29

Анонимен

преди 2 години

Не сте интересни с грипчето и вариантите му,по добре напишете Софка Маринова звездата от новогодишната нощ дали е спала добре..

28

Анонимен

преди 2 години

Много странни изявления имат представителите на здравната сигурност от името на незнайно кои,но загрижени за защитата на здравната система от заведения с карантинните мерки облекчаващи сроковете отчетени заразни на вирусите по типове с разпространението им влияещи на следващати заразявания по тип от този вид на следващите заразени попаднали под тяхна зараза със симптомите на оплакване за намалено няколко дневно лечение с по кратка изява на типа пред симптомите и срок за изчистване с тест за риск

27

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се оставят хората да живеят нормално. Който го е страх има ваксини, има терапия има лекарства. Другите дето не ни е страх не знам от какво ни пазят? Айде стига вече ни занимавахте с вируси, гируси, чируси и не знам още какви глупости, инфлацията ни изяде заплатите. Тока стана 100лв на секунда светеща лампа.

26

омикрон

преди 2 години

се превръща в обикновен грипен вирус, предава се бързо, що се кара леко а не на легло и много доктори са на мнение че това е крайната мутация- както казва един доктор от израел - природата сама се справи с един лабораторно създаден вирус! та те така за омикрон, за тва и няма карантина. Ако може "уважаемаата" медия да престане с драматизацията по въпроса

25

Анонимен

преди 2 години

Решението е да се оставят да се изпозаразят с омикрон, който не го преживее - лека му пръст, който оцелее ще има доживотна защита от ковид и без ваксини. В Израел вече се готвят и за такъв вариант понеже се оказа, че ваксините не вършат никаква работа.

24

Анонимен

преди 2 години

къде е бау да се изкаже или вече и отрязаха надницата за коментари?

23

До Додо

преди 2 години

Грешиш! Ковид епидемията е на неваксинираните! Ако всички се ваксинират, Ковид няма да има! Така казват Ани Салич и Виктор Николаев, а те са най-големите експерти - вирусолози и знаят най-добре! Ваксина, втора ваксина, и след това бустер, защото първите 2 не действат, но бустера е супер ефикасен и си защитен! Също така, пак според Ани Салич и Виктор Николаев е абсолютно задължително да ваксинирате 5 годишното си дете!

22

Додо

преди 2 години

Има ли някой, който още не е разбрал, че Омикрон е пандемия на опитните мишки, набодени с експерименталните ГМО бъркочи, грешно и заблуждаващо наричани ваксини?

21

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 Тези талмудистите са по-опасни от другите с Тората.

20

Дц Мангьров голям

преди 2 години

Паметник за мангьров - вьртяха сукаха и дойдоха на неговото

19

Коментар

преди 2 години

Уж ваксинирани пък файда никаква,даже са инкубатори на нови вируси!Ситуацията е пълен мармалад благодарение на новия световен ред и "учените" налагащи тоя ред срещу пари!

18

Анонимен

преди 2 години

До Съвет - дръндрън. Тия съчинения може би минават с САЩ. Тук и в бегемама едва ли.

17

койчо

преди 2 години

пълен хаос, нек.адърници

16

Омикрончо, милият

преди 2 години

Е приятелски настроен към горките хорица, едно ких и едно парацетамолче за здраве.

15

Анонимен

преди 2 години

Една ваксина ви дели от преболедуване.

14

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе си работя от вкъщи много преди вируса и не ми се налага да се бутам по градски транспорт и други места със свръх посещаемост. На разходка си излизам редовно, спортувам без проблеми. Сега си изкарах празниците на ски в Алпите. Лошото е, че ако има много заразени множество сектори ще изпитат затруднения понеже и то главно тези с обслужващият персонал и ще трябва да чакам повече време, като си поръчвам хапване някой да ми го достави вкъщи или чистачката няма да дойде, защото е болна.

13

От Берлин

преди 2 години

До 1.Не е рочно така-тя, разрухата е планирана, за да могат паралелно да се етаблират още други,, приятни" неща за плебса... Планът върви!!! Сега сме само в началото му... Бог с ВАС и пазете децата

12

Анонимен

преди 2 години

Днес 7 ваксинирани са се заразили и ще придобият имунитет.

11

Анонимен

преди 2 години

До 9 какво да предприемат? Да ни заключат пак ли? Няма да мине номера тоя път. Никак, ама никак няма да мине. 80% от българите са будни и няма да седят арестувани в къщи за да се пазят от лека настинка.

10

славянин

преди 2 години

Театърът ''епидемия/пандемия'' от ковид продължава!