72

Анонимен

преди 2 години

Кире, не се напъвай с минусите. Знам че си ти.

71

Пинокио от Канада

преди 2 години

Сега като ви пусна задължителния сертификат и ще оздравеете набързо сдуханяци неграмотни. Аз съм учил в Харварт и знам.

70

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните берат душа, по болниците, но да горди oвце, че не са се "наболи" и има други овце кат тях и за тва се пънат, но с много слабомислие, просто трябва да свикват с факта, че повече овце няма като тях. Толкова са сляпо, че не виждат очевадната измама прикрита като конспиративна теория.

69

Реалист

преди 2 години

Специалистът практик сутринта каза по една телевизия - Ковид-19 не е грип. Не се заблуждавайте! Грипът те разболява, но после оздравяваш и отиваш на работа, докато с Ковид-19 не е така. След Ковид-19 може с месеци да не можеш да работиш. След Ковид-19 на някои хора започва да им пада косата, най-вече на жени. Развиват различни страхове и т.н и т.н. и това след леко прекаран Ковид-19 в домашна обстановка.

68

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните берат душа, че са се наболи и няма други овце кат тях и за тва се пънат, но с много слабомислие, просто трябва да свикват с факта, че повече овце няма като тях. Толкова са сляпо, че не виждат очевадната измама

67

Пинокио от Канада

преди 2 години

Пък аз мога да лъжа колкото си искам, а носът ми не расте. Моите майстори са доволни.

66

Анонимен

преди 2 години

Ми, не вярваме на лъжци.

65

Анонимен

преди 2 години

1,9 милиона ваксинирани в България, неясно колко милиона ваксинирани в чужбина, неясно колко милиона живеят в България и неясно колко милиона български граждани живеят в чужбина. Колко процента са ваксинираните? Даже е неясно колко да всички български граждани.

64

Киро ментата

преди 2 години

Не ми вярват, сър.

63

Анонимен

преди 2 години

Ми да, страх ни е от ГМО ваксините на рептилите.

62

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера хипохондриците страхуващи се да се ваксинират, защо си мислят, че знаят повече от специалистите?! Специалистите казват ваксинирайте се, а хипохондриците казват, аз си се грижа най-добре за себе си, знам всичко на света и съм безсмъртен и затова няма да се ваксинирам.

61

Анонимен

преди 2 години

нищо не спада, държим си и заразени и умрели. Англия 91000 дневно заразени с 44 умрели ,България 2000 заразени 157 умрели. Айде плюйте ваксините.Чудете се каква опорка да измислите нова за оправдание на невежество и примитивизъм в 21 век.

60

Анонимен

преди 2 години

Те хипохондриците страхуващи се да се ваксинират се мислят за безсмъртни.

59

Анонимен

преди 2 години

Продажниците ги разбирам. Не оправдавам, но разбирам. Но искрено убедените в това, че някой се е загрижил за тях и иска да ги боцне за тяхно добро- не мога да ги разбЕра.

58

Анонимен

преди 2 години

Хипохондриците ги е страх да се ваксинират, страх ги е и от вируса, скрили са се от страх в мазето и са се заключили с три катинара

57

Анонимен

преди 2 години

Ей много страхливци... Страх ги е от някаква ваксина. Щели да умрат от нея:) сякаш иначе няма да умрат. Като овцете са, вярват на всякакви измислици и конспирации. Биха повярвали и, че земята е плоска още малко :)

56

Ваксиниран.

преди 2 години

До Новата тактикаТи друго гледай за ваксинираните 20% от заразените, но 13% от хоспитализираните и само 6% от починалите са ваксинирани. Ваксините работят!

55

Факт

преди 2 години

Вчера 157 починали, от които 148 неваксинирани и 9 ваксинирани. Починало е неваксинирано дете на възраст 12-14 години, трима неваксинирани на възраст 30-39 години и четирима неваксинирани на възраст 90+ години. При починалите на възраст между 40 и 89 години има и неваксинирани и ваксинирани.

54

Анонимен

преди 2 години

Не сме рискова зона, а Германия е.

53

xaxsasбв

преди 2 години

Починали с ваксини по пол, тип ваксина и възрастова група: AZ Мъж 70-79г. - 1; COM Мъж 40-49г. - 1; COM 70-79г. - 3; COM Мъж 80-89г - 1; COM Жена 60-69г. - 1; JANSS Мъж 60-69г. - 1; JANSS Жена 50-59г. - 1