289

Анонимен

преди 2 години

От сигурен източник разбрах, че товарищ Копейкин тайно се е ваксинирал с Пфайзер след като вече десети руски депутат антиваксър е гибердясъл.

288

Пак

преди 2 години

Не ниска, а мисля. *** корекции от телефона.

287

Анонимен

преди 2 години

...да не говорим че и въобще не сте умни, само се мислите за такива...вижте си коментарите и в ъгъла бързо!

286

Анонимен

преди 2 години

До иво - аве погледнете се какъв срам сте, неваксинирани и болнави. Омикрона ще ви разкаже играта, Ковид гетото на Европа...

285

Пиша коментар

преди 2 години

Откоги математиците тъй разбират от вируси и то точно корона вируси. Що си ниска, дека до преди три годин абслютну хабер си не е имал, че и таквози животно има? Ама па мога и да сам грешка. Яз математик разбирам да решава задачи. Един оркестър от шест музиканти изпълнява музикална творба за 10 минути. За колко време ще я изпълни оркестър от дванайсет души?

284

Дедо ви Морз

преди 2 години

Математическа ковид прогназа=двойно припечена. Веднъж по "Пи" и за по-сигурно, второто изчисление по 3.14.

283

Картофчо

преди 2 години

Лъчо умното се изходи! Абе то по целия свят твърдят че се изкарва почти на крак, обаче Лъчето е против и блее яко за локдаун и ваксиниране! Последен напън явно настана!

282

В.

преди 2 години

За разлика от психолога и математика, истинските лекари друго казват.

281

Анонимен

преди 2 години

Живи и здрави сме, напук на ваксините ви. Още дишаме, спортуваме и движим. Забранете, че да ни изкарате под командно дишане като не сме ваксинирани, обаче ще ви смажа, че имам железни мускули, неповредени от ваксини.

280

Анонимен

преди 2 години

Това вече е тотално издевателство. Ми нека се развихри тоя омикрон, да ви претоварим болниците и да измрем, че да се привърши тая мъка. Това живот ли е, въобще? Ай да видим, ще стане ли.

279

Учуден

преди 2 години

Предполагам, че антиваксърските мнения са писани от компетентни доктори, научни работници, лаборант или вирусолози? Моля, обяснете, в качеството на какво, вие сте против мерките на здравните власти? Докторски или научни степени притежавате в тая област? Кое ви прави така компетентни, че да наклонявате общественото мнение и то в посока Против? Мой приятел почина, докато плюеше кръв, близките му видяха в очите му страхът от това, че самия той разбра, че си отива и неможе да бъде спасен! Страшно е!

278

ани

преди 2 години

Да питам само-какво правят в болница хора със субфебрилна температура,болки в гърлото и слабо общо неразположение? Заради такива ;болни;,хора нуждаещи се от истинско лечениие умират!!!

277

Върбан

преди 2 години

Лъчезар Томов да се гръмне сам, защото няма да е справедливо достоен човек да лежи в затвора заради това ***(ле ке)

276

Иван

преди 2 години

Да отбележим само, че теорията на "математикът" беше оборена публично вчера от Кристиан Дростен. Сега аз на доказал се виролог или на математик да вярвам?

275

Спомнете си само !

преди 2 години

Как същите *** лани пролетта ви тръбяха да си стоите вкъщи и не смеехте да излизате в парка, тогава, когато слънцето и свежия въздух са най-здравословното и подсилващо имунитета нещо !!!

274

Док

преди 2 години

На Лъчезар Томов няма ли кой да му избие зъбките и да му напука очилата!! Писна им на хората от плашители! Мръшляци долни!

273

Браво

преди 2 години

Да чуем и шлосер

272

ъъъ

преди 2 години

Тоя е завършил Начална педагогика, обаче покрай баща си отбирал и от Математика.

271

Анонимен

преди 2 години

този не е математик - де, проверете го най-накрая този даскал

270

Некъф

преди 2 години

Математик дава мнение как протича дадена болест! Кога ще почнат да ги бесят такива?