282

Ха-ха-ха

преди 2 години

Много са забавни руските тролики как разсъждават...Те щели да си вземат Украйна/украинците скачат от радост/, а Китай щял да си вземе Тайван/без да питат тайванците, Япония или Щатите/! Тези хора или много яко им хлопат дъските, или си живеят в паралелна реалност, като скоро ще им е наложи да се събудят!

281

Анонимен

преди 2 години

До всички дето обясняват, че Русия няма войски по границите на Америка. Ами да ама Русия няма и военен съюз. Ако помня добре Русия едностранно прекрати СИВ и всички останахме да се оправяме сами. После през 2000-та година Путин взе власта и БСП поне 100 визити направиха в Русия за да питат за военна защита понеже Румъния беше на път за НАТО, а Гърция и Турция са членки. Русия ни отряза всеки път и ни остави сами. 2004-тавлязохме в НАТО и АУУУ предателство! Сега да не се оплаква Украйна иска съюз

280

Край

преди 2 години

Ако Русия вземе източна Украина това ще е съгласувано с Китай - който в същия ден ще си върне Тайван. САЩ и НАТО само ще мигат на парцали. Паси и Еленапоптодорова ще си съдерат ризите, а Иво Инджев и Христо Иванов ще реват и ще носят китки на паметничето на Козяк.

279

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Ще го видим Баидън или ще стегне още повече Русия и ще си покаже истинската мощ ,защото не си мислете ,че те не знаят ,че Русия не иска Украина във НАТО и че от оня ден Путин плаши със ядрен удар , за да дойдат до границите на Русия и както са я заградили много добре знаят кой колко може и колко е страшен искандер и кой какво ! Така че ще се види кой какво и кой блафира и т.н.т. оше някой друг ден до Януари и единия ще си тръгне със подвита опашка !

278

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

88-90 г никаъв СССР не се е разпуснал доброволно --- СССР загуби студената война Реигън започна да качва ракети във космоса за Русия и сателитите това беше невъзможно НАТО имаха пълно превъзходство , Та тогава те въобще не са се церемонили със СССР ,а ни отнеха всички пазари и ни доразтуриха икономиките .Руснаците започнаха и вътрешни воини със бившите републики едвам смогваха ,а НАТО ги нямаше за нищо просто гледаха терористи да не докопат атом и технологии, че всичко се продаваше !

277

izh

преди 2 години

Боже, боже. Колко неграмотност и промити мозъци има *** тоя свят. Един заплашва американците с подводници и ракети, друг с технологично превъзходство, сякаш на американците им пука от една държава, дето след едно поколение мисленето ще бъде като тяхното. А оттам нататък - който извади по добър продукт на международния пазар - ПЕЧЕЛИ. Засега рашките са напред само с консумацията на водка. Някой да е видял високотехнологичен продукт, който да носи приход в руския бюджет???? секретари

276

Играта

преди 2 години

Каквото ще да става,само ние да не го отнесем.Ние винаги сме били между *** и наковалнята.

275

Анонимен

преди 2 години

Тия младоци, дето пишат тука, наистина ли мислят, че някой ще пита народа на Украйна дали иска да е в НАТО? Наивници. Някой ден ще разберат много неща, на дано да не е по трудния начин.

274

По нетактично

преди 2 години

Какъв го д..рвят US army на 11 000км. от Юесей !?

273

Стига глупости

преди 2 години

До радикал: Не се изсилвай.

272

Така е

преди 2 години

До Herr Muller: Да, знаят и за хиперзвуковите ракети на Русия, които те нямат. И затова ще преговарят.

271

руснак в България

преди 2 години

До радикалА аз те гърмя в гърба само Россиа

270

радикал

преди 2 години

Ако руски ботуш премине Дунава директно го гърмя в челото!

269

Анонимен

преди 2 години

До Анонимендо 306Да и като се събуди и видя как не си се завил. Колкото и да виете и да сучете, на всички е ясно, че има само една световна суперсила и това е САЩ. Регионалните сили си мерят ***, а САЩ диктуват положението.

268

Herr Muller

преди 2 години

Няма руски войски до Калифорния и по Мексиканската граница, но за сметка на това има във Венесуела, така както имаше през миналия век в Куба, защото оня главок-мочачо ги покани официално. Така както и СЕГА Украйна поканва НАТО, за да ги защити от превъртелият джуджак. Пиночет навремето взе мерки и не позволи на СеСеСеРе да си разиграва коня из Латинска Америка, а президентът-предател Алиенде беше избомбен, защото оказа съпротива. След това Чили се превърна в райска социална държава.

267

До 300

преди 2 години

"....Защо не се запишете доброволци, нахлузвайте каските и заминавайте на Източния фронт ?..." - Не обръщай внимание на чичаците, тия жена не могат оправят ама Украина тръгнали да оправят. Безобидни чичета , които и "джуджето" би проснало с едната си ръка ;))))

266

Не тактично

преди 2 години

Има ли руски войски на Мексиканската граница край Калифорния?

265

Herr Muller

преди 2 години

Споко, другаре! САЩ знаят всичко за "великите руски овенни възможности". И до Анонимен 305 - намалете гледането на Сай-Фай ченъл.

264

аноним

преди 2 години

До Реалисимус Някой се е разпищолил и това определено е САЩ

263

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 302 .... Малко сте попресолили манджата. ;) България, Полша, Чехия, Словакия, Словения, Унгария, Румъния, Литва, Латвия, Естония (и виж останалите), да не би да изчезнаха ?! Така говореха пропагандаторите на комунизма от АОНСУ, но в момента, останалите живи динозаври, мълчат като пукали. До края на следващата година, а може и много по-рано, Украйна ще бъде ощастливена от влизане в Алианса. Тогава Ботоксният може да получи апоплектичен удар.