167

лелеее

преди 2 години

И те ли ще се подписват, че са си сами виновни, ако нещо се случи ?

166

Анонимен

преди 2 години

До Германец 205 Не сме, само гербавите ни трролове едни умни, умни, като тиквата :):):)

165

Германец

преди 2 години

"грипната ваксина отдавна я обявиха за пълен провал" -- LOL

164

Германец

преди 2 години

"Колко учебника по вирусология си прочел?" -- Учебници? Изоставаш, пич. Професура по вирусология (и по всички останали дисциплини) в днешни дни се кара във Фейсбук и Ютюб. Затова сте най-кадърната нация на света :)

163

Анонимен

преди 2 години

До Германец, грипната ваксина отдавна я обявиха за пълен провал. Само вие в Германия явно още не сте разбрали и финансирата фармацията. Ама нека. Като има бал.ъци като теб, ще има и тарикати да ги цакат.

162

Анонимен

преди 2 години

Ваксините сигурно не са вредни, но оставят памет в човека и тази памет може да бъде атакувана избирателно на един по късен етап когато всичко ще изглежда приключило. Да се използва изкуствено създаден идентичен вирус насочен с квантови вълни. Звучи като конспирация но без коментар

161

Анонимен

преди 2 години

До Германец 200 Да, де все ще се измисли оправдание, ама нали пък ваксините били ефективни и срещу другите щамове :) И тези прилепи, как произвеждат нови щамове :) Точно, когато ви потрябва оправдание :) Ама нещо произходът на вируса не доказахте :) Как да не ни се кефите, като Ви плащат да драскате тук глупости :) Иначе със сигурност сте неваксиниран :)

160

Анонимен

преди 2 години

Германец, Колко учебника по вирусология си прочел? Явно си големия професор.

159

Германец

преди 2 години

"...в началото - две години защита..." -- Срещу оригиналния вухански щам защитата дори надминава обещаното. Благодарение на умници като вас, развъждащи нови щамове, какъвто в момента е Омикрон, ще трябва и нови ваксини, и бустери, и локдауни. Как да не ви се кефим? :)

158

Ето го бе ... :)

преди 2 години

Я, този го немаше толкова време. Беше взел-дал. Видя, че с възрастните няма да се получи, сега децата атакува. Абе бой по каската докато омекне. Я марш за четвърта игла, може пак да се позагубиш за някой месец.

157

Господ Бог

преди 2 години

Кунчев,скоро ще те прибера,че взе да говориш простотии след простотии.Мислех,че след болестта ще проявиш скромност и срам,но такъв като тебе го оправя само оня свят.

156

Анонимен

преди 2 години

До Германец 196 Казвам Ви какво пееше "науката" в началото - две години защита на ваксаните, а преболедувалите - 6 месеца. Естествено, без никакви доказателства. Искам обещаното, нали вярвайте в науката, трроле :)

155

Германец

преди 2 години

"Казвам Ви какъв - 2 години." -- Значи грипната ваксина не работи, така ли? Колко ли милЯрди печели фарма мафията с тази неработеща ваксина?

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192 Лично Кунчев ги раздава, но "Германец" може да Ви вреди :) Той е към фармафията :) голям връзкар :)

153

Анонимен

преди 2 години

До Германец 187 Друг коментиращ Ви е отговорил, трроле :) Казвам Ви какъв - 2 години. Това беше срокът, за който се кълняха учЕните, когато още никой не беше отворил дума за бустерни дози :)

152

Анонимен

преди 2 години

Страх ги е защото май се оказа, че вирусът е вид естествена ваксина - кара се леко и после имаш имунитет!!

151

Анонимен

преди 2 години

Хора, вярно ли са много дефицитна стока ваксините и не стигат за всички? Къде е записването да не изпусна стоката?

150

Ваксър с 4 дози

преди 2 години

Ауууу, ще отида предната вечер на пункта да се запиша и ще спя на опашката, че да не свършат.

149

Анонимен

преди 2 години

Германец, ти явно си от изпадналите германци, моето момче. Децата в 8 клас са по-умни от теб.

148

Право в целта

преди 2 години

Управляващите света сатанисти се подиграват и гаврят с ковид зомбитата както си искат. Оказва се, че на континента Антарктида има острови с имената на вече познатите ни "страшни" вируси - "Коронация", "Делта" и "Омикрон". Също има остров "Рокфелер", "Ротшилд" и "Заблуда". Те буквално са го написали на картата, блажени са вярващите им.