79

питам се...

преди 2 години

казаха също, че от същия мол са изчезнали 3 други коли само този месец, питам се дали са открили извършителите на предишните 3 кражби, или те са били на простосмъртни и не заслужават подобаващо разследване...

78

Анонимен

преди 2 години

Хе, тия плевнялиеви незнаят какво са повикали, както винаги.И какво като са хванали един джамбазин, къде е жиБката? Да не стане така -верн ода им я върнат на болтчета и гайки и за капак на всичко застрахователят да не плати. Ама че то - някой мисли ли , че тоя плевнялиев не е крал и със *** си? Кво ни занимават с някакъв си льольо, тъкмо бяхме забравили за него, да си гледа там 'умната' жена.

77

Щирлиц

преди 2 години

Джипката добре ли е,че се притесних?

76

Анонимен

преди 2 години

Когато разкрият джипката да бъдат така добри да ни съобщят, защото иначе няма да може да спим, че Деса е останала без нея и трябва да оди пеш.

75

Анонимен

преди 2 години

Незнам дали сте чували но има една група хора по празниците които крадат за да ги приберат на топло в затвора по празниците - кеф ти храна , компания,се/к//с а, народа плаща престоя . Офертата е много добра и от полза за двете страни .

74

Дачо

преди 2 години

А делото по моята кола...вече година и половина се води неразкрито...

73

mcto

преди 2 години

Задържани по подозрение,но не намерят ли доста добри доказателства ще се наложи да ги пуснат както става винаги.Но на ден се крадат десетки коли,защо на Плевнелиев се вдигна толкова шум,другите не са ли хора.Дано не се окажа пророк но предстои възраждане на люлинската банда крадци а може би и по лошо новите нагли.

72

СССР

преди 2 години

Толкова бързо ако разкрият парите от Хемус евлата ,ама на дали .

71

Анонимен

преди 2 години

Браво! Обикновеният български гражданин получава лист хартия с текст: Автомобилът е отнет от неизвестни лица с неясна цел

70

Гиб Мелсън

преди 2 години

Рашко работи здраво. Хваща всички престъпници. Но Гешунгата ще ги пусне.

69

Сата НАТО

преди 2 години

За разлика от льотчика и компания Плевнелиев беше изключително успешен бизнесмен. ---///---- Дъстин Ховман, известен като ла и ноту Плевньо, е син на партийния секретар на Благоевградски окръг. Първият му бизнес е бил да печата фалшиви хороскопи на служебния компютър в канцеларията на ДКМС и да ги продава за жълти стотинки на бальците. Впоследствие баща му му дава бизнес -да посредничи на гастатбайтери-строители - затова е спал по паркингите в Германия, да посреща бусовете с роби.

68

Анонимен

преди 2 години

'' И тримата са известни на МВР '' .......................... И тримата са известни и стават все по-известни, докато накрая се кандидатират за депутати. Добре, че Бойко се разкара ... това беше подигравка, а не държава.

67

Анонимен

преди 2 години

А произходът на съдържанието на чекмеджетата, където е доста по-лесно......

66

Анонимен

преди 2 години

Много бързо действат като е за ***.

65

Анонимен

преди 2 години

Очаквано развитие,и аз смятах,че до два дни ще му го открият,човека е от Наште,как ще го барат,предполагам,разследващите са получили анонимно сведение,кои са го направили и къде се намират,също и колата къде е.

64

Габи

преди 2 години

Не вярвах, че едина от покровителките на крадците е СНЕЖАНКА!Аз съм нормален човек и ми пука за всеки пострадал от крадци и мутри.Грозно е да показваме злобата си на такива светли празници.

63

Анонимен

преди 2 години

Зад схемата седи Фигуранта и ОПГ-то на Чашкиф

62

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Точно този който трябва да е в ареста, той не е!

61

Снежанка

преди 2 години

На нормалните хора не им пука за криминалната история на слугата на един криминален премиер.

60

ля ля

преди 2 години

на Роската кога му го направиха туй лошо тога го хванаха вече! объркан съм!