явно положението в Сърбия е много зле и се мъчат да отклонят вниманието !

163

Анонимен

преди 2 години

Малкият брой починали от ковид в Австралия се дължи на:1. Правовият ред в държавата2. Добрата здравна ситема3. Над 90% ваксинация4. Спазването на мерките, включитено локдауни5. Безкомпромисността на държавата към нарушителите на меркитеВ сегашната ситуация при 70 -80 000 заразени на ден имат между 10 -15 починали, най-често много възрастни хора с редица хронични заболявания. И вместо да се замислят върху това някои наричат страната концлагер, зарази един сръбски хитрец! Прости им Господи!

162

Анонимен

преди 2 години

Всичко това отдавна беше очаквано.Властите в Австралия си отмъстиха за предварително заложения бойкот на Джокович към тяхната здравна политика. Неговият инат се оказа губещата страна в битката с административната машина. От височината на своя пиедестал, Ноле си позволи подигравателно отношение към институции,а не към противник от корта! Обявен за нов Исус, той всъщност раздели света типично по балкански и изравни спорта с война.Жалка работа..

161

Българин

преди 2 години

И какво, ноВАКС Джокович се мисли за Господ според баща му?!?! Не ста'а така джокОвич ?!?!

160

asd

преди 2 години

Да си играе на село! Цял свят с проблеми - той примадоната.

159

Дедо

преди 2 години

Балканска работа, всеки си мисли че е по велик от другите и за него правилата не важат, даже се опитват да минат с някой тарикатски номер ама в цивилизованите държави тия не минават.

158

Анонимен

преди 2 години

Сигурно Рафа Надал го е издал на граничните власти ,че се опитва да влезе в Австралия с нередовни документи.

157

Анонимен

преди 2 години

Австралийците отдавна демонстрират старите си затворнически традиции...

156

Анонимен

преди 2 години

Как ше не е направил нищо? Отива на шампионата им и им отмъква титлата. И така всеки път. Сега е техният шанс да го елиминират. Така действат слабите.

155

Анонимен

преди 2 години

Бройката на починалите от ковид в Австралия показва ясно защо правилата трябва да се спазват.И ако не си съгласен с тези правила не отиваш ,никой не те кара насила да ходиш в Австралия

154

Тялото

преди 2 години

Както сме виждали в миналото с Джони Деп, Сталоун и Майк Тайсън, Австралия е държава на реда и законите, които важат за всички, незавсимо за какви се смятат.

153

Фактите

преди 2 години

Австралия - 26 милиона, 2300 починали с ковид.България - 6,5 милиона 31 000 починали с ковид.

152

Поручик Ржевски

преди 2 години

На много хора свобода не им трябва - сипи им храна в копанката и то доволно. Австралия, Канада, Германия и Австрия - рай за хората, на които свободата не е ценност. Надявам се разбирате, че това са държави, които до 2020г бяха прекрасни и свободни - просто сега се превръщат в концлагери и доста хора започват да бягат оттам. Това ще се види след години. На хората в Австралия е ЗАБРАНЕНО да пътуват между щатите??? Това сори, ама си е чист концлагер.

151

Муахаха

преди 2 години

Нещастници заключени от бързи кредити, минимални заплати под масата, обгазявани от 25 годишни коли с изтърбушени филтри и кюмбета в които горят гуми и парцали, лишени от достъп до нормална медицина, обявяват свободни и развити държави за "Концлагери" .... толкова сте изтрещели, че повече няма на къде!!!

150

Анонимен

преди 2 години

Ако Джокович е прав в случая ,всички тенисисти щяха да излят в негова защита.Но никой не излиза.

149

Анонимен

преди 2 години

"Концлагерите" Австралия и Канада са любими за емигрантите от цял свят. И тъй като имам 60 лета зад гърба си спомням, че когато учих география в 6 клас преди много години Австралия имаше население от 14 милиона, а днес е почти 26 милиона. С "концлагера" Канада е същото. Явно на хората им харесва да живеят в тези "концлагери". Трябва да се внимава с употребата на някои термини. Най-лесно е да се лепят етикети и да се злоупотребява с термини. Полза от това - никаква!

148

До Поручик Ржевски

преди 2 години

Някой били платил за информация, че твоите познати имат фалшиф сертификат? И такава информация били станала топ новина в цял свят!!! Четата ти "мненията" и виждам, че не само логиката ти куца, но като цяло мисловната ти дейност е на ниво - "дишай - издишай, яж - кензай"

147

ЛИЛИ

преди 2 години

Да си го вземат обратно в страната. Ай ше ти !!!!!!!!!!!!!