138

Анонимен

преди 2 години

За всички, които не могат да понесат минимално мозъчно усилие и дори най-простото логическо заключение им се струва предизвикателство. В Израел последните 4 дни има точно 0 (нула) починали. Подобна е ситуацията и в повечето страни с максимални нива на ваксинация, а именно това е смисълът й. ( 100% няма никъде. Все се намират едни 5-10% ***)

137

Алооо

преди 2 години

Грам не им пука за хората. До кога ще събираме капачки и пари за деца? Кога здравеопазването ще е на ниво 21 век,щото се е 19-ти? До кога ще виждаме болни деца и хора в магазините да се събират пари, при положение че държавата раздава милиони за пр осто тии? До кога ще се източва касата от разни директори на болници да си купуват джипове и къщи? Кога ще спрете на м а н го вците ТЕЛКовете? Кога болниците ще спрат да са търговски дружства ? Решете тия проблеми после обяснявайте, колко ви е грижа.

136

az

преди 2 години

При 30% ваксинирани 15% от влезлите в болница са ваксинирани. Та колко ефективни са ваксините срещу тежко преболедуване - ако направим груба сметка 50%. Ама и като вземем предвид, че тук слагат само ваксинираните с пълният курс, то такива са по-малко от 25% от българите към момента. Спокойно може да се заключи, че ефекта от ваксините е сравним с плацебо ефекта. Само дето за разлика от плацебото ти вкарват вредни вещества и РНК на вирус.

135

Анонимен

преди 2 години

Русия постави ултиматум на САЩ да изнесат военните структури и бази от източна Европа. Без военните си бази източноевропейците вече не са нужни на НАТО, а следователно аут и от ЕС, то и без това ЕС се разпада.

134

Анонимен

преди 2 години

Очевидно вирусът се разнася от набодените.

133

Нормално е

преди 2 години

Ваксините разрушават имунната система. "починали са 162, от които 150 са били неваксинирани ". Значи 100 души ваксинирани са починали, при ваксинирани само 20%, ако не и по малко. Излиза, че риска за смъртен изход от ковид-19 при ваксинираните е около 2 пъти по-голям. Статистика, факт!

132

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните да ми обяснят как така расте заразяването като на места с много хора се допускат само ваксинирани или със тест? Тия с теста са го правили преди ден, та кой заразява? Да кажем че у нас всичко е измама, ок! А в чужбина? И там ли всичко е измама? Неваксинираните не се бутат по купони, ресторанти, концерти и т.н. Правят го ваксаните и омикрон вършее! Да обясните защо се случва? И защо държави с по 100% ваксинирани над 12 г са в колапс? Няма как неваксинираните да са им виновни, нали?!

131

макарон

преди 2 години

еми спрете да се тествате. короните са най-голямата фамилия респираторни вируси. във всеки организъм има сумати вируси, вкл.корона. при студено време зимата организмът е отслабен затова се появяват настинките. тези примитивни тестове разбира се, че светват червено. Освен това се обработват централно някъде се. сега схващате ли как ви работят.добре са избрали короните, хитро!

130

Анонимен

преди 2 години

170, не знам кой имунитет от кой вариант важи, но аз карах алфа и не се разболявам вече 2 години. Сестра ми кара делта и е здрава без дори да кихане от тогава. За мен, от личен опит, няма значение кой вариант си хванал. Защото организма прави имунитет към целия вирус, а не само към камшичесто му, което непрекъснато мутра. За това ние изкаралите без значение кой вариант вирус сме защитени, а ваксинираните го хващат отново и отново, и за съжаление го карат тежичко. Щеше ми се да работеха ваксините

129

Лупус

преди 2 години

До Авто-имунни болести Хората не го разбират ако не са имали контакт с болен от сериозна авто-имунна болест, често предизвикана и от предозиране с лекарства... Чули са общо взето за МС и че е нещо сериозно, но не осъзнават че те са новия бич за човечеството който надминава вече онкологичните заболявания а стават все по чести и фатални...

128

Анонимен

преди 2 години

Имунитет след преболедуване с Алфа дали важи и за Бета, Делта, Омикрон? Най-вероятно в много малка степен. При ваксините е различно.

127

Анонимен

преди 2 години

Рязко бавни журналюги

126

Анонимен

преди 2 години

154 хайде да ми обясниш защо да се ваксинирам като изкарах ковид? Още при алфа вълната го хванахве цялото семейство. Аз и децата го карахме леко, съпругът ми с 22 дни антибиотик и пневмония. Но от тогава всички сме здрави. Имахме контакти с не един и двама болни от ковид, никой от нас не се зарази повторно. Защо да тормозя организма си, когато очевидно е изградил имунитет. Да идва омикрон, да видя дали ще ме хване. Чакам го с нетърпение. Обещавам да ви осведомя ако го хвана.

125

ОМИКРОН

преди 2 години

Това вече е по-друго. Почвате да се оправяте. То какво беше - никакво мpeкe... излагахте се! Айде утре - 400 измpeли, та да се отчета и аз!

124

До Споко

преди 2 години

Винаги има седмични колебания и те не са само събота, неделя и понеделник, когато са най-голями. Затова обикновено се гледат 7 последователни дни, макар че при дълги празници и това е недостатъчно и се отива на 14 последователни дни, както е официалната статистика. Сравни 22-28 декември с 23-29 декември!

123

СЛУЧАЕН МИНУВАЧ

преди 2 години

Нали ви казах спрете тестове пропуски зелени жълти картони и цирка е приключил но не слушате. Слушайте какво ви говори урсула и ще я оплескате работата Това е тотална подигравка с народа

122

Анонимен

преди 2 години

Цялата рода сме хремави. Чиста настинка, тестовете от аптеката положителни, но на никой не му е минавало през ум за пср. Само аз съм ваксиниран и само аз кашлям като куче.

121

Анонимен

преди 2 години

Хора спрете да се заяждане един с друг. Явно всичко си опира до имунна система. В едно семейство, хора родени от едни и същи родители го карат коренно различно. Има болнави дето го карат на крак като хрема и други здрави спортисти, хранещи се само здравословно, дето ги докарва до тръба. Странен е тоя ковид. Аз го карах с 3 дни температура, дори не се разкашлях. А съм жена на 45, закръглена, хапвам всякакви нездравословни храни, спорта ми е тръмбоване след децата.

120

Дора

преди 2 години

И аз мисля, че това е обичайната динамика на отчетените случаи след почивните дни. Аргумент - броят на починалите е рязко увеличен, а не само на заразените; починалите няма как да се увеличат веднага след нарастването на новозаразени, техният брой е в зависимост от фактори от предишни седмици. И не ми харесва изразът по ТВ, че еди кое си число хора "са загубили битката" с вируса, все едно са някакви слабаци и *** тези нещастни хора. Те не са водили съзнателна битка, че да са я загубили.

119

Анонимен

преди 2 години

Стадото е малко, още трябват на овчаря, с лъжи или не, овце се търсят.