149

Зозо

преди 2 години

Верно бря, утре вечер пак ще чуем черната мордорска реч на Рундю в 23,55ч. Ще се гаси ТВ-то на 100% Баси позора!!!

148

Вьзмутен

преди 2 години

Тоя бьлгарски незнае та се е загрижил за здравето ми - да тури по - 3 дози на семейството си и да се връща в канада там са ваксинирани и е по безопасно

147

Барман

преди 2 години

Кирчо е яко фейк отвсякъде!

146

Анонимен

преди 2 години

Е той тоя нали вече се погрижи за пенсионерите. Дава им по 75 лв и ги евтанизира! За тези дето не са ваксинирани що няма пари? Дискриминация на медикаментозен принцип. А данъкоплатците плащзт и за ваксините и за "наградата". Като данъкоплатец не съм съгласен държавата да харчи парите за "ваксини", да насилва хората да се ваксинират и после да дава парчна награда на най-големите овце

145

Анонимен

преди 2 години

Само пенсии увеличавате. А заплатите - кога?Кога ще правите Кодекс за социално подпомагане, нали имаше срок до края на 2021г.Да се вижда как от различни места уж бедни хора с пенсии получават различни социални помощи-523 лв. за отопление, 120 лв. за хран. продукти, от социалните разни помощи, от БЧКпакети, 120 лв.Соvid добавка.Накрая излиза че работещите бедни, издържат цяла камара ***, точещи кръвта на трудовия човек.Ами чистата минимална заплата е 500 лв,нито помощ за ток, нито 120лв

144

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече го слушам новия министър-председател, толкова повече ми прилича на ранния Цв. Цв. - същият стил, същият изказ. Тогава всички се подигравахме на физкултурника. А сега?!

143

От Брюксел

преди 2 години

Пари срещу васа: 50% до лятото на 3 игли и получавате 50% от европарите и така до 100%. Четох някъде, че в Куба 100% са ваксани с тяхната ваксина.

142

Татул

преди 2 години

Спомням си моята работа преди да влезем в Европа. Бяха много прости и улеснени процедурите, и костваха много по евтино на хората. Сега трябва да минем през 100 процедури, всяка от коята се заплаща за същото нещо и се оскъпява много. Само дето моя хонорар си е същия, ама маймуните на клоните са много. Като кърлежи са, залепени и смучат яко. Същото стана и в енергетиката. Системата трябва да се смени, а не бюджета.

141

Krom

преди 2 години

До Всички подвластни - и с гордо вдигнат юмрук и Мадуро-вски заплати ще се наредим до нашите руски "братушки". Но Пасаран. Да .. ама газта с кинти. Както и петрола. И ко прайм са, като се има предвид, че сме нетен "теглител" в ЕС? Такива "мисли" могат само плесенясали пенсионерски глави да родят.

140

бегай баце

преди 2 години

докато е време и колкото далеч можеш, че тричането ти няма да е далеч във времето

139

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми г-н Министър председател.Ако може да ни разясните от "Омикром" или "Омикрон" трябва да се притесняваме, и ако може още каква разлика намирате между обгрижен и погрижен пенсионер.

138

Анонимен

преди 2 години

Урсулата му наби канчето на кирката и сега зяпа като гламав, пардон като баце.

137

Herr Muller

преди 2 години

Нащ Кирчо гледа като натровен от гъби. Както Той, така и останалите ачкопеци и крадци, могат само да назначават още зам. министри, заместници на зам. министрите и да заобикалят генералните проблеми. Оказа се, че са майстори в това напрвление.

136

Анонимен

преди 2 години

Че тези казуси не са от днес, дъвчете ги от много време,ама решения нямате !И други проблеми ще се появят и ако и тях решавате така... жална ни майка!

135

Анонимен

преди 2 години

До Бобчо - Ти правиш ли разлика между ваксини и Ковид-препаратите, за които те лъжат, че са ваксини? Колко ваксини си си бил против туберколоза или варицела например? 20? 200? Първо се научи какво означава ваксина и тогава се опитвай да разсъждаваш по темата. Най-важното обаче е да си биеш бустера преди това. Ползите за обществото ще са повече от вредите, а личните ти ползи и вреди са друг въпрос, който поне мен лично не ме засяга. Може би наистина ваксина за всеки ваксър би решило доста неща.

134

Крис

преди 2 години

Ваксата е за да станете от третия пол хахахаха

133

Solar Power

преди 2 години

До Всички подвластни: Ти май не си живял и работил по времето на соца :) ?!?Я марш да строиш без пари магистрала Хемус само за храна и ела след една година пак тук и искай пак соц :)

132

Анонимен

преди 2 години

"Не искам да плаша неваксинираните и тези, които уж си мислят, че са го изкарали. Бъдете здрави! Пазете се, защото животът Ви е в опасност." - Аз не искам да плаша ваксинираните, но и идея си нямате какво сте направили с организма си. Животът ви е в опасност. За съжаление не знам, дали вече можете да се опазите и за съжаление дълги години ще ви сърбаме попарата, защото ще трябва да преживеем голямото нулиране. Знам, че никога не сте чували за него. Биите си бустера и не го мислете.

131

Анонимен

преди 2 години

Ако не започнат да арестуват наред бившите бандити, ще приключат много бързо! Ясно е, че нито една от изброените кризи няма да бъде решена, най-малкото, няма да е от днес за утре, а да не говорим, че са нерешими!!! Единствения начин да не приключат бързо е да организират зрелище на огладнелия народ!!!

130

Бобчо

преди 2 години

Хора, които ежедневно се боцкат,татуират с отровни мастила,напиват се с ментета,дишат лепило са големи разбирачи за ваксините, като поне 4 от тях са им боцнали още като са били бебета,но важното е да се правим на интересни.