68

Кире Ментата

преди 2 години

Жалка картинка.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Та, гербав тррол ли сте :) или да :)

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 Всичките ти постове се занимават с едно и също нещо, нямащо нищо общо с темата. Ясен си. Приказките ти ги адресирах още в първия ми пост до теб, не е моя вината, че не помниш половин час. Заповядай пак, когато борбата ти срещу корупцията не се припокрива със закриването на амбразурата за безобразията на Киро.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 С просто око се вижда, че гербавите сте по-на зор :) Поне 5 се отбивате да подкрепяте с + и - дежурния :) Заради вас хората спряха да участват във форума :) Как ще им въздействате?

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 Колко удобно - няма статии за гербавата корупция, няма къде да го напишете :) Защо Ви е забранено да напишете: "Не съм тррол"? Толкова други лъжи пишете :)

63

fyi

преди 2 години

"промяна" , "промяна" -каза преЦедента с огромни Ушангери.....

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "И как го искате? Кога го написахте?" Пиша го под статия с конкретна тема. Твой проблем си е, че не можеш да разбереш къде и какво се пише. Всъщност, опитите да се смесват случаи е друг показател за трролене. Тук статията е за потенциална корупция под опеката на заявилия "нулева толернатност към корупцията" Киро Ментата. Като се има предвид, че това е ОСНОВНОТО заради което уж го "избраха", е мнго важно да разберем, дали това е една празна фраза и мисли да прави точно обратното.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 Баце ли :)

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Глупости, не ставайте смешни, трроле :)

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 И как го искате? Кога го написахте? Как го искате, като толкова време мина и не питате? Кажете тррол ли сте, забранено ли Ви е :)

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 Нали трябва първо да се докаже :)

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "ама иска да знае дали само в това МЗ е имало корупционни практики" Не позна. Искам да знам за ВСЯКА корупционна практика, независимо от кой е. Това е разликата между мен и теб. "Аз вече уточних" ... човек, който няма едун грам почтеност е все тая какво е "уточнил".

56

Анонимен

преди 2 години

Бива я промяната - дрънкаш наред как бориш корупцията с корупция хахаха.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 Ха-ха, гербавият тррол безкомпромисен, ама иска да знае дали само в това МЗ е имало корупционни практики :) В МЗ-то на Ангелов не му е важно :) А че избухна скандал в Германия, никой не е чул - ни цацата, ни трроловете :) Ама са безкомпромисни, иначе :) Сами не си вярват :) Аз вече уточних, че не съм тррол. Дали ми вярвате, си е Ваша работа. Но Вие нищо не ни казахте за себе си :)

54

Анонимен

преди 2 години

Стойчо, Аванта, кога успя бре, ти си факир, истински носител на промяната

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 "Просто изпреварвам събитията, докато те лъжат" Нищо не "изпреварваш" :))) Или имаш БЕЗКОМПРОМИСНО отношение към корупцията, независимо откъде идва, или си това, което казах. Нищо такова не съм казвал или мисля: просто е очевидно, за кого драпате такива като теб. Няма нищо общо с желание за липса на корупция. Затова в момента си на барикадата. И там и ще останеш и за в бъдеще. 100%. Както казах, важното е сега да се разбере дали в МЗ са се случвли корупционни практики.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Просто изпреварвам събитията, докато те лъжат :) Има голяма разлика, трроле, хич не ме подравнявайте към вашите каскети :) Интересно, че признавате, че те това правят :):):)

51

Анонимен

преди 2 години

А бе ,цаца ,голяма цаца си бе!? Що НЕ ПОГЛЕДНЕШ КЪМ ИМОТИТЕ И ПАРИТЕ НА МУТРЯТА ,НА ЦВЕТИТО БОРИСЛАВОВА ,НА ПЕЕВСКИ И ДОГАНА??

50

Анонимен

преди 2 години

ПКПОНПИ къде спа досега.Тях кой ги контролира за корупция? Всичко са овързани като свински черва.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Че Цацаров какво прави в момента? Хвърля обвинения по медиите и дал документите на прокуратурата, ама тя дали изобщо ще повдигне обвинение, дали ще докаже нещо, дали съдът ще намери престъпление, след 10 години ще разберем. Ама трроловете вече го имате за доказано :) и плюете :)