36

Анонимен

преди 2 години

Самият професор твърди, че македонците са се отказали от българският си корен. Това какво отношение има за влизането им в ЕС ? Ето защо Европа не разбира българското вето и именно затова Радев се опитва с "номера на китайката" да отклони въпроса за "откраднатата История", "македонския език" и "езика на омразата" и го замени с твърдения за "погазени права и свободи на българското малцинство в СМ" ! Това само доказва, че не само Кремъл играе македонската карта, но и неговата маша Радев & Со !

35

Анонимен

преди 2 години

Предателството относно РСМ е неизбежно. Ние НЕ СМЕ суверена държава!

34

Анонимен

преди 2 години

Русия иска да спре Сърбия и Македония за ЕС и затова подклажда тези проблеми !

33

Барселона

преди 2 години

Браво ,Професоре...такива статии трябва да четем често ...да се защити Българското за което са проливали кръвта си стотици хиляди ,мислещи за България ...Да не смесваме нещата...политика...бизнес...Истотия...

32

Русе

преди 2 години

Дядо взема ли си хапчетата?

31

Анонимен

преди 2 години

Пич ние Македонците не се плашим от никой.Кой ще делиш?

30

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ БЪЛГАРИ! Винаги са празници, когато социализма умира!

29

Анонимен

преди 2 години

Ще ни се хванете за оная работа и Сърби и Албанци и Българи.Кой ще.делиш бе ***.

28

Факти :

преди 2 години

До Bay HoyОпределящите се като "македонци" знаят много добре, че са българи, но тъй като са били превърнати в сръбски еничари мразят своя род, защото са го предали...Удивителното е, че в сравнение със сърбоманските *** сред българите-мохамедани еничарите са значително по-малко !?

27

Анонимен

преди 2 години

Този когато умре и колегата му от Македония,ние младите ще се оправим.Този егземпляр и още 10 -тина подобни от двете страни на границата създават и подържат омразата.Като го гледам тоиз е готов за погребението си.

26

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБОРИСОВ Е РОДОЛЮБЕЦ И ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН! ХОДЕШЕ В ТУРЦИЯ КАТО ПРИЯТЕЛ, НАВСЯКЪДЕ БЕ ПОСРЕЩАН КАТО ПРИЯТЕЛ ЗАЩОТО Е БЪЛГАРИН!

25

Анонимен

преди 2 години

до АнонимеН.......Комуниста БорисоФ беше още по голям безродник и национален предател. На всеки 3 март ходеше в Турция. Пък всички знаем какво правеше за пари тиквата от Банкя продаде за пари българския народ и националните интереси. Ама ставате смешни на тема комунисти, при условие, че 75% от Герберската беше съставена от комунисти и агенти на ДС, начело с бившия член на БКП агент БУДА.

24

Гостенин

преди 2 години

И този ххххх е преговарящ? Доникъде няма да стигнем във преговорите! (да, дядо му е македонец). А тази прословута жп линия до Скопие я строят от 1934г. Що за 40 години комунистите не я построиха?

23

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Предателството на българската кауза е визитна картичка на всеки комунистически пенсионер с професорска титла!

22

Анонимен

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИЛИТЕРАТ ТОПАЛОВ ПРЕДАДЕ МАКЕДОНИЯ НА СТАЛИН СЕГА РЕВЕ С КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ

21

Анонимен

преди 2 години

И за какво трябва да сме горди наследници на най-жестоката "имр;перия" Щото на турците така им харесва. Днес унгарците са наследници на Австроунгарската империя. И не го крият. Но там в Унгария са останали от това време крепостите на унгарските велможи, огромните катедрали. А у нас са останали само руини от османската империя. ВОсманската империя не е имало и един закон, който да облагодетелства християните. За какво да се сещаме с умиление за това време?

20

Анонимен

преди 2 години

Ако направите нормална европейска държава без военна диктатура и Чалгарски тоталитаризъм, може би съседните държави няма да са всички враждебно настроени. Хората гледат и виждат какво става в Чалгария, да не мислите, че сте зад желязната завеса? Не можете да излъжете никого.

19

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТА РАДЕВ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ И ТАКА СЕ ПОДИГРА С ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ТА НЯМА ДА ПРЕДАДЕ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС СПРЯМО МАКЕДОНИЯ ЗА ПАРИ ОТ ЕС!

18

Анонимен

преди 2 години

Професора защо с такова страхопочитание говори за "една друга сила стои зад това спиране на Македония и Сърбия" и не смее да и назове името - путиновият Гулаг !?

17

Анонимен

преди 2 години

Сега ви го казаха в прав текст - Северняците няма да влязат в ЕС докато Сърбия не им позволи. А сърбетата няма да им позволят да влязат докато самите те не влязат. А сърбетата в ЕС няма да влязат, защото Рашша не им позволява да влязат. Извод - Северна Мънкидония ще си седи в нищото, докато не сия поделим с Гърция и Албания. Северняците да бързат за български паспорти, че скоро и това ще им спрем.