79

Анонимен

преди 2 години

Интересите на днешните непълнолетните български и ромски момичета са съвсем други и те вклюват неща и интереси от тяхната природа, всичко друго, но не и училище или нещо сериозно. Днешните момичета се интересуват от секс, момчета, някои и как да създадат семейства и деца. Този процес не може да бъде спрян, но може да се промени без това да влияе зле на Българското образование. И без това сега от две години се ограничава учебния процес,тези, които не искат да учат просто да не бъдат допускани

78

Истанбулец

преди 2 години

Това вече не е файк нюз. Действително само жените са жертви на насилие. И затова само те се нуждаят от специална защита! Всички мъже да пукнат дано! Никаква защита за тях!

77

Анонимен

преди 2 години

От кой етнос са пострадалата и побойничкките? Не че има значение, тия са явно поредните бг непълнолетните прости кифли, които правят такива простотии. Явно ромките не толкова прости като тия бг кифли, първите поне гледат и раждат деца, а последните само как да се ...

76

Анонимен

преди 2 години

От кой етнос са пострадалата и побойничкките? Не че и бг непълнолетните прости кифли не правят такива простотии. Явно ромките не толкова прости като тия бг кифли, първите поне гледат и раждат деца, а последните само как да се ......

75

Стамат

преди 2 години

До 80Щото беше чест да се биеш,никой не сме държали и да го бият и не сме се снимали.Щото със всички които сме се млатили като деца,си останахме приятели.Биехме се за идели и за момичета,но никой не йазваше когато е набит или кого си набил.Имаше чест,сега няма,сега е гавра.

74

Анонимен

преди 2 години

Голем праз и ние се млатехме яко, защо правят от мухата слон ?

73

До ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Открай време из-ме-тта пречи на нормалните деца да учат. Чалга поколението пие, пуши, прави секс и друго, пречио на преподавателите, пречи на учебния процес, тормози психически, а понякога и физически свестни,нормални деца, които са дошли да учат. Малцина са теиз деца, които не искат да са като тая пропаднала, наркоманска, чалгаджийска, ***.венска аморална па-пла-ч. Общо взето тия скапани непълнолетни бо-клу-ци обиждат и уронват честта на Българското училище и образование.

72

Стамат

преди 2 години

Ако майката чете тук;Госпожо,вие знаете кои са,на всички е ясно че последствия за тях няма да има.Българската поговорка,око за око и зъб за зъб,важи с пълна сила.Тихо кротко,анонимно - бой до поcupaнe на всяка една от тях.

71

Анонимен

преди 2 години

Спокойно народе, Десито Атанасова ще дойде на бял кон и ще ви оправи!

70

Ккккффф

преди 2 години

Така става, като никой за 30 години не е направил нищо за насилието в училище! А колко случаи на насилие се прикриват няма да коментирам. Почти всеки, когото познавам може да разкаже за случай, в който е бил жертва на училищно насилие или свидетел на такова. Кога най-после за децата ще има сериозна психологическа подкрепа? Кога най-после ще се въведе сериозен предмет по важните въпроси от живота на всяко дете?

69

Анонимен

преди 2 години

Тия па.чаври са срам и позор за родителите им. Позор и срам и за това хубаво Българско училище. Да ги премахнат. И бе зтова не учат. Да направят такива ограничения, че само тези българчета, които наистина желаят да учат, да посещават българско училище. Със сигурност тия па.тки не учат, скучаят, случат чалга в час, пречат на учебния процес, пречат на преподаватели.

68

Анонимен

преди 2 години

До Резултатът е ясен: Щом народът си преизбира 12 години все едни и същи, значи е доволен!

67

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Вън Из-ме-тА от училищата.Изключвайте побойниците и хулиганите. Оставете нормалните на спокойствие.Училищата са САМО за тези които искат да учат.Другите сами да се оправят

66

Анонимен

преди 2 години

Децата на чалга поколението

65

Анонимен

преди 2 години

Едно време помня, бяхме в 9-ти клас, стана сбиване между двама съученици! Казахме на другаря Калайджиев, който ни преподаваше по химия! Такива тумбуруци им хвърли, че дори от замаяност нямаха време да зареват! Яка дисциплина имаше!

64

Анонимен

преди 2 години

Така, когато тия непълнолетни "младежи" и "девойки" скучаят по цял ден и се чудят каква простотия и беля да направят. Да не говорим за родителите въобще не се интересуват и не възпитават собствените си деца. Да бяха ги накарали да вършат някаква трудова дейност, да метат улиците поне.

63

Анонимен

преди 2 години

Да не говорим за разпуснатите непълнолетни момичета, момчетата също са зле, масово са неграмотни, необразовани, но непълнолетни наркомани и лигли, вместо за учене, здраве и спорт мислят за само секс и каква друга простотия да направят, малцина са младежи и девойки, които с усилия се старят да не са от тая ***, тая непълнолетна *** ли е бъдещето на България?

62

Анонимен

преди 2 години

Един бг ютуб влогър казва на непълнолнолетните да правят секс. А по - правилно е това да го правят, когато навършат поне средно образование и пълнолетие. За съжаление днешните млади хора не мислят така, както са мислили едно време старите хора, пълнолетните хетеросексулани българи не сключват брак, живеят на семейни начала, не искат да създават семейства и деца, а едно време българите са се женили на 18-19 години и са създавали семейства и деца млади, когато са навършили пълнолетие и образование

61

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не е минала Коледа и не са получили за подарък нови винкели...

60

Макаренко

преди 2 години

Тъй става, като се загърбят старите педагогически методи !