202

Анонимен

преди 2 години

Малка поправка,разработките на вируса са по-стари.Проверете смъртността при новородени в родилните домове още през2000,2001,където вътре болничните инфекции са показател,но статистиката е покрита.

201

Анонимен

преди 2 години

Планирана или непланирана няма никакво значение, но така се хареса на световната политико-фарма-олигархо мафия като най-съвременен (засега) предтекст за тотален контрол с цел заробване на обикновения чоек.

200

дедовия

преди 2 години

Започнете с първата истина тогава: в патентно то ведомство на САЩ са описани 4 патента на ковид с 4 промени по него. Това са белодробно то заболяване, бронхит пневмония та и още 2 други. Разработването е започнало още през 2014 г.Вируса. който удари България, сравнен със записвания в патента, съдържа още цели 14 промени. Сещате се за какво огромно ценно инженерство става дума. 4 от целенасочени те промени са взети от вируса на СПИН, за да може безпрепятствено да преминава през всички тъкани.

199

Анонимен

преди 2 години

Първото биологично оръжие е пшеницата

198

Анонимен

преди 2 години

Поздрав за всичко от НЗО и големите фармацефти с песента на Galena-Laja-e.mp3

197

Анонимен

преди 2 години

Който днес го ваксинират,утре ще го интубират.След което ще умре,по - окаяно от псе.Следват скръб, сълзи и поп.Погребение и гроб................Но има нещо и след края..................На рогатият ще бъде вечен роб.

196

Габи

преди 2 години

Тези от които тръгна вируса спечелиха най-много. Може ли някой да каже колко е дръпнала китайската икономика след появата на вируса. Тази милиардна държава в която имаше и ограничение на раждаемостта, май реши, че навсякъде е пренаселено. Ако другите държави мислеха практично не трябваше да купуват от Китай маски и други защитни облекла.

195

Анонимен

преди 2 години

Дойче зеле ли точно ще проверява фактите. Те винаги са били 100% цензура и пропаганда. Сега громят някакъв измислен календар и доказват че не било планирано ковито браво. Айде спете спокойно деца

194

Анонимен

преди 2 години

Значи питаш престъпника дали е извършил престъплението, той ти отговаря, че не го е направил и ваксърите ти казват виждаш ли, няма престъпление хахах И преди ми се струваше, че този свят е населен със странни същества, но никога не съм предполагал, че има толкова елементарни сред тях. Започвам да си мисля, че ползите от ваксините може и да се окажат повече от вредите, стига да няма законова или друга принуда, а да се налагат само с пропаганда

193

фактор

преди 2 години

Планирано е един ден Китай да настине,щото много им дръпна напред икономиката.Но пък китайците им го върнаха тъпкано на янките!

192

SS

преди 2 години

Скоро ,много скоро прогнозирам ,че ще настъпи хаос ! Затова и богатите си направиха луксозни бункери ,някои като 5 звездни хотели ! Разберете бе на никой не му пука за прекариата ! Бункерите са заредени с храна за години ! А ще има масов глад ! Затова когато настъпи денят X намерете кучето на войната бай ви SS ( ако още е жив ) и ще ви кажа как бързо и лесно се превземат бункери . Та няма едни да преяждат ,а други да мрът от глад я !

191

Анонимен

преди 2 години

Фактите вече говорят. Изкуствено създадено биологично о химично оръжие на великите сили

190

ДА, ТАКА Е!

преди 2 години

Пандемията наистина е била планирана в Пекин и Кремъл и в това няма никакво съмнение, но затова пък в предстоящата ядрена война феодалните диктатори ще измрат преди Човечеството.

189

Шамара Мишо

преди 2 години

Баце, само като видя и прочета някъде DW и ми се доповръщтва. От тях излизат само мозъчни пръдни.

188

Анонимен

преди 2 години

Ебафтии и нелепатааа и малоумннаа статия.

187

Идеалист

преди 2 години

"..че вирусните варианти се появяват по естествен начин и затова няма как да бъдат планирани. Вирусите мутират. постоянно и непредвидимо - това важи и за SARS-CoV-2."Така е в естествени условия. Но дали е така е условията на военните микробиологични лаборатории по пущинаците на света? Един малък факт преди 3 седмици се мярна едно съобщение преписано на Бил Гейтс, че през лятото на 2022 г. пандемията ще премине след около 1 седмица излязоха съобщенията на Омикрон, много заразен и с леко боледув

186

Истина или лъжа

преди 2 години

Тази игра се играе така: И истина и лъжа ,печели само един !Истина ли е ,че ни лъжат медии ,правителства и Бил гей -тс - разбира се не ставай смешенЛъжа ли е световната конспирация наречена коронавирус - разбира се ,измисленото от човек ,нама как да се отрече.

185

Ганчо Галоша

преди 2 години

Йестьествьену чи й планирана. Земета й плоска. Дай рЪкия!

184

popa ot razgrad

преди 2 години

този сценарий много ще се хареса на българите...

183

Juls

преди 2 години

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крачето. Та и тези същите гледат какъв е тренда при големите като БТВ и НОВА, в смисъл кампанията за пропаганда и масова дезинформация относно вируса и ваксините, та и те повдигат крачето, тъжното е само че онези нагруханите получават тлъсти хонорари за това, а смешниците от въпросната медия си продават душата, само щот такъв е тренда. Съмнявам се да им плащат на хайваните.