76

Анонимен

преди 2 години

До Вируслав- А и защо не разрешат заведения и магазини за такива които не искат да се ваксинират или носят маски. Има много собственици на такива бизнеси които биха го направили. Дори самолетни линии. И ваксинирани да не се допускат! Така ще бъде предпазена по-интелигентната и красива част от населението. Пък и Бил Г вече го е казал че населението трябва да се намали драстично. Та и е спонсорирал ветеринара от Фаизър, специалист по контрол на репродуктивността. Важни са само умните и красивите

75

...

преди 2 години

Ало,пенциите,на докторите ли ще вярвате или на фейковете? 75 лева дават...

74

Анонимен

преди 2 години

До ПрограмистЩе те разочаровам, нас не ни ловят мерките, ходим си където искаме, правим това което искаме, не се оставяме някой да ни промива мозъците. И най важното, не живеем в постоянен страх.

73

Анонимен

преди 2 години

29 милиона долара е дневната печлба на Астра Зенека!Мисля,че другото е излишно да се обсъжда.

72

Предпазва

преди 2 години

справка Западна европа

71

Анонимен

преди 2 години

До човека с кръвното - прав си да се ваксинираш, че шанса да те гътне короната е 8 пъти по-голям. Но младите защо???

70

Анонимен

преди 2 години

тоя па- опитал с билки, диети, фитнеси па се докарал до лекарствата да му продължават живота. нищо не си направил , плюскаш и къркаш като за световно и разчиташ на хапове и инжекции да те държат полу-жив вместо реално да си оправиш живота. няма човек да е минал на здравословен начин на хранене, движение и билки да е болен.

69

Антиковидист

преди 2 години

Т. нар. ковид-19 циркулира в България от около 2 години, което се равнява на 730 дни. На ден са се сблъскали с вируса поне по 10 000 души, което означава, че за две години същият е минал през 7 300 000 човека, т.е. през целия народ. Изводът е, че колективният имунитет отдавна е постигнат, но управляващите света сатанисти ще продължат пЛандемията докогато си искат чрез фалшиви ваксини и тестове.

68

Анонимен

преди 2 години

Да, имат случаи, но леки. На глава от населението България е на първо място по хоспитализирани, брой пациенти в интензивните и починали. Кое не е ясно ! Ваксините работят!

67

Дарвин

преди 2 години

Старото и отживялото трябва да си ходи.

66

Анонимен

преди 2 години

Сложил съм си по желание всички дози от ваксината срещу ковид, 5 бустера, записал съм се за 6-ти и с нетърпение чакам да ми дойде реда и за него. Е, малко ходя като замаян, косми ми поникнаха даже на главата на у я,светя в тъмното. Но за сметка на това пестя от Ел енергия вкъщи, фаровете на колата също ги щадя, даже като я прекарах на преглед човека в пункта ми казва, браво много хубави светлини имаш, пък аз дори не ги бях включил. Ама това едва ли са странични ефекти от ваксината...

65

///

преди 2 години

Сутрин, обед, вечер ти се набоди, за миокардита не мисли. Зеления сертификат презареди, но тест пак си направи.

64

Анонимен

преди 2 години

Старците и 5 дози да сложат .... +.

63

Фактите

преди 2 години

Рекорд по новозаразени -100 хиляди във Великобритания и така нататък..в страните с най инжектирано население..Бустерна доза- 3та доза значи..маски 2 седмици -станаха 2 години..2 дози -станаха вече четири..черен сертификат за 2 седмици -на открити пространства въведоха го навсякъде..може би завинаги..следва и чипа -подкожният..световните конспирации са хубаво нещо всъщност..истината вече ги подмина..тотален контрол дигитален концлагер..добре дошли в утопият от филмите -научно фантастичните

62

Анонимен

преди 2 години

Тоя е бивш програмист на Правец 1.

61

...

преди 2 години

С годините кръвното ми "излезе от релси".Опитах с билки,диети,фитнеси...,не помогна и стигнах до лекарствата.Да,пият се всеки ден,но удължават живота.Ваксините поне ще са през няколко месеца.Изборът е ваш...

60

Анонимен

преди 2 години

Вече ни имат за големи шарани! Доза след доза след доза! Докато те си покриват дълговете.... Даже се замислям и тези две игли защо си ги сложих. Ако това с омикрон беше станало по-рано - нямаше!

59

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането е натоварване за организма и шок за имунната система, особено тези препарати които са еквивалент на автоимунно заболяване... По четири пъти годишно ще бъде по-унищожително от всяка грипоподобна болест. Хората около мен често имаха по-лоши ефекти след ваксинирането- дни с температура, отпадналост, главоболие - отколкото аз имах от самото боледуване. Не знам до кога ще има хора да приемат това фиаско.

58

Страу лози пази

преди 2 години

Стоя вкъщи и не го пипам факт!

57

анонимен

преди 2 години

Война, или не, червените карти почти съвпадат с картата на алианса и феновете им : )