139

Анонимен

преди 2 години

Заради Радев плащаме най-скъпият ток в Европа!

138

Анонимен

преди 2 години

За пет години управление Радев изби почти цялата интелигенция на България.

137

Един Българин отново

преди 2 години

Този, както и озъбеният канадец не са, без съмнение, кръщавани!

136

Анонимен

преди 2 години

Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България???Да е жив и здрав президента Румен Радев!!!!

135

Един Българин

преди 2 години

Днес, благодаря за снимката! Говори много!

134

Ludoto Lenche

преди 2 години

До Анонимен....do 173......uspokoi se ako pod "komunisticheski " vizirash BSP.....do sega ne ti li se iziasni ,che vsichkite i BSP,I GERB,I DPS i ostanalite sa absoliutno edni i sashti !!! Tikat darjavata v ukazanata im posoka i ia dounishtojavat ??!! Vsichkte razrushavat darjavata Balgaria i balgarite kato narod,zashtoto zapada taka im e naredil !!!!

133

Анонимен

преди 2 години

А на Радеф му пожелавам да не бъде злопаметен,а да носи цветя и банички в ССЗ,където ще бъдат настанине буц,каскет и техни преатули...

132

Анонимен

преди 2 години

А на Радеф му пожелаваме да се сдобие скоро с обвинение и да стане клиент на прокуратурата.

131

Късопаметни

преди 2 години

Щото при баце щеше цената на тока да е същата?А забравяте ли ,че спря аец"Белене","Южен поток" и свърза турски поток със сърбите,без отбивка за нас.Абе,вие ненор мални ли сте или да?!

130

Ludoto Lenche

преди 2 години

.....Radev,ti izlaga mnogo hora,koito ti viarvaha !!! Te te smiataha za istinski balgarski general ....a ti se okaza samo amerikanska podloga !!!

129

До 174

преди 2 години

Плащаме ги всеки ден високите цени на тока, като пазаруваме! Всеки ден храните скачат, заради тока!

128

отврат

преди 2 години

"Честни" избори с хартиени бюлетини.....та се сещам за едни чували пред Арена армеец и заключени хора....А се спрете малко.Н е живеем на Луната...

127

ДО 172

преди 2 години

*** , кога си платил високи цени на Тока ?

126

анонимен

преди 2 години

Здраве и благодаенствие ще има за тези около теб Радев, но за народа има високи цени на тока, горивата и храните! Честито Рождество!

125

До 163 :

преди 2 години

"...Благоденствие ще имаме..." - га се хванеш нещо да работиш, пък ако Измислиш, Направиш и Продадеш нещо на някой чужденец може и да вържем. Нито ГЕРБ, нито Бойко, нито Румбата са ти криви че си бездарен, необразован, пpocт, с две леви ръце и два леви крака, по цял ден скимтящ - Кво ще ми даде Някой си. Ще ти даде трънки и глогинки да си ги пъхаш там дето слънце не огрява :)))))

124

Анонимен

преди 2 години

Милиционерските зомбита нямат почивка. КОЛЕДА е все пак!

123

Сократис

преди 2 години

В документалната фотография има етичен закон според който, не се допуска публикуване на фотографии уловили държавни и представителни лица в неподходящ момент и неподходящи пози. Дебненето от фотографите, да уловят именно такива моменти, се нарича папаращина а автора е папарак. Те печелят от тези неподходящи и понякога срамни фотографии, като ги продават на жълти сайтове, какъвто в същност е и този.Направете си изводите за Д.Кьосемарлиев и от кои "фотографи" е той а също и за този сайт!

122

дедо от село

преди 2 години

ЛИЦЕМЕР!!

121

прав си

преди 2 години

До Анонимен 161 Само че Борисов сам си е виновен!Когато му разправяха да ги измие с една водоноска и да се приключи бързо с тая щуротия,той се дърпаше че от америка не давали!Е,сега с тия машинки ще се научи как се прави политика!

120

Някой си

преди 2 години

Всички които са в политиката знаят че изборите бяха маниполирани с машините. Никога повече няма да ги махнем тия. Ако не се махнат машините няма смисъл от избори. Резултатите от изборите ще са винаги, каквито го устройват. Забравете за демокрацията. Ще си останем държава на олигарси и всеобща мизерия.