41

Диана

преди 2 години

До Анонимен51 Ще ни "защитят" нашите "задокеански приятели", например, оставяйки пепел и дим след себе си..Не става дума за война - никой няма нужда от трета световна война, а война с Русия е точно това! Въпросът е да се реши един *** проблем и за това е нужна само добра воля, но...хората са станали много лоши, явно, и затова Бог сигурно ни готви неяо по-различно...

40

Анонимен

преди 2 години

а питай румбата каква е неговата позиция муахахахаха

39

П.К. инк.

преди 2 години

И у нас привнасят традицията на янките: -Колкото повече те наритват, толкова по-лъчезарно да се усмихваш...

38

Анонимен

преди 2 години

Ръкуването не трябва пи да е с дясната ръка по принцип де.

37

Анонимен

преди 2 години

Хайде да се преброим. Който е съгласен да обявим война на Русия и да се запише доброволец в Украйна, за да се бие против Русия да натисне червен палец надолу. Който не иска да отива в Украйна, за да се бие срещу Русия, а предпочита да си стои у тях до жената, салатата и ракийката - зелен палец нагоре. Нека да видим кои сме повече.

36

не желай

преди 2 години

България да бъде военен плацдарм на НАТО, да се превръща Черно море във военна зона и наши войници да защитаваме интересите на Украйна. Тя не е член на НАТО. Ако се стигне до военни действия нека Кирил Петков и Василев да нарамят пушките и да дадат личен пример

35

Диана

преди 2 години

Ако нашата страна можела да бъде полезна?! С какво може да е полезна, е въпросът..Една страна,която знае само да слушка не е полезна с нищо!А за Украйна има какво да се каже,да се направи, но НЯМА КОЙ!Вместо да си предлага услугите на Алианса това чуч.ело,да отиде в Украйна и организира среща на високо ниво между Русия и Украйна,например..Защото Русия е 90% права в този конфликт и не бих се очудила ако размаже тези украински смо.та.ня.ци..Да се срещнат и решат проблемите си честно като бели хора

34

11

преди 2 години

До Анонимен 32 ---- Аве ти още ли не си разбрал, че Крим в момента е руски?

33

В.

преди 2 години

3 моста 3 дивизии за 3 дни.

32

MaйMyнaтa

преди 2 години

Радев друго энае эа Крим, и ще дърпа ушите на Кики

31

Анонимен

преди 2 години

Барабар Петко с петлите. Купувайте картинки на хвърчила робите.

30

Анонимен

преди 2 години

А си объркал тона, а си изхвърлен от хора :)))

29

Анонимен

преди 2 години

Боби, Крим НЕ Е РУСКИ. По същия начин България е била на 3 морета, но днес няма право да има претенции нито към Гърция нито към други държави. Египет е бил турски, но надявам се Турция да знае, че не може да има претенции. Северна Добруджа до устието на Дунав е също български. След 1878ма година Румъния изпъди и изсели бълтарите от там и ги замени с румънци.

28

Анонимен

преди 2 години

Радев от години като отиде навънка и постоянно дърдори как трябва да отпаднат санкциите срещу Русия, а изцепката за Крим си беше върха на сладоледа. Президенството е свърталище на ченгета от ДС и комунисти, а вие си го избрахте пак.

27

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

Няколко оперативни въпроса. 1. Кога политиката на страната ще бъде съобразена само и единствено с националния интерес на държавата и гражданите. 2. Какви точно са ценностите на НАТО и ЕС, всеки говори за тях, но никой не ги е виждал. 3. Докога разни паляци ще се лензят и ще се ръкуват чрез лакти или юмруци, но под 1,5 м. разстояние и без маски. 4. Кога добитъците ще вземат сопите и ще нашокат репите на разни Урсули, Тимерманси с 50 к евро заплата и вид на клошари, Тикви, Дуловки, чалгари и т.н.

26

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, ако на българите ни раздадат оръжия и и ни кажат, че ще се бием срещу Русия в Крим, нали знаете срещу кого ще насочим тези оръжия. Нашите чорбаджии са не по-малко зли от външните врагове на България. Така е било по турско, така е и днес по американско робство. Продажници.

25

Анонимен

преди 2 години

Виждам повод за упреци към Радев. Който а 5 години не научи, че Крим е украински. И не е работа на Кирил Петкив да пере мръсното бельо на президента. Като е сбъркал/?/ САМ трябваше да се поправи, а не Президентството да парща обяснения ама какво и как и не КП да маже в Брюксел.

24

Атлантически партнер

преди 2 години

Искам да служа на американския ми господар, съшо както баща ми служеше на съветския!

23

Атлантически партнер

преди 2 години

Българските натовци сме готови да пускаме американските атомни бомби върху всеки за когото ни заповядат от Вашингтон! Искаме да построим поне 3 бази за снажни американски воини от Алабама у нас.

22

Анонимен

преди 2 години

Не виждам място за упреци към КП, даже напротив. България е член на НАТО и не е в позиция официално да води друга политика. Вместо клишетата: "осъждаме, дълбоко загрижени, покрепяме необратимо" и пр., неговото "в унисон" съдържа миролюбив нюанс и отказ от излишни за нас думи. "ако може с нещо да помогнем да няма напрежение и има мир..." Дори човечето с разперени ръчици, Столтенберг няма какво друго да каже, освен, че дори да не сме заплашени, трябва да подкрепяме НАТО. Но няма да разчита на нас.