122

Анонимен

преди 2 години

в UK имат 10 заразени с омикрон в болница, всички в леко състояние и заради това мислят дали да ги затварят за коледа и нова година. Смешници пълни! Как ги търпят не знам

121

Анонимен

преди 2 години

До до ваксърите .... За ковидните ттролове, които пишат тук, не е никак сигурно, че наистина са ваксани :)

120

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Ей Шилетаров, теб човек само като те погледне и припада от смях, как да те вземе насериозно?!

119

аа

преди 2 години

и ся кво стана, отиде кирчо до брюксел да му кажат омикрон кога ще влезе и кога да затваря държавата. Пече се народното отмъщение, още малко като дойдат големите сметки

118

Анонимен

преди 2 години

Ако затворите Граници и Летища нищо няма да дойде , мало#умници . Целта е да се разпространява Вируса , абе говорим за Проекта Корона-Вирус

117

до ваксърите ....

преди 2 години

господа ... , усещате ли се, че не а важно дали си ваксиниран, А ЧЕ ТРЯБВА постоянно да се ваксинираш ..говора като тенденция ... тук има страшно много големи пари !! даже и не подозираме колко ... така че .. моля помислете трезво .. отговорете на самите себе си .... "колко броя ваксини ще допусна да ми сложат ??" не е ли време да се замислите и след 3, 4 ... 5,6 да кажете ааа хайде стига вече ... или ви доставя удоволствие или вече не можете да се откажете ??? !!!

116

Анонимен

преди 2 години

Кантарврачке, има десетки природни средства, които научно доказано се справят с ковида, обаче "забравихте" да осведомите населението, за което уж ви било грижа.

115

Анонимен

преди 2 години

сега след като стана ясно че за омикрон ще си защитен само ако имаш три дози, аз като неваксиниран какво трябва да направя, директно три дози ли да си набия ?

114

ОмикронЯ

преди 2 години

Ха-ха-хааааааа......

113

Анонимен

преди 2 години

Омикрона нали беше бърз,като Джо Светкавицата и те удушаваше моментално?Сега що се бави,да не идва с влака на БДЖ ?

112

Анонимен

преди 2 години

До ... 113 Пак ще пропуснем, ваксаджия. Вземете нашите дози и си ги сложете всичките! :) Ще сте бетон пред този Омикрон :) Ако няма рима, удари *** :)

111

Анонимен

преди 2 години

Правителството има трудна задача, трябва да убеди неваксинираните, че ваксините работят, за да получат първата си доза и да убеди ваксинираните, че серумите не работят, за да получат бустерната си доза.

110

ваксини менте

преди 2 години

Страни в Европа с нови ограничения срещу COVID-19. Трети, четвърти, пети бустер... пълна измама!

109

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия при кървавият диктатор Лукашенко никога не е имало задължителни маски, бизнеса никога не е затварял, никога не е имало локдаун, няма задължителни ваксини и QR-кодове, ресторанти и хотели работят без ограничения, нощните заведения са отврени до 5 сутринта. В Белорусия няма увеличение на цените на тока, отоплението и храните. В Белорусия никой не е загубил работата си заради "пандемията".

108

ILKO

преди 2 години

NA KOJA DATA I V KOLKO 4ASA???

107

Факт

преди 2 години

Омикрон няма начин да не е тук, но засега случаите са малко и не са го засекли. Признак за разпространението му ще е спирането на спада в броя на новозаразените и покачването на броя им. Вероятно това щеше да се види около 28 декември, но заради празниците ще го видим в началото на януари.

106

...

преди 2 години

Мили антиваксъри,антиваксърки и антиваксърчета,сега е момента да си направите чудесен коледен подарък-ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ!...

105

Анонимен

преди 2 години

Руската ваксина се оказа най-добра за сега. А на нас ни продават инжекциите на дилърката Урсула които предизвикаха дори по-голяма епидемия в цяла западна Европа.

104

макрон

преди 2 години

все пак и вируса трябва да празнува, затова след празниците

103

Antvx

преди 2 години

"Омикронът, ако дойде, ще е след празниците" Ох, слава Богу! Няма да има недостиг на сол и хляб по магазините, точно по празниците.